推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[灌水] 新興閣"R pat pat" 高手, 小心走火

可能真係睇人,貓兄話89好掂,我早2日試過,part 1 就真係幾好part 2 就普普通通啦,RPP幾下就算。各位C hing 有冇其他好介紹呀。

貓兄,
重有出張足球咭要加$10,另簽信用咭再加$20。

都話係405咯,記得係9/F呀,等你report呀。

禽晚再会louie,唔知係唔係心情唔好,part 1 全程冇出聲,但係好彩part 2 都保持水準。

禽日試了!@*part 1 唔錯,但part 2 就唔係咁放,rpp比^@差一截。

Mainland ........

星期五晚7點諗住電mark^),點知話要等11點后,真旺場。

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-7-1 07:35 發表

咁後尾點呀 ???? 真的mark11點,定係明天請早呀 ????

當然冇等啦,經介紹后mark了^仔,細細粒,身形ok啦,手骨唔錯。

引用:
原帖由 hihihi168 於 2007-7-25 17:22 發表
^)真係要好早book定,我今日都做唔到,做左個^仔
咁蹺嘅,我前次mark唔到^),都係介紹左^仔比我。

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-11-9 17:57 發表

我用完兩張就冇去咯,
仲要有一張係送俾我o架。
我有1張蓋滿3個印嘅,另外重有2張添。
明晚會再去。
白貓兄,可否pm9字頭個2位囡囡資料比我呀。

禽晚揾左呀白貓兄提及嘅9x,真係好新年紀不大,因第一次做呢行,真係唔好要求太高,希望各位ching將就一些比D新人吸收下經驗,相信會有好大嘅進步空間,而且見佢好有誠意成日驚自己按得唔好,叫我体諒同埋比d意見,淨係依d都應該加分啦,而且都好健談,亳不做作,自己感覺都好似後生左幾年。己經答應左佢下星期再去揾佢。
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2007-11-16 12:38
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2007-11-16 12:38

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-12-20 05:06 發表

別忘8仔亦佳選擇.
白貓兄,
星期一上去原本想嘜8仔,但話佢己經冇做喎!?

Lokclp,
What's number for your gf? She's like 62.

Yesterday night about 10:30 when I left 9/f, I saw many polices
(more than 20p) went to 10/f Tung Woo sauna.
Any brothers knew that and the result???

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-12 05:55 發表
(轉貼)

旺角「新興閣芬蘭浴」將於今年1月20日及1月27日,即連續兩個星期日推出三周年優惠,憑《夜遊王生果報》coupon,就可憑優惠價$308揼雙鐘,比平常價平$100左右。
亦都可以揼完骨后攞返張coupon。
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +10 精品文章 2008-1-12 23:36
  • 白貓兒 威望 +10 精品文章 2008-1-12 23:36

引用:
原帖由 littlehorse 於 2008-1-12 05:18 發表

查牌?? OR 有人打交? 再or 有人偷野??
真係唔知發生咩事喎?跟住落到樓下見到泊左5架警車者。

I DON'T KNOW SHE IS OR NOT 回巢燕, BUT SHE SAID SHE IS COME
FROM "LONG HAM SAUNA".

請問ching講果個係咩no?

引用:
原帖由 RescueDiver 於 2008-3-3 03:58 發表
睇左呢條thread好耐,又向各師兄問過一d囡囡資料,始終都沒拎起心肝試下.係昨天無所事事,都唔知去邊情況下,決定到9樓見識一下. 大堂裝修,沖身都覺得唔錯,干干淨淨,企企理理.入到大廳剛剛3點半,數數人頭都有5-6個.
...
你呢果報告好好喎,下次試下幾他ching介紹d no.囉,但不可盡信,因每人嘅感覺和要求都唔一樣嘛。

相關搜索目錄: 裝修

(@night shift

禽晚上去走一轉,電MARK&!冇返,(@又放假,終於揀左&仔,PART 1 OK,
PART 2 唔錯,好似其他CHING講RPP好耐,捽似柱頭好細心,好易比佢捽爆,其他都OK。

(@己經回來了,經歷了一次畢生難忘的地震體驗(並不是在四川)。

yes, every sunday in June

引用:
原帖由 車童 於 2008-7-25 06:43 發表
唔洗諗住會重開啦,基叔夾帶新x閣,金x寶,金x閣上上下下員工血汗錢私逃
Where's come from your news? Is it true?

回復 1551# 的帖子

What's no. in 荃溢

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。