推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] 天地正足妹原來都玩得幾癲下......

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-30 00:33 發表

等小弟都咁樣表演一下先!
只要你指住囡囡個肚,話佢肥,佢一定會跟你學做。
!XX 就係咁樣比我攬住做左幾分鐘。
Jolin 都有。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-30 00:44 發表

咁你有無教貪錢怪做啊?
貪錢怪成條死魚咁灘晌處,掛住睇電視,拿高個 bra 等我食自助餐,佢就郁都唔郁,點會做?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-30 00:57 發表

我仲記得當時搵貪錢怪時佢有感冒,一野車輪左落去,跟住就染左成個幾星期的感冒!
師兄,好在你當時冇叫佢吹奏呀,否則你真係第一個經"雀鳥" 而傳播感冒箘既港人呀。

咦......我應該係....你搵完佢之後幾日去搵佢既。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-30 01:06 發表

你搵佢時佢剛感冒好番??
我搵佢果時,佢話已經病左個幾禮拜。
引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-30 01:08 發表

終於証明左流感係會由豬傳染人的,小心
豬==> 豎起毛既雀==> 人

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-30 01:11 發表

原來聾島一早有豬流感
師兄聽日都係唔好去了!
rayso 師兄通常行程:
王金 ==> 明豬 ==> 龍賭會

咁頭兩間應該冇事。
如果龍賭匯係第一站就大鑊,其餘兩間會變埋疫區。

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-30 01:19 發表

去慣豬場,所以去到龍賭會,就好似世外桃源籮
去完豬羅紀公園,跟住去行博物館睇藝術品。

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-30 21:40 發表

諗住星期六咁的行程
天地(用埋加鐘COUPON) ==> 明豬 ==> 龍賭會
師兄,你同我既行程一模一樣,唔知會唔會爭囡呢

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-30 22:13 發表

天地同明豬我諗住開發新囡囡所以輪牌,最多喺龍賭同師兄喺龍賭時撞姐
天地與明豬,我都係輪牌,去龍賭我會試十大殺手,邊個有胸就上邊個,叫相熟部長安排,應該唔會同師兄撞正。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-30 22:25 發表

十大殺手......
有幾件都未試過!
你小心,佢地可能係殺精聖手,唔同 5 朵金花。。

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-30 22:35 發表

小弟有的是精力,唔怕佢地的
你唔好咁有自信,你第一場去搵十大殺手之首,頭鐘你已經比佢搾乾,跟住叫你加鐘,黃膽水都搾埋出黎。你搵佢之前最好飲多 d 水,開稀 d,都好過冇得出咁刁面。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-30 22:41 發表

殺手之首好難先蒲頭!
你撞到佢的機會率是0.00000000001%!
我一定有辦法搵到佢的!(唔係靠小禮物)

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-30 22:46 發表

莫非係靠小蘿蔔做餌引佢出來!?
秘密!
如果我最後果一場去龍賭,會試下搵佢。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-30 22:51 發表

師兄真有「我不入地獄,誰入地獄」的偉大精神啊!
要比殺手之王榨乾榨淨!
唔會....
如果去,一定會係尾場,個袋只會淨低¥100 (連車資),咁我又點會加鐘比佢搾乾呢?

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-30 22:56 發表

有時龍賭最後一場都幾麻煩,因為之前可能已出左兩滴,但如果D 藝術品肯為我升空,有時真係有心冇力
係呀,所以我會幫佢.[attach]1000954[/attach]...就算啦。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-30 23:16 發表

係囉,佢好鍾意「打救」班囡囡的!
而家等緊 rayso 師兄回來報告今日之 ca 放雀活動,作為五•一救國行動之指標。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-30 23:24 發表

佢一日做成14、5個鐘,有命搵錢都無命洗!h:" />
唔一定做 14、5個鐘。好多時係訓晌處,享受比人按摩。

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-1 01:01 發表

上便天下太平,各位ching玩得開心d呀
有冇搵 Jolin?
龍島咩款工衣?

引用:
原帖由 Kingcwk 於 2009-5-8 18:11 發表

真係幾扺WOR,

明豬頭鐘$29, 平左??  咁加鐘幾錢?

宜家天地冇左COUPON, 重有邊間攪優惠或減左價??

好似話黃金推拿減左價, 咁宜家幾錢??

比較多野問, 因為想攞定料星期六晚去.

THANKS!! ...
明豬不嬲都係¥29 頭鐘,加鐘¥35。

王金最平果隻浪漫式係¥138,但要在進場前打比部長 book 房才有此優惠,這優惠還會送一隻豬,祝君好運。

引用:
原帖由 Kingcwk 於 2009-5-8 19:07 發表

THANKS!!

除左明豬, 有邊間係平又玩得過呢(沐足)??
明豬頭鐘¥29,囡囡質素唔太差,又近金三角,如不要求硬件靚,都算係玩得過。

其他較平的二三線沐足場有麗都、康兒,但都是實力派,未必岩師兄心水。

如師兄不太計較價錢,我會建議去龍島,一定有靚女,就算冇互動,同靚女嘻嘻哈哈近距離接觸推肚子,也值回票價,偶爾也會遇到豪放妹,就會有增值,好睇你運氣。除了龍賭,靚女指數較高的場是申天雄,太屏羊也ok。但申天雄較高危,太屏羊服務員與部長服務差勁,令人卻步。

如師兄要"平",明豬是首選,大部份囡囡都有互動,不過囡囡很多都來自農村與工廠,土味重,技術生硬,沒一定程度的愛心與耐性,會受不了。

如師兄一定要"平" ,又要有得"出"....可做超級足浴。明豬¥68 八十分鐘,王金¥77 一百二十分鐘,聚隆軒¥68六十分鐘....但這類必出套餐,都是豬多過人,做完或多或小對下袋有影響。

針無兩頭利,"平" 、"靚"、"正"、只能取其一,要如何取捨,師兄自已決定吧。

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-10 11:18 發表

好彩佢地係飛機師,而我就係潛水員,水浸-no way,一定可以水到渠成,其實只要好玩,有多少bonus都ok 喇
我都係咁話,最緊要好玩,不過要有 r 雀先至得。

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-10 11:49 發表

師兄近排係龍島都係培育梗幼苗喎,到r 雀果part 未呀
而家主力培育龍賭普通牌幼苗,教導佢地一定要呵護雀鳥。

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-10 15:32 發表

普通牌與皇牌實力應該係勢均力敵,吾見得皇牌呵護雀鳥特別正,好多時吊高泥賣
皇牌普通牌,各操勝券:

皇牌豬勝在工衣夠 sexy,樣靚身材正,月巴指數低,但大部份沒互動,而且價錢貴。

普通豬勝在玩得較放,較親切,互動指數高,價錢平,玩法彈性大,最緊要係比例上冇咁貪錢。

如果個袋冇乜錢,又想出一野,要搵 2 奶====> 找普通豬

如要挑戰難度,個袋有小小閑錢,又有時間,想練下口才,又想搵靚女====> 找皇牌豬

新手適宜搵普通豬,老手最好找皇牌

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-10 18:09 發表

如果有竹人師兄咁筍的條件====>皇牌豬
好似我d死窮鬼====>普通豬
豐儉由人
係呀,我都適合搵普通牌。

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-10 18:29 發表

其實而家皇牌都開發得七七八八咁制
係靚的都搵晒出黎啦

係時候搵普通豬啦
好野!可以開一個「普通豬」交流主題!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-11 17:29 發表

師兄,吾洗愁,我一次都無搵過5朵皇牌豬花,我咪仲大鄉里
5朵花是龍賭招牌菜,未試過一定要試,但試一個鐘就夠。
試完記住同佢地影相留念。

引用:
原帖由 tt234 於 2009-5-11 16:13 發表
我而家先開始接觸5朵皇牌豬花,大家已經玩夠徹退.
我地已經爆左咁多料,你睇完呢幾個 post 可以做花王,知道哂佢地 d 料。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。