推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] CA 王金食豬記

本主題被作者加入到個人文集中

CA 王金食豬記

上星期六,與幾位師兄一起到王金,其中一位慘食王金豬

這隻極品豬,無論身材、樣貌、態度、技術,全部都差到無淪 ,它在王金做了一年多,十分熟悉遊戲規則,老練非常,懂得如何拎客人著數。

受害的一位師兄,宅心仁厚,認為是普通沐足,雖見到是一頭異獸走進來,抱著"享受正骨"之心態,於是沒彈它。

受害師兄原本是做單鐘的,後來禁不住異獸的疲勞轟炸,又乜又 7,說普通沐足提成低,做雙鐘會多一點收入,又可以玩得激一點....於是便答應由單鐘轉雙鐘。

轉雙鐘後,part 1正骨按得極度差勁,到了part 2 推肚子升空,唉..........

雙鐘之 ISO 程序,在推肚子的那個環節,技師是要脫淨內衣,與客人有適量互動。但這隻極品異獸,只將上衣吊帶微微拉下,那位師兄嘗試要求有互動,與及將異獸之上衣褪下,但極品異獸卻聲大夾惡說是不可以的,絕不會脫上衣。。。到了 r 雀那一刻,異獸倒有自知之名,以它的質素,根本不能令雀鳥唱歌,它竟然對那位師兄說,你看著電視的畫面吧,聽聽那些呻吟聲,加一點幻想,自然能夠升空了!

有冇搞錯,咁既異獸,點可能比佢在骨場害人!

那位師兄太好人,沒作出投訴,也沒將異獸號碼記底,真可惜。

各位師兄,如有機會到王金,遇到王金豬,在合理情況下,應適當地彈囡 。如技師已報鐘,但發覺囡囡態度差,偷懶縮骨,也要對她言明會對差勁之服務作出投訴。

"好一餐唔好又一餐"的理論並無不對,但面對如斯差勁的異獸,如不採取應有行動,只會放豬歸山,讓它去咬下一位無辜受害者。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 BB鬥士 於 2009-8-17 11:53 發表
好心做壞事, 倍了夫人又拆兵, 呢位師兄真偉大. 比我會先試頭鐘先決定會唔會加鐘.
骨場有好多呢類蠱惑豬,見到客人好相與就食住上,我對呢類異獸從不手軟,不過亦會衰在靚女手上

引用:
原帖由 BB鬥士 於 2009-8-17 12:24 發表

衰在靚女手咁又值得喎
小弟曾經衰過在王金一個貪錢妹手上。

那一個貪錢妹,年輕,身材樣貌都好正,皮膚白滑,個性溫純 (只在當時) ,新做一個星期,我點她的鐘,她說姊姊到長安探她,她不能被姊姊知道做沐足,但又沒時間去見她,除非買鐘,她說的時候眼晴隱隱有淚光,小弟一時心軟,給了她¥200,但咩都冇做過,只係摸下波邊,渣下籮友,攬住訓左一陣。

一個星期之後,我找另一個囡囡按腳,她對我說那隻貪錢怪的姊姊沒來過長安找她,在我去找她的那個星期六,貪錢妹只買了一個鐘在宿舍睡覺。

後來有師兄聽完我說這個糟遇之後,去找這隻貪錢妹......她又重施故技,叫那位師兄買鐘,說要去打吊針,要二百塊,打吊針當然是假的,只係想呃錢。

這隻貪錢怪,去年離開了王金,今個月回歸,轉了一個新工號,又唔知想再呃幾多人。

引用:
原帖由 retire07 於 2009-8-17 17:40 發表

Robert ching, just paid $200 to learn a lesson, 不貴。
hehehe~~
$200 to learn a lesson is too expensive.
This is 老貓燒鬚。

引用:
原帖由 bonego 於 2009-8-17 18:33 發表
嘩, 好恐怖啊
我見到真係會嚇死我
這只是冰山之一角!嘿嘿~~

引用:
原帖由 strange 於 2009-8-17 23:44 發表

羅兄,可不可以PM 這回歸技師工號??
佢好利害的,能操流利白話,沒語言障礙,令港人唔會見外,呃錢更加自在。

相關搜索目錄: 語言

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-8-18 11:01 發表
Support " A fair pay , for a fair deal"!
以玩 CA沐足 為例,囡囡太豬,要彈;態度差服務劣,要投訴;合法碰撞,不會給小費;額外服務,給予應有之補償。

不搵囡囡著數,但也不要被人搵笨 7,要做一個精明消費者。

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-8-17 22:04 發表

請問師兄係單鐘後再加鐘囡囡會除去上衣  定係
一黎就做雙鐘才會除去上衣呢?

同埋,有一個消息關於珠海的,我去開的一個場前幾日被人...,現在無開,,,,,好險
王金沐足有兩種:

單鐘:頭鐘80分鐘,加鐘60分鐘。頭鐘正足,最後十分鐘推肚子。加鐘後隔褲 r 雀,有 ISO ,技師不脫工衣。

雙鐘:全程100分鐘,前半段與單鐘餐玩法一樣,先按正足,到推肚子那一 part,技師脫去工衣,只餘下內衣褲,與客人推肚子升空,過程中有合法碰撞。

這主題說的極品異獸,是它收了雙鐘錢,卻只提供單鐘服務。

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-8-18 18:54 發表

乜雙鍾技師會除埋下身? 我上次佢淨係將2條吊帶鬆左落黎 成個排球望晒 雖然最後連都除埋
但下面都會除埋架咩!! 咁上次比佢搵左笨添!

呢個係咪上年果個黃金貪錢怪?
皮膚滑 身材好果個? 如果係佢 我上過佢 ...
根據 ISO standard, 做雙鐘沐足之技師,在做推肚子果一 part,是只能穿內衣的!

因為這個原因,所以很多囡囡都不做雙鐘,只做單鐘,然後同客人在加鐘後打飛機。如果技師不是這樣,她就是違規,一旦被發現,就要罰款。客人埋單的時候,許多時部長會閃出來問客人:「技師有沒給你看程序表,服務如何?」,你可在這一刻反影技師之服務質素。

冇錯!就係果隻貪錢妹!成日都咋死,話好累,叫人買鐘!不過佢對腳真係靚到冇得頂。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-8-18 19:46 發表

咦。。點解你甘清楚?。。唔通果位C兄事後同你投訴?
因為當日是我和那位師兄一起去王金的,回程的時候一起作賽後檢討。那隻異獸我看過它一眼,下次去我會認得它的。

那位師兄沒向我投訴,是我戥佢唔抵,回來發下勞騷。

引用:
原帖由 klfung1031 於 2009-8-18 20:37 發表

robert兄, 好耐都無見你去黃金喎!! 我上星期先去完玩推拿, 來了幾多新女喎!!
我試了那個都算ok的, 但沒有玩沐足, 你有沒有什麼好的沐足no.介紹下呢??
最好係可以玩到互動的.
咁有冇好的推食妹推介呀?pm 我丫~~

引用:
原帖由 JNC117 於 2009-8-18 21:26 發表

個師兄好慘wor, 其實如果頭鐘唔對路, 就要即刻止蝕, 好多囡囡就係覺得港淫好(淫)人, 不會投訴, 就唔跟程序做野
其實對付呢類異獸,有好多種方法既

引用:
原帖由 JNC117 於 2009-8-18 21:37 發表

師兄, 過兩招旁身好喎
我落街食 d 野先。。。。

引用:
原帖由 JNC117 於 2009-8-18 21:26 發表

個師兄好慘wor, 其實如果頭鐘唔對路, 就要即刻止蝕, 好多囡囡就係覺得港淫好(淫)人, 不會投訴, 就唔跟程序做野
對付呢類異獸,一定要做死佢、激死佢、悶死佢。

佢一入黎,如果見到佢個 look都唔彈,想日行一善,咁就要佢交足第二樣野既功課啦。

如果態度好,唔偷懶,咁當然係當作按正骨算數,如果又寸態度又唔好,嘿嘿,咁就要......

- 唔比佢睇佢想睇既台,轉去無記或者亞視,or 明豬台,悶 q 死佢
- 叫佢由上鐘按到落鐘,冇得休息,按穴按準 d,頂腰大力 d
- 唔同佢傾計,or 全程訓覺唔 q 理佢,佢聊你講野,話好累唔該你收聲

如果開頭態度好,老點左你做雙鐘,然後貨不對版,原型畢露,咁就要.....

- 叫佢拎張 ISO 卡出黎睇,逐樣同佢篤
- 話佢知你好難起頭的,起唔到頭就會反映佢 d技術差勁
- 一於大佢,話其他技師有互動的,拋 q 佢

如果唔想在房內發作,在到鐘後,埋單前,對它說,要問一下部長雙鐘是怎樣的,上一次不是這樣的,等佢驚下,唔好等佢咁得戚。

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-8-19 07:37 發表

師兄一定食左無數的豬,先至有呢篇心得和經驗同大家分享........
我相信我在王金食豬之多,與你去食皇牌妹之數目,不相伯仲。

要受過極嚴格之訓練,先至好去食,新手請勿模仿!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-8-19 09:03 發表

師兄勇者無懼,為各位在討論區的師兄尋求福利!thx
今日又去了王金,吃了一隻浪漫乳豬!唉!

引用:
原帖由 141china 於 2009-8-19 23:04 發表

乳豬D肉咪好正
話時話,個身真係幾正架, d 肉幾嫩滑下,但個頭好豬。

浪漫式而家玩法同以前唔同了,呵呵,我在 CA 王金沐足新體驗果邊講下啦。

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-8-19 23:14 發表

師兄竟然做左順德淫,硬食左隻豬
小琴話比一個"岩岩新做冇耐,非常年青靚女之浪漫技師" 給我....

妖..... .....又賴野!

不過呢隻豬我諗岩師兄你,玩得極放,跟足 ISO!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-8-19 23:26 發表

放吾放得過小馬騮先,你都知我係一個大肥佬,太癲我會頂吾蒲,流鼻血,
師兄點解吾搵你set 好的 target 呀
都唔同玩法,浪漫式除哂嘛!

囡囡當左自已係一件玩具,任玩任摷都冇咋型!
引用:
原帖由 strange 於 2009-8-19 23:39 發表

哎呀! 你又上了小琴當?

我之前去,都是自已逐個揀的. 不要她介紹.
唉,就係佢話你最近黎左幾次做浪漫式,你都好滿意,所以我先至信佢,點知.........

相關搜索目錄: 玩具

引用:
原帖由 doghon 於 2009-8-19 23:57 發表

我都係今日去左王金, 又係食左浪漫乳豬.  
個新招式都唔好玩, 兩下我就唔玩喇, 用吸管吹吹....
有冇玩到屎急?下次去做浪漫式一定要大便完先至好去。

引用:
原帖由 strange 於 2009-8-20 07:59 發表

我上次介紹一個技師給你, 你沒點她?
另外, 我曾經叫你不要試小琴推介的豬技師, 要自己揀.
本來沒打算做浪漫式,是陪一位師兄一齊去,臨時臨急唔記得左師兄推介之號碼,只好信多小琴一次,點知真係賴哂野!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。