推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

舊文再貼

引用:
原帖由 莫召奴 於 2007-8-9 05:11 發表

九九復出,一片歌舞昇平,d囡都變番索左~~~~
呢排成日係佐敦個頭撞到佢

引用:
原帖由 samman149 於 2007-8-9 05:18 發表

佢呢期係jordan媾媾埋埋甘多女, 原來為復出做準備
我好想去探下佢, 可以帶我去拜會佢嗎

引用:
原帖由 莫召奴 於 2007-8-9 05:21 發表

我係大陸撞到佢
去大陸揀女

引用:
原帖由 samman149 於 2007-8-9 05:25 發表

你要問莫兄喎
莫兄,
你下次去探99班的時候可否通知小弟一聲? 聯絡已PM 謝謝

引用:
原帖由 莫召奴 於 2007-8-9 05:31 發表

當我知九九兄同samman149兄有空時係到匯報,等有志去玩人士自動搵佢地
要俾埋contact先得喎

引用:
原帖由 samman149 於 2007-8-9 05:35 發表

99同莫兄電話已PM
收到謝謝

引用:
原帖由 samman149 於 2007-8-9 05:40 發表

岩岩收到風, 99話喉嚨好痛~~~病病地喎, 佢好快會出黎update大家
不如攪個九九榮歸大聚會囉, 地方就係九九主場啦

引用:
原帖由 dizzc 於 2007-8-10 05:41 發表

所以話, 九九只可以係舞廳生存, 其他地方佢呼吸唔到......

另外, 多謝大佬既重post斜路
佢好似話四點返到幾點上去到ok

引用:
原帖由 Krell 於 2007-8-21 05:04 發表

堅定流架???
what's a question!

引用:
原帖由 莫召奴 於 2007-8-21 05:07 發表
好耐冇同九九玩啦~~~~~~~~
莫兄明日報告靠你了

引用:
原帖由 莫召奴 於 2007-8-21 05:28 發表

你問RexSo啦
Who is RexSo?

引用:
原帖由 RacoRaco 於 2007-8-21 08:51 發表

你唔係都係「榮休人士」乜
我就休

引用:
原帖由 莫召奴 於 2007-8-22 05:06 發表

爽,爽,爽,爽哂~~~~
好醉,上午SL......飲得太多,斷晒片 

九九, 今晚九點留間大d既房, 吾該

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。