推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 熔化龍賭氣質小美女................

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-2 22:20 發表
骨運麻麻的一天,第一場去左天地,第一個技師入黎,點知勁豬,第二個入黎都係豬,但都叫就好少少同之前那個比,佢又係D 由工廠轉去天地工廠妹,按得麻麻,升空時都無技巧可言h:" />h:" />h:" />h:" />h:" />h:"  ...
師兄,我今天又去了 ca.

去到龍賭匯,客唔係太多,但係所有相熟都 unavailable,小蠻腰休假,Jolin 又休半日,五朵花又冇空,搵四月份十大殺又冇一個有空,或者上晚班。。。。唔想博,驚輪牌遇著豬,所以索性等 3:00pm 佢地返工先至 mark 佢地。。。。

在活力旺吃完午飯,時間尚早,行左一陣青路,非常熱鬧,好多小販擺賣。行到腳軟之後就再去龍賭匯,先搵靚女採耳 **% 整大隻耳窿 ....這個龍賭排名第二既採耳囡囡,近睇原來都係見光死,佢同第一位真係爭幾個馬位,唔怪之得竹人小朋友唔搵 **% 啦。。。唔知搞乜鬼,採完耳之後尿都荷左幾篤,但所點之十大殺手囡囡仲未到。等了 45 分鐘之後,正想同部長講搵是但,囡囡突然蒲頭。 ......

這個殺手,論樣貌不及 Jolin,論手骨與小蠻腰爭得太遠,論女友 feel 及不上5 朵花 ......唯一可取之處係藝術細胞冇 5 朵花咁多,雖然都係唔比摸個籮同對波,但對於送波餅與西餅,卻絲毫不吝嗇。。。試完之後,心中有十萬個為甚麼,點解佢可以在四月十大殺手榜上有名呢? .....做了兩個鐘,但第二個鐘都係冇料到,所以諗住去明豬國補飛。。。

落鐘之後,囡囡帶我去睇 6:00pm 豬 show,多人到爆,5 朵花之中 2 朵都有份走豬 show...熱鬧非常,連索女採耳妹 ! 號都走入黎睇。。。X 圓一見到我就拉鬼住我,我睇左一陣之後趁佢招呼其他客人就溜之大吉。

離開龍島,個天已經開始有小小黑,今次真係唔想再博,又見冇乜時間,去搵蒸餾水囡囡做超級沐足。。。蒸餾水囡囡真係變得好快,或者應該叫做"成長" 得好快,冇見佢兩個星期,同佢既話題已經去到有關 "高潮"、"姨媽到性能力大減"、"玩到出水"...今次可以玩到好似 AV 片咁,拉低佢條內褲用掌心同佢小妹妹做按摩。 ...搞左唔夠十五分鐘就比佢搞掂左我。 ...

有一樣野要提醒你地,明豬國服務員都有飲料 quota ,客人入房後會問:「先生,可否請技師飲一個飲料。」我見又唔係多錢,只係¥8,於是話冇問題,後來問返囡囡,佢話唔關技師事,技師冇飲料 quota 的。

在明豬國只逗留了50 分鐘,我放低雙鐘既錢比蒸餾水妹妹埋單,然後就飛奔去金三角搭尾班車回深圳。。

今日之骨運,我覺得不過不失啦,咁當然好過141china 師兄啦。

[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-2 23:36 發表

蘿生骨運都OK 啦
其實我覺得喺大陸D 假日去CA 通常都無咩運行,平時星期六都已經多人,而家五一大假仲多人,靚少少的囡囡都比人MARK 晒咁制。
係呀,假期多人到九彩。如果你聽日去我地成日提果幾間場,搵隻 做沐足都可能要等幾個鐘。

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-2 23:43 發表

今日我四點幾五點去到龍賭都等左十分鐘先有房啦。D 阿姐都清潔唔切D 房。
6:00pm 果一轉 cat walk show,有好多港人,我相信一定有呢度 d 師兄。

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-3 00:18 發表
呢個假期真係超多人!
我五一上去、今日下午四點就離開聾島回深圳MESSAGE!
咦咦咦.....我今日 2:30pm 到達龍賭,可能在你隔離房啵!

Jolin 休息半日,小蠻腰又放大假,你相好 !XX 又未返工......我搵左十大殺手排行第六果個,同埋搵左%採左耳。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-3 00:25 發表

師兄搵左中旅社?
莊士中國投資。

呢隻股質素麻麻。。。

相關搜索目錄: 投資

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-3 00:49 發表

佢琴晚成三點先收工(本來佢早班可以兩點就下班,不過琴晚係超恐怖,到左兩點仍有好多人來,技師房連普通牌都完全上哂鐘!搞到佢要磨到成三點先敢收工!)
在 6:00pm 果一場豬 walk,!XX坐在觀眾席,一坐低就有好多HK look 既麻甩佬痴埋去坐佢隔離,我開頭以為其中一個可能係你,而家知道應該唔係。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-3 12:43 發表

嘿嘿,係喎
應該係話冬瓜欣的上圍好似冬欣咁「腫脹」先對!
冬瓜欣果度太大舊, 非我所喜,攬住一齊訓既時候,果度頂住,感覺唔係好好。

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-3 12:54 發表

ching吾可以咁自私,佢用胸對胸導彈頂你,你亦有枝robert小鋼炮射佢,扯平呀
就係因為佢果度太大,我支炮要伸長多一倍先至可以指住佢要害!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-3 13:09 發表

robert 師兄近排月事問題,搞到枝如意棒有d失控,只係識縮吾識伸,唉!
嚴格黎講....係彭脹,唔係"伸"。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-3 12:43 發表

嘿嘿,係喎
應該係話冬瓜欣的上圍好似冬欣咁「腫脹」先對!
點解而家唔見左冬瓜欣洗樓?

引用:
原帖由 bonego 於 2009-5-4 22:40 發表

robert ching 可唔可以解密 ? (蒸餾水妹妹)?
她是明豬國一個新做沐足囡囡,剛做的時候,純如蒸餾水,但兩個月之後,變成抽煙壞女孩。
引用:
原帖由 141china 於 2009-5-4 22:40 發表

對上次見佢已經係四月廿六號了,仲同左佢 左幾野
我前日找過她。
她身上見唔到陽光既部份,全部暴露在我眼前。 ...佢問我深圳既男技師點同女客人打碟,我花了十分鐘在她身上示範。

引用:
原帖由 bonego 於 2009-5-4 23:00 發表

原來是抽煙女女 ,而家咁厲害, 上次佢仲話你好耐都無搵佢
大佬,佢叫我帶包煙比佢食,我最怕 2 手煙與 2 手 lin,點會再搵佢呀!不過前日搵唔到明豬國殺手之王,我才去搵佢。

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-4 23:07 發表

蘿生有時2 手LIN 好難避免嫁喎,除非你做佢當日第一個客人啦
又或好似你上次拎濕紙巾黎食天山雪LIN
我講一個秘密比你知。

我其中一樣法寶,就係Q 版盒裝濕紙巾,係食 2 手 lin 既時候用黎清潔與消毒,完事後就成盒送比囡囡。因此,你見到有囡囡用我送比佢既濕紙巾,即係代表佢有互動,2 手 lin 冇毒!

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-4 23:32 發表

再食佢粒LIN 咪間接同蘿生
前日蒸餾水妹妹果粒 lin 有小小鹹鹹地,有景轟!

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-4 23:47 發表

放心我成個幾月無搵過佢了,而且我的口水尾食完會有回甘的感覺
佢果日爆左你 d 料比我聽:「你朋友頭先黎過,不過冇搵我!」

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-5 00:04 發表

師兄真係相識滿天下,下次,囡囡可能話:「你朋友頭先黎過,不過無找數,吾該幫佢俾$,吾係吾好搵我!」
佢咁講完全冇所謂,我請你地 r 雀有咩所謂。我最驚佢同我玩完先同我講:「你朋友頭先黎過,我請佢食煙,佢話唔食,於是我招呼佢食 lin。」

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-5 22:15 發表

蘿生呢方面不嬲都響爐火純青的境界啦!
你咪亂講呀,我靠小禮物黎溝女咋,你地赤手胸拳都溝到女,我都要向你地學野。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-5 22:22 發表

而家已有141師兄融化到氣質小美女,
而我就只係睇住你地成班師兄有好野食,我就食西北風........
乜你咁講野呀。

你有 5 朵花在手,佢地聽哂你話,仲想點?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-5 22:43 發表

你而家都有JOLIN在手!
我投降了, JOLIN 是攻不破的。
我攻小蠻腰算了。
引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-5 22:43 發表

明珠閣的第一殺手係咪!(呀?
bingo!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-5 22:51 發表

四、五、六、日,任選一日
我快過你,我今日上去了。

JOLIN 又整返直 d 頭髮。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-5 22:57 發表

乜你唔係聽日先上去咩!?
改左今日。

我尋日send sms 比JOLIN ,諗住佢會一日後先 reply,點知隔左 9 個鐘就 reply 左,所以將個 plan 改早一天。

我問 JOLIN ,我果個"朋友" 有冇搵你?

Jolin:「佢好耐冇搵我啦,上次他教我玩打烏龜。」
Robert:「咁咪好囉,佢都有搵你。」

Jolin:「那裡,他只搵 !XX,他一找就找她幾個鐘,我只和他上一個鐘便冇份了。」
Robert:「是不是雙飛那一次?」

Jolin:「是啊,那一次 XX!,!XX 和我,和他,四個一起玩的。」「他不會找我的,他只喜歡 !XX」
(其實我唔知佢話既"喜歡" 係代表乜....love, like, appreciate, respect..........)

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-5 23:14 發表

應該係LIKE
我覺得 JOLIN 當左你係負心人。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-5 23:17 發表

今日只搵左JOLIN一個?
無睇豬WALK?
今日下午點幾鐘由中環上去,好趕,去到成四點,做雙鐘做到六點半,仲可以去得邊?

六點行豬 walk 之時我本來想叫 JOLIN 帶我去睇,等佢威下,不過見著住條短褲,所以冇去。JOLIN 在房內行了幾步豬 walk 比我睇。睇落佢 d 身材真係幾正,佢話@X*正過佢,我就覺得佢正 d。

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-5 23:26 發表

長腿我鐘意呀
JOLIN 對腿真係好正!佢行豬 walk ,好有美感,絕對唔會有身上肥肉彈下彈下之感覺!

佢個胸都幾渾圓,唔大唔細,岩岩好。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-5 23:28 發表

JOLIN直髮個LOOK得唔得?
直髮靚過 戀髮,佢直髮看起來較清純,配合佢真本性。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。