推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 東莞又大掃黃

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-2-11 22:13 發表
呵呵,我從沒有感覺在1/2有不同的待遇,

Let me tell you what I feel the different this time

由央視做 report 跟住新華、環球、中通 & 新晚 即時詳盡報導,重點係東莞,點解?

只是要對付一群 ...
就冇當係家人

我反而認為爺爺想教訓下廣東人,你唔聽話唔乖那就勒緊褲帶食蕉

在睇春晚時,我就很有呢種重北輕南既感覺。
同感!
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 Oldman 於 2014-2-12 13:31 發表

robert, 東莞不能去, 係唔係留深消費?
回歸 SZ

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2014-2-12 17:28 發表

But 附近的廣州、惠州都有動作喔,SZ會否跟風?
肯定會,但現時茅頭指向DG,況且SZ在過年前已經掃過,趁個風仲未吹到之前應該可以去打下游擊。

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-2-13 09:18 發表

萝卜兄, SZ最新战况如何呢。。。
上周末 SZ 風平浪靜,前日問過囡囡個風吹到邊,話冇事,今日膽粗粗衝左上去.....

好恐怖啊~~

全城高度戒備,為配合捕快巡查,唔洗出動無影腳踢門捉人,所有按摩房一定要全高清,唔可以遮布。客人身上衫褲不能離身,原本是全身推油的 r 雀餐,改為:前列腺按摩,技師只能伸手入褲管卒雀,做到好似正規按摩咁。

部長話咁既玩法唔知搞幾耐,等朝廷有明確指引先至改規矩。

現時到SZ玩邪骨超高危!
本帖最近評分記錄
  • superman88 體力 +31 多謝分享 2014-2-16 12:01
  • superman88 威望 +31 多謝分享 2014-2-16 12:01
  • superman88 金錢 +31 多謝分享 2014-2-16 12:01

引用:
原帖由 36D 於 2014-2-16 13:00 發表
收到風,呢次為朝廷權變所至。實凶險萬分,各位莫要亂來!
完全對。

改朝換代,施下馬威,釐定新制,逆我者亡。

歷史比我地既教訓,這個階段是最凶險的,唔知道劇情發展下去會係點,好難捉摸,就算你風險管理做得幾好,玩得幾精靈,你都會有機會碰到屈原 (老屈), 好容易成為他人之祭品。

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-2-19 15:04 發表
最新消息....東莞從2月18日至5月18日全部娛樂場所

將用3個月時間,實施全面停业整頓治理...

今次大令樂...
扒手、小偷、跌錢黨、老笠黨、屈人黨....也會趁這 3 個月在創業版搞上市,重整業務,前途一片光明。。。。

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-6-13 16:31 發表

不涉黄咪得咯。。唱下K也不涉黄呀。。K都开翻啦。。CP。
不涉 yellow,洗咩上去唱啊?

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-7-3 15:31 發表

可以出去了。。ON也可以。。客人同女女都系有戒心。。ONESHOT 的多。。
坩样玩法真系无意思,好似做贼坩。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-7-3 17:51 發表

的确系。。但已有两处玩得如常的地方。。赞先生故乡(较贵)。。和袒州(较平)。。
两处地方都有师兄去玩过证实的。。
 ...
赞先生故乡当地探子回报,沭足业仍未全面复苏,去到请你喝蒸馏水。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2015-1-18 23:33 發表
這個星期常平風聲好似有些回復正常

莞式SN 在鴨湖可帶技師上房

美而亷 KTV 有囡囡唔係睇相
SZ 前几日晚上邪场又例检,去邪场/半邪场/鼠场放雀要加倍小心!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。