推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] 熔化龍賭氣質小美女................

引用:
原帖由 vic_ca 於 2009-4-23 11:58 發表

邊5躲呀,我來緊都會上去,去一探都可以~~可以錦囊我麻?
全部藝術品,你岩咩?
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-23 22:35 發表

師兄,乜咁大整蠱啊!?
你搵唔到那極品採耳妹採耳,咁最終有無搵其他採耳妹採啊?
有另一個在中場撞入黎,唔係你至愛,不是 #,不是 (,也不是 ^,你應該知邊個,幾好樣丫~~

我特登同佢講話叫佢搵你,睇下佢有咩反應........

佢既反應係...............

你估下係點?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-23 22:43 發表

佢既反應應該會係︰「他又不是師兄你,又怎會有那些呢!?」
@X^ 話....:「他不喜歡那些的,他沒你那麼有趣。」

「他不會再找我們的。」「他每次來都磨幾個鐘,找別的女孩....」「很多皇牌都給他試過了......」

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-23 23:01 發表

師兄,乜咁似上次你寫佢家姐講過既野啊?
你都知佢 5 隻野住在一起,互通消息,我同你都比佢地點左相。

呢隻 @X^ 未入房前已經背熟哂上次我同佢家姊講過 d 乜,清清楚楚知道我送過 d 乜比另外果三隻野。佢鬼死咁蠱惑,我叫估果 d 小玩意係乜 (看外表是猜不出來的),佢其實知道哂,佢家姊講比佢聽的,但扮估唔到......

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-23 23:15 發表

其中有部份原因就係小弟上星期六搵佢時,同佢透露過話師兄來緊好快就會點鐘搵佢!咁佢呢幾日當然做足PREPARATION啦!
我一見佢第一眼,已經 feel 到佢個"猴擒"樣,佢對野一直釘住我條電話繩,同埋我果個小袋子。。。我於是拎把小風扇出黎引佢....佢就開始問過不停.....傾左大約五分鐘,我問佢點解你咁清楚呢 d 小玩意既?佢說溜了嘴,話:「我家姊對我說的,她也有啊!但我沒有!」.....

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-23 23:29 發表

師兄咁短時間採左4朵花,還剩一朵,幾時開埋佢?
@X^:「你還沒找 !X^ 呀,你找她吧,不過她比我矮,又比我胖....」

你估我仲會唔會搵佢呢?你今日先至識我?

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-23 23:31 發表

ching所講的"佢對野"係咩泥呀??
sorry, 打錯字,係佢對

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-23 23:35 發表

有某位師兄才說!X^隻腳有肉地,樣子好邪!
師兄搵埋佢完成5朵花採摘之旅!
我諗佢 4 隻野會期待我搵 !X^,我偏偏唔搵,吹咩!

我搵小蠻腰 or JOLIN。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-23 23:41 發表

小蠻腰好似呢幾日會放大假去上海玩!
佢做到月尾就走人啦。 ....佢對腳真係好靚,身材好 fit,條腰真係頂瓜瓜!

JOLIN 與小蠻腰,邊個靚 d ?

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-23 23:47 發表

ching 小蠻腰回歸左咩??
小蠻腰都冇離開過。

佢話學人影寫真,我問佢點解要咁博?佢叫我咩亂諗,果種寫真係有著衫既,是穿時裝的,要 5, 6 舊水,影完就拎返鄉下。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-23 23:54 發表

資訊UPDATE得咁快,莫非師兄琴日搵過小蠻腰了!?
這是她半個月前同我講的。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-23 23:49 發表

我會PREFER JOLIN
小蠻腰上班個LOOK還可以,但落左妝後的樣子......
不過小蠻腰的雙峰又真係........
佢對(.)(.)真係好正!

小蠻腰好抵死的,用雙峰頂住我個胸,攬到我實一實,但又唔比我摸,反應又快,想偷襲佢永遠唔可以成功,但佢又用其中一隻手猛咁卒我隻雀!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-24 00:06 發表

我真係以為佢走左,其實整體都吾錯,我最欣賞佢按摸果part,不過口水就多d,佢對(.)(.)真係無得頂
她是我在龍睹遇到按腳按得最好最有心機最有水準最勤力的沐足妹。

但也是最多口水的,仲多口水過 5 朵金花最多口水果個 @X(

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-24 00:35 發表

小弟響王金食過一次豬後,就唔敢再去了........
你唔食過豬,又點知呢個世界原來仲有咁多正野。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-24 07:41 發表

咁師兄最終有無開齋搵佢採耳?
走既時候唔記得。
你係未所有採耳妹都試過?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-24 22:57 發表

試過哂了!採耳妹中我最LIKE ^了!
乜話?你最 like 果個係 XX^ ? ...你講真?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-24 23:02 發表

佢採耳技術很好的!好舒服!
就係佢!
次次去親都拉住我!
佢走左?真係?
我上星期都仲見到佢。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-24 23:06 發表

^已無做了?
應該不會吧?
sorry, 睇錯。
引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-24 23:04 發表

師兄我都打個突,竟然會係佢XX^,而吾係佢XX!h:" />
咪係,我要對呢 paul 竹重新估計!佢 d taste....唉!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-24 23:14 發表

都好,少個人同我爭,robert 師兄都可以割愛籮
你放心,我唔鐘意採耳的,幾靚女都係假。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-24 23:18 發表

師兄,新鮮的冬瓜盅等緊你去試!
冬瓜盅在那裡的口碑唔太好。在沐足妹心目中,覺得佢好煩。

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-24 23:26 發表

最起碼佢玩起上泥,夠野同放喇,重有對大咪咪添,都有d揸拿
有一個問題問竹人師兄:做雙飛的時候,假如一個正經一個姣,點 handle?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-24 23:33 發表

咁係唯有同個姣玩,全程IGNORE那正經的了!
你知唔知我點解咁問?嘿嘿....

因為.....

嘿嘿....

其中一朵金花,佢話你果次同佢加埋 JOLIN 一齊上鐘,雙飛,佢話你一見 JOLIN 就開心到成個彈起,跟住你同 JOLIN 就 e e 泣泣....

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-24 23:40 發表

上次去到明豬,本來留左牌的,但個囡囡無返工喎,其他錦囊又全軍覆沒,好彩都食左個趙海珠
今日星期六睇下有冇咁好骨運先

溫馨提示
中国广东省东莞市天氣
24°C
目前情況: 多雲 ...
趙海豬咁正?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-24 23:42 發表

係佢那天晚上掛住躺在按摩椅上而已!
佢可能覺得你鹹濕,唔敢埋你身。 我就唔同,一隻二隻哄到好埋。

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-24 23:49 發表

3P 認真利害
咪搞我,我只會一對一。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。