推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

167 1234567
發新話題

LOUIS長安1天遊

引用:
原帖由 zmss 於 2009-6-7 18:28 發表
Looks like Cat Walk is a party, a new culture.
The customer will take the opportunity to show off which GC he is with.
The GC is also proud to be seen with a good customer.
I avoided attending the party with GC.
(1) Keep a low profile
(2) Do not want to waste money.
So I always time the session to end before 6pm.
If I start from 3pm, it is possible to have 2 x 80 minute.
If I start from 3.30pm, it is only possible for 80+60 minute.

...
Ching,I have a few comments:

- 普通牌囡囡在沒上鐘之情況下,可以陪客人睇豬 walk 的,無需在上鐘時才能陪客人睇。

- 最好將落鐘時間較到 6:15pm,囡囡會好感激你,因為過了 6:00pm ,皇牌囡囡就不用行豬 walk,可以 休息,可以吃飯,可以好招積咁睇住其他人行豬 walk.......

- 豬 walk 唔可能發展成一個 party,因為客人間唔會有交流。如果能打破這個障礙,豬 walk 一早以cock tail 形式黎招呼客人啦!

[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-7 19:11 發表

印象中近呢幾個月先多左話囡囡陪客睇豬WALK........
我記得以前一日做三場豬WALK的時候,全部都係清一色係得客人睇........
會唔會係我地帶起呢個潮流呢?

我曾經帶過普通豬睇豬 walk,惹來好多皇牌妹之艷羨與妒嫉目光!

引用:
原帖由 zmss 於 2009-6-7 19:22 發表

Great info!

Now I can attend the "party" with 普通牌囡囡 totally free after they end the session 8-)
But I am still afraid that other 囡囡 get jealous because I did not invite them 8-)
May be ...
師兄,你在龍島咁紅,小心 d 好。

你帶普通豬睇豬 walk ,比一些要行豬 walk,而你曾經搵過既皇牌豬見到之後,會好憎你,佢地會覺得你睇佢地唔起,找次一等既普通豬都唔搵佢地 ,下次你再番桌佢地既話,你隻雀就會受難。

女人係極度記仇的!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-7 19:34 發表

師兄,你好似係比我地更加紅喎!
唔係呀,141xxxxx 與 bonexx 師兄在開完 seminar ,做完 roadshow 之後,紅到爆呀!

Jolin 與小甜甜今次在技師真係威到盡!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-7 19:51 發表

不過你地琴日點解唔帶JOLIN同埋小甜甜睇埋豬WALK呢?
如果睇豬 show,佢兩隻野一定叫我地加鐘後帶我地去睇呀,發左達咩!
小甜甜唔肯比我走,佢想睇埋套追左好耐既悶蛋連續劇,我梗係閃啦!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-7 20:16 發表

套劇真係悶到PK
睇天天向上同快樂女聲好過佢多多聲
我睇左四十分鐘,只見到 2 男 2 女行來行去,猛咁講對白,都搞唔清套劇係講乜。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-7 20:23 發表

咁要搵141師兄同埋BOXXGO師兄簽名喎!
佢兩隻野,seminar 回房後,用毛筆在囡囡手上用白色墨水簽名。

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-7 20:34 發表

天地的一個囡囡,個樣幾可愛的,小肥,原本唔肯為我神周九號點火的,我落足咀頭( 仲勁過上次熔化氣質小美女的那次)
之後先順利起機,而且佢關左燈不特止,仲要我關埋電視先肯同我升空。 : ...
嘩.....黑人黑夜黑烏鴉,你唔驚咩?

佢會唔會有紋身呢?

你果個囡囡真係幾可愛,小肥得黎唔算肥。

我果個就大鑊啦!青春豆,水筒腰,不過都係可愛樣,只不過是較為肥。我都有比左件小禮物佢,因為佢按腳按得好勤力。

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-7 20:45 發表
BTW 如果有師兄坐的士的話,可以直接跳上的士,之後同佢講目的地及打錶。咁會收平D ,因為佢知你係本地人。     
仲有黃色的的士有可能係假的來的,大家都係少上為妙   :hamsu ...
如果打錶,要小心的士佬兜路。

尋日由天地上左一部的士,去龍島,叫司機行長青路,條友開價¥15,我地話打錶,跟住佢又乜又七話最小要¥11、¥12呅,我地冇理佢,照打打錶.......條友行到長安角仔酒店,竟然扮懞,駛去長青路反方向,想兜路,我地即刻用純正普通話喝停佢:「您奸甚摸?腸千lu nar 是這個方雙! 」....佢只好死死地氣掉頭駛去龍島方向。

的士佬好蠱惑的!

相關搜索目錄: 酒店 普通話

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-7 21:34 發表

兩位師兄唔駛你推我讓喎!?
要不然小弟幫你地接收JOLIN啦!
我要訓練 Jolin 成為另外一隻間諜蜻蜓!她是第三隻!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-7 22:14 發表

她的SMS的確係耐人尋味!
有一天晚上我還在聾島按摩,她可能知道我還沒離開,於是發了這個SM給我︰

「你走了嗎?我們的靚女還可以吧!開開心心的。不過相信你在。
我休半天,已下班了……」
奇奇怪怪,耐人尋味,沒時間性,睇左等如冇睇,就係 Jolin sms 之特色!

在兩個月之前,我第二次搵佢,前一天的早上我send sms 比佢,話我係"送小禮物比你之港客 x 先生,明天想來給你留牌,給你訂房,可以嗎?"

她在黃昏時份回了一個 sms比我:「我猜不出來........看來還是視目以待咯........」(一字不漏,那些"....." 都依足佢個 sms copy 出來)

我到而家都唔知佢想講乜!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-7 22:28 發表

佢D SMS真係好九唔搭八啊!
快D叫多D師兄去UPGRADE一下她的中文水平!
唔關中文水準問題,係佢個腦既語言系統失靈!佢想表達 A ,但諗到既係 B,寫出來就係 C,講出來變左D....

佢一見我,有一句口頭蟬,係:「哎喲,是你啊!」....佢係未咁樣同你打招呼的?

相關搜索目錄: 語言

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-7 22:39 發表

其實呢D 係唔係病的一種,好似D 小學生寫唔到中文字咁
師兄,不如你搵一次上 Jolin 鐘,突襲佢,嚇佢一跳,佢可能會因此而變得正常。正如粵語殘片裡面個呆佬,比人o係後面大叫一聲,之後佢個腦就回復正常。

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-7 22:47 發表

比佢睇下我碌神周九號,佢實未見過咁大條的火箭,一定可以嚇佢一跳的
咁都好,你 show 比佢睇,佢見到你私自製造一條流野神州狗號,係叛國罪,佢一樣會嚇到賴 ..........

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-6-8 00:24 發表

唔知我今日見到那個人係咪佢?就同我對佳坐90度角,佢戴黑色框眼鏡,左邊一個#x*,唔邊又一個女仔
九成九係!

#X* = 畢加索

你見到另一邊既女仔,係採耳妹 ! 號。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-8 00:29 發表

據間碟烏蠅回報,採耳妹!今日係無返到工架喎!?
你隻烏蠅索唔索到料,我送左咩野比你相好 ^ 呢? ....尋日有 attend seminar 之三個皇牌豬,每人都有同樣的一件。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-8 00:40 發表

呢個要等另一隻烏蠅回報
我而家養左 4 隻間諜蜻蜓,分 2 個班巡邏,勁過你 d 烏蠅。  

167 1234567
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。