推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-5-27 12:39 發表
原來大小卡都去左北京旅行
唔該晒唔大哥!
小卡卡, 北平好唔好玩呀!??

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-5-27 12:40 發表
唔大哥已經幫我答左
咁你哋去咗乜嘢地方玩呀!?

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-5-27 12:42 發表
yeah,,,~~~
不過北京天氣好dry,,,我塊面, d手手腳腳搽番好多野先得....
乾都好過香港日日濕淋淋..........好辛苦...........好唔舒服..........

好, 茅人............

[fly]落閘!!!!!!!!! [/fly]

(關閘後如要出入, 可用側門, 那裡有巡警把守!! )

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-5-28 12:23 發表
邊個入黎踩我場
卡卡女俠, 放心, 衙門唔會畀佢亂嚟!

引用:
原帖由 Bravo 於 2007-5-28 13:24 發表
hi hi 阿卡
巴寶好!!
本帖最近評分記錄
  • Bravo 體力 +28 我很贊同 2007-5-29 11:25
  • Bravo 威望 +28 我很贊同 2007-5-29 11:25

卡卡女俠,
小卡卡學彈琴呀!??

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-5-29 00:51 發表
小卡卡仲細, 未識學住, 比佢聽住先啦
哇, 卡卡女俠彈琴!!!

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-5-29 00:52 發表
有小巡警係度, 我就放心喇
重有唔大哥, 巴寶 及 各位大哥大姐响度, 佢唔敢亂嚟!

卡卡女俠))))))))))))))))))))))))))))

卡卡女俠, 小卡卡唷................)))))))))))))))))))))

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-6-6 21:36 發表
唔大哥, 卡卡女俠可能又係BC更!

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-6-7 15:27 發表
A B C 一齊返
原來卡卡女俠係神奇女俠!!
辛苦妳了!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-6-8 22:04 發表
入黎亮一亮相先~~~~~~~~~~~~~~~~
多謝唔大哥!!

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-6-13 22:58 發表
番嚟睇鋪啦,有無唔識架,嚟去去都係果幾個,晚安元老級
我係1號猛男
口水太多
俾你楖括晒
一至一百都係你!
派你去啲表年乾旱地方, 湛水任調!
真係中晒!?

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-6-13 23:02 發表
當真
你直接去問各位大哥大姐啦!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。