推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

引用:
原帖由 messenger 於 2006-12-27 12:59 PM 發表
今日電MARK技師時,竟然得到以下這樣的回應:

LL: 好運來...
信差: 唔該找MM或者LR?
MM: 新好運來
信差: Hello! MM!
MM: 點呀? (沒精打彩的語調,令我有唔應該打來的感覺!)
信差: 我想找xx,佢得閒嗎 ...
信差兄, 一向只看而不回任何thread的我亦再忍無可忍要出句聲了!

我也是好運來常客, 在上面亦見過信差兄你無數次了! 我每星期都會上好運來一次, 但鞋弟轉了夜班後亦減少了上去了!

自從mm回來後那種舒適的感覺好像隨著鞋弟而遠去了! 總之要果樣冇果樣, 例如明知你怕嘈就偏偏安排一些近小姐房對住的房間給你, 就算你幾小時前或一天前電mark結果都一樣!

更離譜是有次電mark一位技師, mm説他今天已全日full mark, 但我直接至電技師, 技師竟說我正在小姐房內冇野做, 亦冇mark單.........................! 究竟mm係唔歡迎我呢位客人還是唔歡喜個技師呢?

真係冇野再好講!

引用:
原帖由 messenger 於 2006-12-28 02:56 AM 發表

其實我都比以前少了上去

不如我地以後只會找LR落卜鯨
若LR放假就一於唔上!!!
我絕對讚同呀! 其實我之前一次都係打電話搵LR, 但衰在MM聽電話, 還認出我把聲, 仲話做乜搵佢唔搵我呀......................!

引用:
原帖由 messenger 於 2006-12-28 03:01 AM 發表
鞋弟又放大假,得果位來自旺角勝利門的哥仔同九唔搭八的肥經理
同性相距之下......哎! 連夜班我都無癮上去了!

或許係更衣室叫安排上房咯!
九唔搭八的肥經理? 係未果位升在冇耐揸住雞毛當令箭, 個鼻而家生了上額頭果個呀?

好喎! 叫Y哥安排上房一定會非常好!

引用:
原帖由 messenger 於 2006-12-28 03:13 AM 發表

MM問「做乜搵佢唔搵我?」
叫MM自己檢討吓! 跟LR學吓待客之道啦!

咁俾埋LR的手提電話你啦!
好呀! 多謝信差兄, 我原本昨日想問鞋弟, 但昨晚鞋弟電話飛左去留言!

有勞信差兄SEND短訊給我吧!

引用:
原帖由 messenger 於 2006-12-28 03:27 AM 發表
「注重顧客服務,搞得掂顧客個腦,比搞得掂他的身體更重要!」

可惜GFS管理層完全沒有這種?
GFS管理層諗嘅野我地又真係諗極都唔會明架! 好似個價錢兩星期一小改, 三星期一大改都已經諗唔明啦! 我地又從來冇話過佢地貴, 佢地都無啦啦改完又改, 改完又改, 改完又改...............!

引用:
原帖由 messenger 於 2007-1-4 08:50 AM 發表
終於攪出喇!!!

我的GFS六合彩攪妹結果為:

9/28/38/87/99/113

特別號碼: 6

橙 - 早班
藍 - 夜班

我都試左6仔喇, 信差兄真係冇介紹錯! 一個字"正"! 佢唔係一定夜班先mark到, 可以打電話比LR叫佢早些少回公司的! 信差兄你攪珠都榜上有名, 真係驚下次mark佢有一定難度!

引用:
原帖由 messenger 於 2007-1-18 03:12 PM 發表

係啦! 為摧谷夜班客數
放晒較好質素技師係夜班
都要照顧吓日班捧場客嘛!  
HD返左黎咩?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。