推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 天地正足妹原來都玩得幾癲下......

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-27 00:12 發表

部長索過沐足妹
係呀,小菊係有 d 似流亦飛果類。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 bonego 於 2009-4-27 00:16 發表
咁羅生幾時猜我走一轉啊
賭神邊會有拍檔架!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-27 00:22 發表

賭神的拍擋就係龍五!
龍五邊有同賭神一齊去賭呀?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-27 00:38 發表

龍五會跟著賭神後面保護佢.........
所以師兄你就比BONE師兄跟住你啦!
咁..........去到一人選一個囡囡,豬囡佢哽! ...正如龍五幫賭神擋子彈一樣。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-4-27 03:21 發表

甘正...不過我都存幻想.....溝部長哩D甘花時間及心力0既玩意..唔多0岩我哩D無時間0既人....
部長絕對溝唔過,太大投資。去骨場只適宜短炒。

相關搜索目錄: 投資

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-4-27 13:49 發表

言則..你好似溝過部長甘喎....
靚女係人都想溝,邪場好多靚女部長,比囡囡還靚,而且純情得多。

曾經有想過溝部長,但考慮到根本沒可能有結果,所以不作無謂之犧牲。溝到或者溝唔到,最後都是輸。

有網友說我扮清高,到骨場玩,何必應真,嘻嘻哈哈溝完走人,何必介懷。我不認同這個不負責任的說法。如果是姣婆,去馬沒問題,只當是交易,但這不是溝,是"嫖"。面對純情妹,唔想比對方有憧憬,唔想累人累物,唔想花金錢時間,唔想留感情包袱,不會去溝。

我比較喜歡餐餐清,找不同的囡囡,短炒獲利,還來得實際。

引用:
原帖由 bonego 於 2009-4-27 18:00 發表

嘩, 乜 robert ching 對我咁好啊,真係多謝哂 la
呢兩日,你去天地與龍賭又食到咩好野?

引用:
原帖由 bonego 於 2009-4-27 19:06 發表

天地咪 @號, 月巴女女,只按了一個鐘,上下也格手,不過最後5分鐘攻破上路
龍賭我8:00p.m. 訂房,9:00p.m. 去到,但係無房.....等了半個鐘都係無人理我, 發火走了
去左明豬訓,有蚊,6點半d 工人係度裝 ...
你呢個行程平淡過平淡,去左等如冇去。

乜你冇搵龍賭靚女部長幫你 mark 沐足妹咩?

明珠抽煙妹有冇同你 r 雀?我唔敢搵佢,因為上次臨走果時佢吩咐我:「你下次來記住帶一包香港制造的煙比我!」..........我真係怕左佢。   

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-4-27 20:07 發表

只可以比香港腳同香港雀佢揀
佢都幾聽話既,不過可惜食煙。

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-4-27 21:53 發表

話時話, 你同robert兄係唔係都搵d皇牌女女多???

i mean 个5姊妹, jolin......etc
唔一定,50/50,不過呢一個月搵皇牌較多。
引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-27 21:34 發表

但好多場都係沐足班囡囡仲正過桑拿班囡囡(包括聾島在內),咁叫人點玩得落桑拿啊!?
都唔同玩法,冇得比較。

引用:
原帖由 itplay 於 2009-4-28 22:46 發表

係悟係水上明豬??
唔係,係水上明豬北面 75 公里既 ca 明豬國

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-28 23:01 發表

水上明豬邊有明豬國咁好玩呀
明豬國又平又正,囡囡燕瘦環肥樣樣齊。拎住一舊水人仔入場可以做國王。

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-28 23:10 發表

一舊水可以做三個鐘正足有多了
BTW 而家明豬換左D 新椅感覺唔錯
點新法?大張 d ?
以前果 d,一陣味的,霉霉地,真係驚有箘。

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-28 23:36 發表

好似大左少少,之前明豬舊椅係無得較個背隻的角度,而家有得較,同D 布料光鮮D 無咁霉,我估係續步換緊
會唔會張椅個背爛左,郁郁地,所以你以為有得較呀!

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-28 23:59 發表

睇黎師兄呢排真係無咩點去明豬喎
憶萬大軍全數進攻龍島!
唔得閑攻打果 d 小國。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-29 00:30 發表

個十大殺手榜,除左頭幾個外,成日都變,都唔知擊破得邊個才好!
JOLIN可能個性問題吧,外表雖然不錯,但說話太慢,好多時D客都話聽她說話都好似聽緊催眠曲咁........所以就唔係咁有人氣
Jolin 話......佢阿爸成日話佢死蠢,真可憐。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-29 00:42 發表

已PM了,請收貨
你又導佢升仙,睇黎又多一個人搬去 ca 住。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-29 07:37 發表

師兄都已導左唔少人升仙啦!?
你錯了.......我只係引導佢地.......慾仙慾X o者

引用:
原帖由 bonego 於 2009-4-29 00:37 發表

ching 可不可以 pm jolin 俾我啊
引用:
原帖由 bglover 於 2009-4-29 10:54 發表
ching 可不可以 pm jolin 俾我啊
一模一樣。孖生兄弟。

引用:
原帖由 Retav 於 2009-4-29 14:57 發表
robert 兄,

可不可pm 天地妹既錦囊號給我...
另外, 那幾個龍x會皇牌的和jolin 的號碼可以給我嗎... 謝謝...

老太監
天地囡囡,很多都是廠妹,金融海嘯後遺症失去工作,轉營做沐足,大多是技術生硬,還沒練好古墓派之天籮地網掌,捉雀技術有待磨練。
龍島匯的幾個皇牌,卻是太極高手。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-29 23:03 發表

咁都比你發現到一毛一樣!?
呢幾晚個 mail box 響過不絕...叮噹~~叮噹~~叮噹~~叮噹~~叮噹~~叮噹~~...

好多人問拎龍島皇牌妹號碼。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-29 23:39 發表

又話者係張三豐,喜歡太極!
我係練 fing 春的。但打唔贏打極高手。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-29 23:58 發表

小弟唔係君子,
所以對囡囡只會「動手」而不「動口」!
我冇你咁鹹濕,我只會教囡囡做鹹濕瑜珈,做既時候因為要同佢地保持平衡先至抱住佢地個籮,渣住佢地對(.)(.)

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-30 00:10 發表

幾時教下小弟做鹹濕瑜珈啊!?
乜 !XX 冇教你咩?
我教左佢幾招。
有一招佢要凸起個籮友的,做既時候露哂底。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-30 00:26 發表

阿瑜珈大師,重有冇激d,走光多d的動作睇下呀?

呢招可以嗎?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。