推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

85 1234
發新話題

[原創] 天地正足妹原來都玩得幾癲下......

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-5-11 21:37 發表

好ar..........龍賭去咁多次多數都係call d 普通豬.......

个發展空間同potential都好大.....互動又多又多寶藏

真係可以諗諗.....
你下次去,pm 幾隻豬比你開發。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-5-11 22:09 發表

其實大家線路唔同而已, 佢地專攻皇牌, 我就發掘d普通小花.......

話時話, 同d女女傾起而家各chings 熱評的皇牌女女, 發現好多鮮為人知故仔,都好有趣
係呀,好過癮架,又有得按腳,又可以按雀,又可以講下是非,呵呵。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-11 22:27 發表

喔?乜JOLIN原來一直唔係#X嗎?
呢層我知呀,不過我唔知佢以前咩號碼。

例如小惠,佢以前都唔係呢個工號。

好多皇牌豬都鐘意離開一排之後回歸,改變一下髮型黎「洗底」。

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-5-11 22:53 發表

係ar........普通豬都會係咁, 不過各女女都有唔同原因出出入入........

有時睇番好耐之前錦囊, 特別係黃甘/x島......同一个女女可以有2个numbers......
係呀,之前果隻龍賭小妖精 @@@,以前係 ((,不過走了。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-11 22:43 發表

我未見過JOLIN剪短頭髮個樣.....
不過小弟較PREFER長頭髮的囡囡
唉,佢剪短頭髮個樣好難睇的!
好似隻貓剪哂 條頸d 毛咁。

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-11 23:53 發表

吾係掛,攪成咁,有冇嚇親師兄呀
其實在前日我睇豬 walk,我見到一個身材好似 JOLIN 既女仔行豬 walk,我一見到佢個髮型就忍唔住笑,好似獅身人面像果個髮形咁....當時我冇留意佢個號碼,亦冇刻意睇真 d 佢個樣,我睇左 唔夠10 分鐘豬 walk 就離開,我見到 ! 號,其後返到黎先知原來果個係 JOLIN。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-12 00:00 發表

!也在睇豬WALK??
我見到佢個頭在門口現左一現。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-12 00:15 發表

有無見過一個第一拖拉機行WALK!?
好搞笑的!
點搞笑法?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-12 00:41 發表

彈下彈下咁行
師兄下次去可留意一下!
冬瓜欣行路都係彈下彈下。

點解好似好耐唔見佢洗樓?

引用:
原帖由 JNC117 於 2009-5-23 12:40 發表

想請問係唔係XX無限都有沐足 ???   重以為歌度只有K,   我去開聾島, 都想過歌面試下
師兄,四月重開之後,增設沐足部,與龍島玩法差不多,差不多的工衣,差不多的流程,但硬件正好多,不過囡囡質素不及龍島。

http://www.xocat.com/f/thread-255948-1-1.html

85 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。