推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

CA黑過BOXXGO師兄之沐足短線旅程

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-18 01:04 發表

蘿蔔師兄,我明天買,後天去ca
師兄,你準備好明天行裝未?幾點到龍島?
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-18 22:36 發表
\

LOUIS準備好你的手工紙未!?
佢可能買隻烤乳鴿上去當鶴送比 !X*。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-18 22:40 發表

聽小道消息說︰最近有個本地人喜歡找上五花中最好的兩朵上鐘,然後磨足幾粒鐘後就買佢地全日鐘,等兩花可以提早收工!
咁即係真正「助養」佢地啦,係未 !X* 與 !XX?

咁佢地肯定可以做三甲殺手啦!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-18 22:49 發表

全中!
試過連!X*個家姐都有這樣子!
!X* 個家姊果類,有人會幾鐘意的,塊面圓圓的,傻傻地,不胖,皮膚滑,胸前唔累聚,又唔太聰明,又聽話.......

不過我都係鐘意 Jolin 果 d 傻氣與勁索身材。

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-18 23:00 發表

蘿蔔師兄,幫一幫我!
手工紙我準備好,還有一份小禮物,己約好她明天4點...但
頭先我打去明xx找殺手之王,佢,真係x佢,完全聽唔明廣東話和我的唔喊唔淡普通話,佢講極都唔明,攪到我
仲話線路線忙,........
師兄,你求其買 d 兩、三呅既彩紙,然後上去在房內比佢,叫佢摺。你可以話:「係上星期送彩紙比你果個客人叫我看問你,看看你是否真的懂得摺千紙鶴。」....你唔好咁重手送禮物比佢,2 元店果 d 得啦!

明豬殺手之王是完全聽不懂白話的!你可以發短訊比佢嘛!不過你打去前台都冇用,又係雞同鴨講,除非你搵到哨牙珍,她能說流利白話。

相關搜索目錄: 普通話

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-18 23:17 發表

師兄,到時駛唔駛小弟陪你去搵!X*,做你的隨從啊!?
你比 !XX 見到你就大碌葛..........

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-18 23:20 發表

我買了淺藍色和粉紅色2份小禮物,因上次應承左佢帶一份小禮物給她,現在一次過滿足佢2個願望,仲
有蘿蔔師兄,我都無殺手之王tel...唔知可否pm..因牫真係想試下...thx first
殺手之王我冇搵佢 3 個月,我冇留佢電話。
你可以打去前台 mark ,我 pm 個 tel 比你。

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-18 23:00 發表

蘿蔔師兄,幫一幫我!
手工紙我準備好,還有一份小禮物,己約好她明天4點...但
頭先我打去明xx找殺手之王,佢,真係x佢,完全聽唔明廣東話和我的唔喊唔淡普通話,佢講極都唔明,攪到我
仲話線路線忙,........
手工紙,一定要是細細張四方形的那種。她只會要藍色、紫色與粉紅色的。你千祈唔好摺得叻過佢,上次我摺得快過佢,佢死唔份氣,用暴力搶哂我 d 彩紙,等我冇得摺!

小禮物......只要花巧既就 ok,無需實用。
佢地幾隻野見慣我 d 正野,所以.....可以要求好高,一定要新奇得意的。

相關搜索目錄: 普通話

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-18 23:23 發表

竹人師兄有時間呀
嘩,咁荀,我中午去明珠先,之後4點去找!x*,如果你來,,我求之不得啦,應該係我做隨從,你帶我去威啦
如果可以,我會同!x*睇豬囡walk,到時可以同你見面???
你會著咩色衫呀?

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-18 23:37 發表

我個樣都夠哂新奇,刺激
你又學竹淫師兄 d 衰野 ,話自已係一件小禮物

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-18 23:42 發表

有人話我個樣似"敏大人"
我明天著紫色衫,黑色短褲,睇豬囡walk時(如有機會同佢睇)會戴眼鏡睇
如果有緣,我聽日喬裝成一個光頭大肥佬,拖住一隻普通豬去睇豬 walk......

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-18 23:47 發表

師兄真好!聽日又可以上去玩!
我話......"如果"之馬!...我個心今晚已經上左去過夜。

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-18 23:48 發表

我仲有成 五日先可以上去玩
我星期日上去。
要比禮物包你同埋bonego 師兄。佢果個,我要放在明豬國屎坑水箱裡。  

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-18 23:59 發表

怎麼這幾天也不見BONEGO師兄了!?
佢真係駐守在CA做戰地記者!?
最後一次收到佢 sms....是昨天 6:00pm 左右,他說在龍島看豬 walk..

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-19 00:11 發表

噢!
莫非BONEGO師兄已遭......囡囡毒手!?
比皇牌豬禁錮!

聽日叫 louis 師兄去營救他。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-19 00:16 發表

LOUIS師兄明天將比!X*禁錮,佢都會自身不暇,
都係等蘿蔔師兄你親自帶三億「精兵」去救佢啦!
邊有咁多?最多得十萬大軍 ,要慳 d 洗.....先爬過兩個大山川,走過一個密林,穿過一條隧道,見到一片雨雲,然後攻陷佢個城門。

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-19 00:32 發表

唱搾奶ok 囉,試下金xx邪足,比較下CA
金 xx 與ca 玩法一樣。不過扒多。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-19 22:47 發表

師兄,你可以同佢講︰「食真正的煙係無我身上的《私家煙》咁好架!」
唔好比佢食煙,佢一食煙就成個撈女咁?

Louis 師兄回來沒有?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-19 22:54 發表

師兄今日有無上去餵豬啊?
點解你咁問?
上去餵豬邊有咁早返?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-19 23:00 發表

食快餐嘛!
我終於知道邊個係你條針!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-19 23:03 發表

咁有趣!?
請師兄指點小弟條.......................針係邊個?
我已經放了一條針去監視你果條針!

你個細路電視,我叫人整壞左,呵呵。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-19 23:12 發表

你條........針會唔會......生鏽的啊!?
唔會,剛剛買的。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-19 23:18 發表

師兄,你條..........條..............針唔係響二手市場買的嗎?
我知道皇牌妹成日提果個台灣人係邊個了!仲有一個港人。

我也知道「港人排名榜」上之名單!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-19 23:23 發表

喔?「港人排行榜」有咩「精英」響度啊?
不過榜上一定有師兄份啦!你就算唔係狀元都係榜眼啦!
技師房有一個傳聞.....係有關一個送小禮物給技師的港人....

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-19 23:30 發表

蘿生做狀元有咩提成呢
做狀元冇提成,但有提子食!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。