推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

送鼠迎牛 初一 發炮賀新春

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-1-26 12:49 發表
今日大年初一  大象先向大家拜年  恭祝各位牛咁勇猛

話說今日老虎有牌局 我又唔駛拜年 擒晚團年飯一次過搞掂晒 唔駛咁麻煩 拜來拜去 咁今日我咪有機會偷食囉
在福田口岸過關  小&# ...
師兄,技師得 25 分,做正骨就冇所謂,不過你諗住開炮都照梗,你真係唔話得,請受小弟一拜!

你今日去,係未一去到即刻有房唔洗等呢?按腳大廳多人嗎?。

引用:
原帖由 光年 於 2009-1-26 16:55 發表

如果唔上機, 係咪真係唔使比小費呀 ?

每間房都係要係入面沖涼 ?
比小費之模式,等同於去一些不用簽小費的正場,例如白花油,理論上你按完摩之後只需比鐘錢就走得。但係,人心肉造,都會隨心比返些小$$ 服務唔太差既技師。

森記沒有更衣室,要按摩就一定要到樓上有獨立廁所之按摩房。要沖涼一定是在房間。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-1-27 06:24 發表

有左豬豬抗體大象以後一定步步高升啦
我地都係系後面掩護大象進攻好d
因此,出黎玩,一定要預埋大象,佢會幫我地擋住 d OSIM,將 d 豬攬上身,老友黎架!

引用:
原帖由 bologia328 於 2009-1-27 07:22 發表
委屈兄弟了,来北京见识一下吧
来过北京一次,是春节的时候,冷得要命,有北大学生妹,但好贵,没钱试,哈哈。

引用:
原帖由 just4fun 於 2009-1-27 10:30 發表

可能係頭肩頂既頭,形成下降通道,確認豬市第一期
從形態睇,喱個週期可能維持好一段長時期
呢個週期會唔會持續到下一個豬年呢?

引用:
原帖由 jtangck 於 2009-1-27 11:19 發表
為甚麼d師兄過晒來呀,,,??
冇法啦,果邊發豬瘟,將我地全部都 ...情況好似 d 工廠倒閉咁,夜晚突然拉閘,第二朝就入唔返去,完全冇通知,好突然。

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-1-27 11:53 發表

果時北大學生妹幾錢1Q呀
$1,000....好有氣質,十分靚女,個樣完全唔似搵外快的。

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-1-29 16:42 發表

就係好彩 你地未見過条囡囡幾.. 唔係比你地唱爆我都似

我邊有老友 鹹皮蛋  7師兄  流水羚羊......不知幾多仇口
我都唔好你幾多,尋日去 CA 開年,諗住去遠小小行過大運.....結果運就運,不過運吉。 ...去隆賭匯做正足輪牌,輪到一個各方面都好平均既囡囡 (因為樣樣都唔掂 )....不過咁都好,否極泰來....由谷底爬返上來,以後遇到的囡囡一定高分過佢。

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-1-29 17:16 發表

原來你尋日又走左上去CA
仲以為你會回歸SZ消費tim
我尋日先去 CA,再回深圳,在深圳骨場過夜,跟住早上放雀.....都算回歸SZ 啦下話。

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-1-29 17:33 發表

甘你去左邊間骨場過夜放雀呀
你唔會去架,高危場!

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-1-29 23:07 發表

鹹羅拔   出個包膠嚟睇吓好喎
好悶蛋啵,都要出?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。