推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

蒼井空

星期六多謝各位大大

希望有機會可再跟各位去玩

謝謝

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-7 23:21 發表

邊個係你? 哈哈

眼鏡果個

我果fd敵敵,件大波妹好惡搞架

引用:
原帖由 fuliyn 於 2010-6-7 23:30 發表

你又知.....你搞過呀........................................我就係你個FD呀........

估計無錯

果晚陪完你,我返到半島成3點先有房

做完4點想訓,點知聽到雞蹄

原來果到太近隔離民居

真係唔知上面d酒店房係咪一樣聽到

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-8 08:43 發表

其實你個OL都好 ,做乜放生?
,我本身諗住去sn,無羅房
引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-8 08:41 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=11076773&ptid=366693][/url]

介紹左 X經理俾你唔使等房鮁 ?   
間野要人到先比房,無得留住,果日唔知咩事,爆到7彩

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2010-6-8 09:45 發表

大師兄:

早起的鳥兒有蟲吃哦!

如果你有空可以來啊,歡迎之至!
今天CA扒房,
明天CP飯堂,
后天DL,
Sat松山湖游水。(好似約左你啦)

利害,無論精力時間金錢都好佩服

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-10 17:47 發表

星期六果位师兄无上到。。寻晚系阿茶上左。。吾知拒会吾会分享下。。

上左邊果

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-11 10:54 發表

你个FRIEND无上果个。。。

你講之前黑衫要走先果個?

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-6-11 15:16 發表

你都九唔答八的!是你们带去吃烧烤,去到两点多。给两百元。没有上的那个啊!第二天,她给妈咪不信没有做快餐。要交$120台费那 ...

我真係唔知喎,我去左SN,我果FD又無講,人地有無搞唔駛同我通知我喎

我果FD係K果時已經搵春天幫手換錢,我果FD其實係過夜,

究竟係條囡問題定咩,我唔係當事人唔知道

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-11 15:56 發表

你个FD最后无带女女ON, 但食烧烤时比妈咪见到拒。。吾信女女无过夜。要比120妈咪.。。女女同我地讲好惨。。食消夜食到成三点。 ...
邊有3點,2點鐘已經走左,我肯定佢地返酒店後發左D事

等我問下佢,因為由燒烤街行番酒店條囡唔知鬧咩情緒唔肯行

我同我果FD去到天鵝湖酒店,佢仲係帆船酒店門口,我地係士多諗住買水上去房時飲

問佢要唔要佢又唔理人,跟住之後我就返半島SN,講真我地唔ON點會帶囡走

我唔ON都一早比錢條囡走,我果FD佢都要ON既人,唔係佢都唔會自己一個人要房喇

你地信條囡又好,或者覺得你地覺得我地問題,但我絕對信我果FD唔會特登叫條囡走

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-6-11 17:10 發表

半夜2,3,點黑麻麻...仲係燒烤街行返半島...慳果几蚊車費......

係唔係條囡驚比人老笠..驚起上尼..走咗呀。。。。
佢地住天鵝湖酒店

我打電話問左我朋友,佢講左佢既版本比我知

我唔知條囡講左個咩版本比你地知

我朋友係K房埋單時已經問條囡係咪ON,唔ON既比錢條囡走

但當時條囡唔想走,咁我地去食野時佢就跟埋黎

到食完野兩點,由燒烤街行番酒店條囡唔知鬧咩情緒唔肯行

我同我果FD去到天鵝湖酒店,佢仲係帆船酒店門口,我地係士多諗住買水上去房時飲

問佢要唔要佢又唔理人,咁我自己走先去SN

我果FD 同佢返酒店房,條囡唔做傾計ONLY,傾左一陣仲話要做

當時做都無做過,大約3點到,請問你地覺得應該比幾錢?

條囡要收8舊,無做過,3點半都未過要收8舊,你肯唔肯?

最後傾左好玲條囡收左6舊先肯走

我聽完我果FD講都話佢做咩咁ON9

佢又唔想煩,咪當自己買個教訓,反正佢又唔係成日去CP玩

我就同佢講人地唔係咁諗,而家仲要比人覺得我地唔過夜比2百蚊放人咁仆街

呢D事祗得當事人先知道,我果FD之後無同我提過

我同佢玩咁耐佢都係呢D息事寧人既人,唔會投訴

而且佢都話唔通我事後上黎網到同你投訴咩

不過我唔明點解咁都信D囡,寧願覺得我地有問題

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-11 17:37 發表

等我今晚再问下女女先。。拒话无上到房。。只拿了300小费走的。。。
我又再更新故事

我朋友同佢係酒店門口擾攘

開頭比5百條囡,條囡要收全數,但我果FD唔肯,之後比齊舊先肯走

大海哥你覺得果一刻我朋友比2舊3舊條囡佢會肯走咩

而家收左6舊仲要係背後咁樣唱人

一開始係房叫佢走佢自己唔走,佢自己開口問過唔過夜我地先帶佢走

錢銀事小,清白事大,大海哥我相信你會分辦事非,唔會好似某人覺得我地有問題就惡言相向

雖然我第一次同你地玩,不過我估唔到我地既信譽數質仲差過一個K囡

因為我唔係當事人,所以岩岩再打比佢開多次重點,所以有呢果更新POST

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-11 17:49 發表

所以要搞清楚咯。。
兩面各執一詞

根本死無對証

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-12 10:35 發表

寻晚再问女女:-

无上到房。。只在大厅闹。。连个保安都走过离。。你个FD最后比左300.。跟著坐车走左。。。女女有提过话想收600但 ...

所以我咪話根本唔會有答案
是但一方講大話根本唔會係呢一刻承認自己講大話
不過我自己識左呢個朋友咁耐,知佢平時去玩既態度
再者我都信我朋友所說條囡係酒店門口唔肯上房,唔係我朋友唔刻過夜
好老實上房果一刻先黎話唔上房,我自己覺得比3百五至4百已經好盡
條囡收2-5-8,我當你坐左兩個平台,當然究竟係咩原因唔上房我真係唔知
因為我都分析過如果佢放飛機要去搵另一個客既都應該會早D
除非係狼狗要佢走,或係果D就算過夜都要幾點前返屋企果D囡
我唔係偏幫我朋友祗不過由果囡囡態度加上我自己朋友既作風去分析我應該信邊果
當然一向夜場囡囡講既野我一向都會抱住質疑既態度,不管呢D事或其他從佢口中得知既事

好多謝那一晚大家讓我們參加你們既派對,雖然以後都再無機會,但畢竟有緣街上遇見亦可點頭微笑打招呼
謝謝

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-12 21:06 發表
Quoted

无上到房。。只在大厅闹。。连个保安都走过离。。你个FD最后比左300.。跟著坐车走左。。。女女有提过话想收 ...
可能係我無更正清楚
係無上房,佢地無搞過一Q

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-12 19:28 發表
我都系想知道真相者。。
我亦吾熟女女。。但听她说那情况。觉得她当晚搞到甘夜只拿了300块仲要比钱妈咪会偏向同情她。。
这个场是258, ñ ...
海哥
其實由一開始到而家
你聽完囡囡講完
到已經偏向囡囡果一方
都好似覺得我地係死撐緊

而且係囡囡自己唔肯上房唔肯過夜
佢一句話我果FD好似唔鐘意佢就話要走
咁我真係好想問以你既價值觀囡囡要走唔肯上房應該比幾多?

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-12 21:06 發表
Quoted

无上到房。。只在大厅闹。。连个保安都走过离。。你个FD最后比左300.。跟著坐车走左。。。女女有提过话想收 ...
我就真係無我果FD咁厚道
如果係我,我打真係會打電話比媽咪問媽咪應該比幾多,由媽咪講唔駛煩

我果FD當晚又無羅卡片,佢又係果D唔想煩既人
之後星期一佢都有係到回過下POST
但當時都無提過呢件事
如果唔係你地提起我相信呢件事一直石沈大海
就算噚晚我再打比佢問佢
佢已經唔想講,話過左去當買個教訓
有事唔通真係唔好唔出聲唔係為左自己當時既利益
唔通為左自己既名聲都要搞清件事
免得比人招話柄?

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-13 00:29 發表

你之前在 #83 系甘讲既。。
“我果FD 同佢返酒店房,條囡唔做傾計ONLY,傾左一陣仲話要做
當時做都無做過,大約3點到,請問你地覺得應該比幾錢?”

而家你又话:-
“而且係囡囡自己唔肯上房唔肯過夜 ...
你可唔可以先睇睇#85
噚日係公司回你地,我都係自己行入去茶水間打比果朋友問
我唔可以長時間離開果位,咁問左一部份就回左你地,之後我再打比佢再問多少少
如果因為我既講解令你覺我我朋友有問題,唔好意思,咁係我既問題
因為呢到講野既野係我打出黎唔係佢親身係到留言
佢既立場一早已經唔想提呢件事
如果唔係你地係到提根本唔會知
#83我特登唔去做修改,唔想比人話我改野作故仔,我先再回#85澄清
但估唔到咁都成為一個入罪既藉口

你说该比多少钱。。客人带得女女出来就最少都做个快餐500蚊啦。。真系出离同你食野吗。。<--海哥,你好似無答到我
客人帶得囡囡出街我相信客人都係諗住快餐或過夜
但而家係果囡囡唔肯上房進行快餐式過夜,咁請問以你價值觀呢位客人想上房但囡囡唔肯上要羅600蚊走,你覺得應該比幾多?

引用:
原帖由 Lighter 於 2010-6-12 23:54 發表

都係果句...真的假不了.....假的真不了....軟的硬不了.....硬的軟不了..
出來玩求開心......真真假假軟軟硬硬有乜所謂
本來朋友已經無出聲無提及呢件事,佢自己根本唔想為呢d咁小既事去煩去浪費時間

但有人提出覺得我地有問題咁咪講下

亦都比個機會大家去更了解件事,唔好一面倒覺得我朋友有問題

免得好似前幾版咁比人話,以為我扮野

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-13 01:02 發表

你而家话女女吾肯上房。。女女跟你地出得离搞到两三点我吾信女女会吾肯上房。。如果女女后来好吾喜欢个客人拒会做个快就走的。。但吾会吾上房。。 ...
好老實講,而家係到再講落去都係我同你既猜測,而且立場已經好明顯,已經唔係中立去討論件事
就算我再講件事,你都祗會搬出更多理由去推測去維護果囡囡
雖然我好唔明點解你覺得一定係我朋友做衰人,一定係佢唔肯比錢,囡囡就一定無問題
囡囡而家就好似好可憐比我地恰得好慘,
究竟果一刻係咪囡囡唔肯上房,我相信件事去到呢到,再問番一次囡囡,果囡囡一定唔會話唔上房
但呢一點到而家你都無提及過,究竟係囡囡要走定係我朋友要佢走
你覺得囡囡跟得我地出黎一定係會上房,咁唔通我地帶得佢出黎就唔一定係上房?
究竟中間發生咩事,你同我又唔在場,唔好意思,可能祗係我唔在場,所以我答唔出佢地點解無上房
呢個世界有好多客,就好似去dup骨有人覺得2果鐘應該簽30蚊先夠4,有人覺得比20蚊先夠
呢件事上你覺得囡囡出左黎唔上房都好,連埋車費應該要比500,我唔敢講你同其他人去玩既人講會認同
囡囡行2-5-8,就算佢比人收左120蚊台費,係我價值觀$350,連車錢有突,

你話佢如果唔想出台佢會用大姨媽呢個藉口如果唔記得既請睇番之前
一開始係房叫佢走果時係佢自己唔走反問我朋友唔過夜,我朋友都感到囡囡唔係太想出去先有此一問
但佢自己唔走咁出完去食野就唔上房
跟住就羅過夜錢,連佢自己都認要收6百,如果咁都覺得囡囡無問題,我真係無話好說
我朋友唔會為呢件事作出回應,我自己亦唔係親身去了解去聽
我唔知我地咩問題令你覺得寧願相信一位夜場囡囡既說話都唔信我地所講
究竟呢一次我地作為客人要比合理既價錢定因為覺得囡囡好似好慘比多d錢做一位派錢既港客
當然你玩得開心覺得值比雙倍係你既事,但而家連基本都做唔到卻要收一個合理既價錢,我真的沒法認同

究竟誰是誰非留番比其他人去定奪,反正我地再討論都唔會得出其他結果,

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。