推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

32 12
發新話題

龍虎門討論區

引用:
原帖由 a1771550 於 2007-8-30 13:51 發表

點解聖邪之戰最後階段,邪神唔出"終極"易筋經??? 個陣殘鬥殘,如果邪神肯出"終極",相信而家白蓮已娙係羅殺教既戰利品了。
原因好簡單,皆因阿勇哥o個時冇帶[極道羅刹]既面具....

引用:
原帖由 Colortiger 於 2007-9-21 05:32 發表
今期小虎割條線個段好假呀!!!
小虎根本唔知有條線,又何來識得割斷佢???
黑龍仲假,明明同韋陀一齊一左一右殺埋去依賀森度,阿韋陀已經同依賀森埋緊牙,但黑龍死咗去邊?

韋陀遇難時佢仲話遠水難救近火

引用:
原帖由 龍戈兒 於 2007-9-29 08:27 發表
書尾說下期會出鬼眼天姬,舊著有這號人物嗎?
有~以下就係佢嘅貓樣同埋獨門蠱惑兵器~火鈎短槍
黑龍曾經賴過野

有沒人知道[王小龍傳]多少期完結?

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2008-3-8 02:03 發表
查番資料,密宗活佛和金如來,兩人都係密宗黑教,密宗活佛是正宗西藏黑教的教主,金如來就在印度自稱活佛,之前在擂台比武出過的歡喜尊者,就係出身西藏黑教,後來轉投資金如來門下,所以活佛和金如來,應該係唔會妥對方,老 ...
之前個白蓮教嘅乜鬼滅絕上師又係來自黑教,武功差到連地長老都打唔贏
,歡喜尊者又打唔贏石鐵,密宗活佛出到第四層淨係可以震碎棵樹咁大把,D咁嘅伎倆是但揾最差嘅小苦都可以做到啦....睇嚟黑教都係好快會滅教...

相關搜索目錄: 投資

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2008-11-7 06:36 發表

是何時講明話第九陽秘笈只係教主先有呢? 我正翻查舊書(有排搵),但暫時未找到正式資料!
只在159期中,東方無悔心想:「大哥(無懼)要確保教主之位坐得安穩,就算二哥和三哥亦無緣練上九陽,更遑論是驚世.....!」但這裡 ...
係以下嘅旁白[東方無敵繼任為教主,可練九陽]可以發現白蓮教確實係只有教主至可以練第九陽

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2008-11-30 15:19 發表
有點不明白,第15頁南宮一指認番一個「故人」而已,當時佢未開口勒索喎,普陀個心最多咪話"這人真麻煩"身為出家人的他,使唔使咁毒,咀咒人地該死
呢d咪係所謂嘅[近朱者赤、近墨者黑]啰,近排佢老人家近得龍虎門呢班邪惡流氓多,
唔好睇少龍虎門嘅影響力,開口埋口唔係殺就係劈,近得多真係佛祖都會入魔

32 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。