推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[深圳] 尋找我的主場 - 新都桑拿

引用:
原帖由 sam_luk 於 2012-8-21 22:02 發表
尋找我的主場(1) - 新都桑拿
前言
小弟從一年前開始喜歡上推油按摩,適當的按摩能舒緩身心的疲累,技師的手法是相當重要的一環。所以除了找一間好的場所亦要找到能將自身放鬆的技師。

小弟對各大豪華場(如瑪雅 ...
謝謝師兄報告。
睇左頭幾行,以為師兄推介一間"價廉物美"骨場.....

睇完價錢之後,相比之下,瑪蟻城,王甘海岸,水刀,水方等等先至係廉價場。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 vic_ca 於 2012-8-21 22:46 發表
我主場係樂園路海鮮街果2間正骨場~~
主要原因~~~~~~平~~

有間有wifi, 貴d~
有間無wifi, 再平d~~~

100左右人仔走得人~中式+大堂連tips
輸兄可否 pm 場名比我啊?

正場我通常去向西街口果間君x,都係好平,正骨又有水準,又免費上網,仲有好難食但吃得飽而免費既步飛。
個袋有小小錢既話,就去太x羊。

引用:
原帖由 9NgDap8 於 2012-8-21 23:02 發表
师兄。。向西也有正骨?
请问在哪里?  可否PM资料如
1. 那个技师按得好
2. 价钱跟小费
3. 有没有独立房

感谢感谢!

向西近深南東路果個街口果間君x年華就係正場,與行過小小果間永x滋爭到頭崩額烈(不過唔知而家執左未)。

中泰式¥68三個鐘,要簽小費。

大部份技師都按得好,正骨有水準,有一、兩個按腳小妹妹樣唔錯。

與其他正骨場一樣,按摩有獨立房,單人雙人幾個人的都有。

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2012-8-22 00:47 發表

我就在 N 年前,應該係比我在新版 xocatII 開新都題更早,一個場同一個技師,紀錄就在新都................. 8 個鐘,至今未能打破。   

香港就最多按 4  個鐘。
師兄利害! 8個鐘正骨真係幾難,按到骨都散。
引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2012-8-22 00:52 發表

唔係卦,水刀,水方價錢,級數一定在新都之上。 

如今新都只是酒店細場。

瑪蟻城,王甘海岸都唔同以上兩間級數啦,我評佢地仲低過新都。 
對,瑪蟻城,王甘呢d只係二三線場,應該平過新都好多。

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 Kingcwk 於 2012-8-23 18:28 發表

其實都唔駛鬼鼠機, 好多以前既正骨場都加左養身/保健推油, 咪就係機餐, 不過未包小費~~~~
養身/保健推油餐,通常都係搵笨 7 居多,巧立名目其實係機餐,連小費最低都要兩舊幾,唔化算。做呢d餐不如去捉鼠好過,既刺激又好玩。

引用:
原帖由 小雀 於 2012-8-24 15:02 發表

鼠機是不好玩駕,要睇對手態度,所以去邪場好玩得多.
鬼鼠有偷情 feel,邪場是明買明賣,玩法完全不同。

引用:
原帖由 sl886 於 2012-9-2 15:11 發表
小弟去按摩一向只按正骨, 因為怕找錯邪場, 所以一直都去盛美佳(深圳火車站樓上)做中醫推拿, RMB138 三小時(足180分鐘), 小費我比 RMB100, 因為沒同其他場做比較, 吾知道值吾值, 各師兄比D意見,THANKS
深圳正骨,如以中小型場作指標:

- 3個鐘市場價¥68-128,連小費兩舊水一定有找。
- 冇野玩既正場技師外貌唔會正得去邊,不過全是實力派,技術唔會差得去邊。小費市場價¥20一個鐘。

師兄比¥100小費,已經係可以起機既市場價。

不過正骨小費與捉鼠小費不能比較,因為服務不同。

小費是隨心的,如果師兄覺得技師按得好,而又比得開心,數目唔係一個問題。

引用:
原帖由 sam_luk 於 2012-9-4 00:21 發表

其實都係人夾人緣,睇下位師父啱唔啱你啫。佢按得你舒舒服服。俾多小小TIPS都無所謂。

差唔多間間場都有中医。綠色家園聽朋友講都幾好。但價錢可能無你咁便。
綠色 + 係唔錯,不過係一間 C9場。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。