推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

81 1234
發新話題

[上樓骨] 華豐7H3

華豐7H3

我終於試左華豐7H3,佢叫婷婷,果然後生兼靚女,身材幾正,波大腰細,皮膚白滑,乳房D皮膚薄到連血管都若隱若現,賣相真係正。

以下當然是小弟主觀判斷及與其他囡相對的比較,純屬個人喜好,絕無開罪任何囡囡的企圖。

一入閘她主動攬攬,真有女友feel,加埋女人香,暈得一陣陣,如果能加埋Yuki的熱情,就無得頂。

侍浴方面,礙於地方淺窄,不能盡興。

DUP就如有其他師兄所講,有點雜亂,但感到她是落力的。

RPP就祇是一般,不過佢好肯學,我過了她兩招,她都掌握得可以。

BM就好D,有玩夾腸仔,不過小弟可能唔係咁喜愛,出黎玩咁耐仲未遇到一個夾腸仔夾得我鍾意的,婷婷勝在波大,但Yuki的BM結合了RPP及HJ,暫時係我遇到最好的。

由於與婷婷無乜feel,因此無揀全套,HJ方面一般,不過好肯學,又識賣口乖,順利完工,射得好high兼遠,舒服哂!

我對婷婷的整體評語是「可造之材」,我估ML才是她的主打,而DUP、RPP、BM、HJ是可以累積經驗,一定可以更好,以她後生樣靚身材好,仲唔係可造之材?

當然我不希望佢要做好耐,累積經驗,以她冰雪聰明,應該好快就把經驗發揚光大,都係衷心向所有囡囡祝福:「身體健康、早日上岸!」

我是較喜歡熱情、身高些少、長腿但不是太瘦、波不用大但要有線條美的那種,唉,很懷念幾位已退役的囡囡....

上天好公平的,無一個囡囡是完美的,正因為各有所長,所以我會視乎自己想要追求乜,就去找心中不同的理想!

真係越來越難約佢了
著住四骨絲襪造愛, 極盡官能刺激享受!

唔預約都幾難入!

引用:
原帖由 forgivemenot 於 2008-11-29 19:26 發表
小弟本是一名CD ROM, 也很少去USB。但見咁多師兄講7H3, 於是決定找機會一試。

前晚在佐敦食完飯經過華豐, 記得6H3同7H3都有推介, 先搭lift上6樓找CoCo, 因為有師兄講佢Dup得好, 又風騷又挑逗。 點知去到H巷發現全 ...
多謝「食糊」報告,如果有 feel 既,下次緊係開埋大啦!

另外請問乜野係「CD ROM」?

引用:
原帖由 forgivemenot 於 2008-11-30 10:54 發表

Read Only!
Then you are now CD RW lor!

引用:
原帖由 looooomi 於 2008-11-30 12:44 發表
我就係比佢reject左我開大既要求
我以為佢實做埋全套添,難怪第一次約她時,問她會唔會介意如果我到時唔揀全套,佢話仲好啦

引用:
原帖由 無淚 於 2008-12-2 16:04 發表

我唸我上usb剩係搵7H3同阿賢已經非常足夠喇

7H3個波波真係正到無話可說 , 又唔忍心勁搓佢 , 佢份人又鬼咁nice
阿賢佢手骨又係無得彈 , 如果疲倦時俾佢按一按真係全身鬆晒 , 同埋 ...
完全同意!

引用:
原帖由 PrinceFrog 於 2008-12-3 05:45 發表
Ching可否pm7H3個電話比我呢, Thanks in advance...
pm-ed!

引用:
原帖由 Seducer 於 2008-12-3 07:47 發表
Can any ching pm the phone no. of 7H3 for me please?
pm-ed!

引用:
原帖由 johnnychan2008 於 2008-12-3 09:14 發表
can you pm me the phone number of 7H3 too ?
pm-ed!

引用:
原帖由 ilikeblowjob 於 2008-12-3 10:12 發表
Dear C hing Could you pm7H3個電話比我呢, Thanks millions

i will give you guys the detailed report.thx
pm-ed!

引用:
原帖由 8-() 於 2008-12-3 16:45 發表

tried her 4 times already, everytimes she requests to 開大 , and scream very loud. I enjoy that  
4 times.... 小心沉喎!

引用:
原帖由 無淚 於 2008-12-3 10:59 發表

哈哈 , 希望各位朋友對婷婷憐香惜玉d , 婷婷真係好好人 , 好體貼 ,
雖然dup唔係佢強項 , 但我有時轉頭望佢dup骨果副認真又帶點可
愛既樣 , 真係好得意

請問師兄 , 搵阿賢dup 2粒鐘+HJ(80+40mins) ,  ...
佢唔係好似你咁計,但係收平左,不過我緊係識做啦,你都係直接問佢好D

引用:
原帖由 無淚 於 2008-12-3 17:35 發表

thank you for your information , 就算$500都係低啦 , 嘆足2粒鐘 , so far 阿賢我都係試過一次 ,
但已經好難忘 , 最正就係我要求她輕輕按我頸側 , 果種麻的感覺真係   , 同埋佢落既
...
咁你一定要識做俾多過$500,同埋一定要試踩背,實在好正!

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-12-4 00:19 發表

點解會黎左呢條thread度講阿賢o既?
係喎,各位師兄請把關於阿賢的討論,post過去「我想造訪的USB」吧!

囡 are also ordinary people who need rest and after she recharges, she will be full of power!

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-12-7 03:27 發表
做乜事1個2個都想開大咁?
咁7H3係好適合開大嘛!

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-12-7 05:44 發表
其實7H3唔係咁想係唔係都開大, 佢想有feel才開, 所以佢有feel想同師兄開時就好好把握, 佢唔想開時就唔好勉強佢
Thanks for your 温馨提示!

引用:
原帖由 波仔飯 於 2008-12-7 09:31 發表

可唔可以PM埋比我?
Thanks!
pm-ed!

引用:
原帖由 gulu 於 2008-12-8 19:08 發表
HELLO CHING~
請你幫手比PM佢個電話我啦`...

Thank you so much!!!
pm-ed!

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-12-11 03:48 發表

usually at around 2pm..
morning still not in office,
if you want to be the first customer, better make an appointment at night before.
Should make appointment in advance especially if you want to be the first customer!

引用:
原帖由 hh_123456789 於 2008-12-11 04:37 發表

果日12點幾想約佢..不過唔通....之後搵左Yuki....

Yuki 都好好...不過我覺得佢唔夠靚同個波真係細D...不過Dup同RPP + BM 真係好正~~
世界真係無十全十美,我知以下所講的是超出現實,但如果有一日去揾囡....一開門條囡有

豆豆的樣貌
7H3的身材
豆豆的擁抱
Yuki的入閘熱情款待細佬
Yuki的侍浴
阿賢的dup及踩背
Yuki的bm+rpp
阿賢的hj
7H3的ml
豆豆的事後相擁小睡
Yuki的事後侍浴
豆豆的goodbye擁抱

咁就.... 簡直無得頂呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀!

引用:
原帖由 afatboy 於 2008-12-11 06:15 發表

I mean 約, not only walkin. If walk-in, 2pm still have better chance than peak hours.
Of course, the best way is to 約 la!
If you make appointment in advance, most of them are willing to work on time or even work a little bit earlier.  Actually, I always want to be the first customer of the gals.

引用:
原帖由 hh_123456789 於 2008-12-11 06:45 發表

真係諗起都high high 地~~~
何止high,直情有要即刻解決的衝動!

引用:
原帖由 foolishguy 於 2008-12-11 09:35 發表

其實豆豆既身材,小弟已收貨有餘
豆豆都唔錯,但我鍾意7H3的身材多D!

81 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。