推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

隨意夜遊到龍崗

隨意夜遊到龍崗

本來想去CA見識下朱古力廠,奈何收工時間一改再改,去到深圳都成五點半,去到CA揾酒店、check-in,就算遲D先食飯,入到朱古力廠都應該冇乜運行。去番鳳崗我又唔想,同行老友話唔去鳳崗不如去龍崗啦;又好,返正未去過,跟住就那那林揾架白牌,向龍崗出發。
去到龍崗,我同老友不約而同咁問:係邊到落車?
你話黎龍崗,我以為你有地方。
我隨口講下,唔係鳳就龍嫁啦。
無奈一笑後,唯有隨遇而安,由得架車行,見到邊間酒店四正D既,就check-in至諗。唔知個白牌叔叔係有心定無意,車左我地去到一間商務酒店,仲話呢間好;咁就比錢落車($120),跟住行左去隔離別一間有休閒中心有K既四星級又拮又星既酒店,問問價錢($248)就check-in。問過前枱,KTV要七點半先開,唯有先到酒店既中餐廳食飯,跟手再聯絡娱樂部經理(同前枱既服務員攞既電話號碼)訂好K房再慢慢食飯,飯後就搭簹膝hKTV。
個場唔係大,連舞台都冇,但係感覺就唔錯。一出礡A三四十個DJ妹妹巡例歡迎光臨,知客姐姐安排好K房,就由DJ妹妹帶入房(細房,basic charge $480,行258制)。DJ妹妹(小费$200)就倒瀉籮蟹咁唔知開機先定斟茶先,提佢先識得問我地飲乜,攪一大輪先致開着套K,但係就勝在笑容搭夠,仲幾嫩口添;跟住媽咪入黎打招呼派咭片,寒喧幾句就帶囡入黎。十幾個着住深紫色晚禮服囡囡入場,佢地有個共通點,個個都有條深溝係心口,亦有高度。
當我地比二十支飛彈指住個頭既時候就同老友講:呢個媽咪似乎精銳盡出,第一round就想搞掂我地!
老友:唔係掛?
我:頭先你都聽到,呢個媽咪係新轉職唔係新轉場,會有幾多囡係手;我就揀定個先,唔係陣間每況逾下就弊;況且揀完又可以再揀。
老友:唔信,寶物沉歸底既。
咁就我揀先,今次揀女要試下D囡既反應;走埋去一個我睇中既囡囡到,望住佢,佢有D唔好意思,我指下塊面,叫佢鍚啖我,佢就好唔好意思咁錫左我一啖,跟住就垂低頭面紅紅咁用紙巾幫我抹番個唇糕印,再企番埋去班囡囡到;待客有分寸,我鍾意。
跟住老友就睇左五輪都揀唔到,因為真係每況逾下。
我同老友講:個媽咪成手囡比你睇匀,仲揀唔到呀?
老友:比你噏中,真係第一輪好D。
呢個時候媽咪發功,質左個都唔錯既囡囡比老友,可能唔係自己揀,老友有D唔甘心咁,坐左一陣同個囡囡講:你懂不懂吹蕭的?
囡囡答:我不吹蕭的。
老友:那怎麽成呀?
囡囡:那不如我先走吧。
跟住個囡囡就走左;隔左陣個媽咪就走番入黎問枱,見到老友冇囡坐,瞭解過情況之後對老友講:老闆,這裹不是桑拿,不是每一位小姐會提供這麼全面的服務;我知道有幾位可以提供的,可是我相信老闆是不會喜歡的;老闆你就相信我吧,讓我跟她說一下。
隔左陣,頭先走左個囡囡就返入黎坐埋老友到,兩個人咬左陣耳仔,老友就好滿意咁笑左出黎,跟住兩個就一路唱K一路互揸;另一位老友,除左聽到佢既歌聲之外,成晚都冇聽過佢講一句野,淨係見到佢係度寫字仔,好奇問下:你唔識講普通話咩?做乜要寫字仔?
老友:乜唔識呀,就算我講得更差,佢都聽得明!
我望下佢個囡囡,正在好努力咁寫字仔,既然咁夾,唔駛擔心佢玩得唔開心。
至於我個囡囡係贵州小數民族,皮膚比較深色,但係就好滑,而且佢好醒目,一坐低就熄電話,去厠所就先問我,我望下杯可樂,佢就攞可樂,望下個果盤,
就問想食乜,唔通呢度玩殘廢K?望下老友們D囡,又唔係咁玩法;雖然玩得黎有D怕醜,但係有D女友feel搭夠。
一個近身式服務態度既囡囡,一pair”九個半星期式”既痴男怨女,一pair用”聽不到的說話”溝通既情侶,再加一個烏龍百出、倒瀉籮蟹既新手DJ,係K房到過左一個開心快樂既晚上。
消完夜,返房………….

相關搜索目錄: 酒店 普通話
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

引用:
原帖由 s-pimp 於 2007-6-23 10:48 發表
I love story like this........no 特別的 計劃 but trun out to have great time.   
Let's hope I will have some luck like this when I 返回 to HK in 4 weeks
我一向都覺得去玩係要隨心,
又要識媽咪經理,
又要有熟人帶先至去,
就不如唔好去!
只要帶夠錢,唔好太過計較,小心D,
避免同其他人正面衝突,
就邊有唔好玩既地方。

引用:
自動張開脾
唉...........................

引用:
原帖由 johncage 於 2007-6-23 22:13 發表

何解?要夾硬黎?
咁又唔駛.........不過.........

下文寫緊,夜D你就知............

返到房,拉佢坐埋床,黎左陣熱身,開始解除束縛,解到一半,佢推開我走埋個衣櫃到攞件浴袍出黎:你先洗澡吧!
我:你不幫我洗嗎?
囡(面紅紅):有………有點…….有點不............方便!
我:妳早說嘛,妳怕我會打妳嗎?現在怎麽辨?
囡(面更紅):不是…..不是你所想的,求求你,快點去好不好?
我:好吧好吧!聽你的就是啦!
返正銀包電話仲係身,連佢個電話都係我度,量佢都攪唔出D乜野,於是就一臉疑惑咁走去沖涼,心想究竟佢玩乜?
我十五分鐘後完成沖凉擦牙,着住件浴袍攞住D衫行番出黎,望下佢,佢都係着住件浴袍,一見我出黎就一支箭咁衝左入去厕所,跟住同我講:不準偷看!就閂埋度厠所門。
我心諗:咁環境,仲駛唔駛偷睇呀?
跟住我聽到厠板聲聽唔到水聲,跟住個厠所靜晒,我心諗:唔係玩啪丸咁大整蠱嘛?
於是靜靜走埋度厠做門度聽下,聽到:唔……..唔………….
當堂放心晒,仲忍唔住笑左出黎。
良久,佢沖完涼走出黎問:你剛才在笑甚麽?
我:笑妳!
囡:我有甚麽好笑?
我:笑妳傻,剛才不是害羞而不跟我洗澡,而是要大便,對嗎?
囡:不準說!不準說!不準………….
未講完我就已經用我個口要佢收聲,點知……….
我伸手入去佢件浴裹面一摸,佢突然一聲:吖!
再摸,佢再吖,
弊,今次揾着個病態AV女優添!既來之,則安之,唯有繼續,
我:不要叫得那麽大聲好嗎?放鬆點吧!
囡囡就用隻手掩住個口,不過依然係:吖!
比佢吖到冇瘾,都玩到咁既環境,唯有戴套上,好好醜醜做埋佢;點知做既時候,佢肉緊到攬實我攬到胸貼胸,仲嗌到更緊要;卒之做完之後,我比佢吖到耳鳴。
我:妳覺得我在強暴妳嗎?
囡(唔好意思):不是……..
我:妳知道嗎,妳叫得那麽大聲,跟妳做愛很沒趣的。
個囡囡聽完之後,就好冇瘾咁走左去沖涼;到我沖完涼出黎見佢着番衫,
佢斟杯水比我話:配合不到你的要求,我想你也不需要我陪你,我想我也應該走,如果你需要的話,可以打電話比媽咪,現在還不是太晚,她應該可以安排其他的女孩子陪你的。
我當時睇得出佢係有歉意,而且佢除左做愛唔得之外,其他既都幾好,就咁放走佢似乎有D可惜,就算唔做,倾下攬下玩天光都唔錯;於是我攞左八舊出黎,
同佢講:這裹有八百塊錢,是預算比妳的,妳現在要走,就只可以拿五百塊錢;妳想想,那是妳賺了五百塊錢還是丟了三百塊錢?
囡:你不是說跟我做那個很沒趣的嗎?
我:如果妳留下,我可以告訴妳男人在做愛的時侯想要甚麽;可是……….妳也得告訴我,要怎麽做,才覺得舒服。
囡囡聽完之後面紅紅咁唔出聲,我:妳不出聲就是應承啦!
囡囡笑笑口咁點頭,想除衫;
我制止佢:等一下!妳的衣服該由我來脱,可是妳巳穿了衣服;不如妳等我一下,我也穿衣服,出去食點東西再回來……………….好嗎?
跟住囡囡就走去將我D衫攞黎,仲幫我着;佢跪係度幫我着鞋既時侯,我心諗:希望呢個諗法行得通。

相關搜索目錄: AV女優

引用:
原帖由 johncage 於 2007-6-24 23:03 發表
教rookie仔,正!仲有好易擦出火花來!
弊在我都係rookie呢!
不折不扣既矇能鬥儍西。

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-6-25 01:52 發表

Anakin 師兄, 嘜唔是食完宵夜先上房咩 ? 做完又再食, 她都幾消耗你嘅體力噃 ?
一黎佢係第一次消夜冇乜點食,二黎我都想出去飲杯野食口煙,睇下撞唔撞到我D老友,順便摸摸佢個底;跟住會提到。

引用:
原帖由 wt29 於 2007-6-26 01:44 發表
高手的報告, 但聞說龍崗的治安, 不太好!
近法院個邊就差D!

食完消夜,見到佢心情放鬆左D,就返上房,入到房我同佢講:由現在開始,你要放鬆心情,不要緊張,我們慢幔的一步一步來,但是妳不要大叫,好嗎?
囡:好!但是男人不是喜歡聽到女人叫的嗎?
我:妳說對了一半,男人喜歡聽到的是女人的呻吟聲,聲音是由喉頭發出的,輕聲叫就可以,聲調是唔………….哦………..;你剛才那些是大叫,像是叫非禮強姦一樣。對啦,是誰叫你這樣叫的?
囡:以前我跟男朋友做……這個…我也不是這樣大叫的;來了這裹上班後,媽咪教我的,她說越叫得大聲,男人就越覺得興奮。
我:甚麽?媽咪教妳的?現在將媽咪教妳的一套放下;慢慢的用心感受,留意我摸妳的地方,用甚麽方式,不要害羞;現在轉過去。
我從後面攬住佢,一路錫佢耳珠,一路幫佢除衫,好快就解除束縛;然後要佢跟住做一次,雖然有D生手,但係温柔搭夠;到我都回復原始,我就將佢放係床到,將佢對手分開,放係枕頭下面同佢講:妳的手放在這裹不要動,覺得想叫就忍着。
我就由额頭、耳珠、面,到個咀,深吻一個,佢開始呼吸加快;再由頸到胸,佢開始想叫,但係忍住,發出一D輕微既呻吟;肋骨、肚、小腹,一路錫一路摸,去到大脾罅等留左一陣望下佢,叫到佢塊面同心口都紅晒咁係度喘氣,條腰開始擺動,佢應該就黎,再接再勵,再由大脾罅去到膝頭,佢個身既擺動亦越黎越大;我摸到床單顯左一片,於是再由膝頭錫番上去耳珠到,
問佢:都記好了嗎?
囡點頭:唔……….
我:轉身吧!
我再由耳珠開始,一邊錫一邊一隻手摸佢個胸,一隻手摸佢patpat,呢個時候佢隻手開始周圍摸,想揾D佢想揾既野;我避開佢隻手,同佢玩RPP,玩得一陣,佢己經兀起,顺勢屈起佢膝頭,摸摸下面,D水已經流出黎,慢慢伸隻手指入去探,佢終於嗌左出黎,再加快速度,佢D水巳經不受控制咁流出黎,為免佢嗌得太大聲,玩左一陣就停,我問:可以了嗎?
囡點頭:唔………
我:現在到妳啦!
囡擰頭:不………我想…………快…….
其實自已亦玩得差唔多,戴套上,今次佢冇再攬到實,不過係捉實我個patpat,而旦呻吟聲亦正常得多,一路做一路望佢,佢塊面同心口都紅晒,乳頭亦硬晒,忽然間覺得一個女人就算長相平凡,係高潮既影响下,係會有動人既一面;正當我動作慢落黎欣赏緊佢呢個樣既時候,佢突然間攬實我,鍚咀,轉身將我壓係床上面,然後慢慢郁動,似乎係度摸索,每郁動到咁上下既位置,佢所發出既聲音都有明顯既分別,我既下身亦比佢流到濕晒,佢既動作開始加快,持續左一陣就減慢,於是我就坐起身,扶住佢係腰等佢攬住我,跟手抱起佢行去張貴妃椅到,繼續我差唔多做完既工作;做完之後,我同佢都散晒,訓係張椅到休息左一陣,先可以去冲涼。
本帖最近評分記錄
  • 求其 體力 +50 精品文章 2007-7-9 16:32
  • 求其 威望 +50 精品文章 2007-7-9 16:32
  • markLee 體力 +16 精品文章 2007-7-9 16:21
  • markLee 威望 +18 精品文章 2007-7-9 16:21

引用:
原帖由 markLee 於 2007-7-9 16:26 發表
Anakin 兄,

好正! 有 Heart 既報告! 精彩!!值得加分!!!
如果係我!我估我唔會咁好心機去調教!!我只會好一餐唔好又一餐!當自己無運!!
其實係我去玩既心態變左;
我都係好一餐唔好又一餐,唔好玩就下次換人,玩到好玩;但係有一次同個媽咪助理消夜吹水,發覺好多場揀囡教囡都好求其,唔似得澳門咁專業;咁我忽然有個諗法,上房唔好玩,原來唔怪得晒D囡,係因為我太過倚赖D囡既服務,囡既態度固之然係因素,更可能係唔夾或者唔識;所以如果遇到D態度良好既囡,就算做完覺得唔好玩,我都會問下點做先會大家都覺得好玩;雖然遇到呢D囡係好講彩數。

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-7-9 16:57 發表
Anakin 兄,如果你這樣都叫做懵輪,都沒有什麼人叫大師了!Good report !
大乜鬼野師吖,懵能鬥儍西,屎坑撞棍,負負得正而己。

引用:
原帖由 焦器勃勃 於 2007-7-9 18:02 發表

Anakin 兄,

Part 3 應該會是 "AV女優 指導員 Trainer " 吧!!!

小弟有 類似 Anakin 兄 的 Expeience 分享一下, 唔知 好 ( 男+女+男) 定 好笑??

某次去某 Karaoke 後,  ...
唔好睇小D囡既用bra創意,
以前我係saloon度見過係個bra度"涉"住個電話;
"涉"錢"涉"套"涉"電話薄,
直情係將個bra當手袋用;
仲試過有次個囡囡係個bra度攞左塊充滿人情味既香口膠比我食,
都唔知食唔食好!

相關搜索目錄: AV女優

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-21 17:32 發表
Anakin 兄,

一個多月後重看你的報告,還是覺得精彩!好報告!
多謝!

你唔提起,我都差D唔記得我寫過篇咁既野。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。