推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2007-10-21 11:55 發表
先多謝貓兄提供號碼!!

!@做緊野而!^得閒就先試佢!!

樣ok啦身形就幾好!!不過把聲就真係要好好保養下先得!!

手骨一般不過用心唔媽呼,part1好快完成進入part2,動作不快不慢有舒暢既感覺!!可能由於太好傾既關 ...
佢刀有同我講話夜班有d覩仔比兩兜 三草甚至吾比 佢都有個知字; 有次有條麻甩 話左比兩舊 等佢重鬼死咁好心机 重蝕埋part 2 卒之一條毛代支刀冇

引用:
原帖由 meltykiss 於 2007-10-22 12:33 發表
129 is  very good already, i think she is prettier than 93, but i never see 98 , can't compare ......
but PR suki is very sweet !!!
100%agree

yeah, also comparison between 129 and 93

引用:
原帖由 roederer 於 2007-11-3 02:24 發表

請問她返什麼shift的?
night shift

尋日試**  身材中等 不瘦不肥 卅到啦 笑起黎都幾靚 第一部份揼得幾好 有力  手板有少少鞋 始終做過幾問大場 有一定功架 由於非ss出身 手法與其他bg有所不同 但吾緊要 至緊要有心机 健談 可能系local関系 較啱話題及嘴形 ヌ講左好多関於銅鑼灣幾間場的趣聞   又幫我鋤鬆背都筋位(?) 以前都末在此試過  好快轉身 熄燈后同了很長時間下部保健穴位按摩(??) 可能掛住k軋 不能集中 久久未在狀態 再經一輪手術先至...... 我亦暫時做差人 搜查佢全 身  佢亦冇詐形 不過如貓兄所言 她手勢非1即2 沒有3/4, 4/5   不及!^那種令人留連欲進 想出又想吾出住 的技巧
總括來說 可以remark again , part one 舒服d
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +60 精品文章 2007-11-3 17:33
  • 白貓兒 威望 +60 精品文章 2007-11-3 17:33

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2007-11-3 05:50 發表
琴晚睇驗到咩係人夾人緣......

阿女的確幾靚女但骨skill就一般左d,呢個時候唯有安慰自己骨技係同vas指數成反比.......

點知進入part2直至夠鐘莫講3/4,就連1/16都冇...........阿女夠鐘時仲要問我係咪好失望 ...
佢估到会令你失望 但過程中未補救 .....難怪Evil兄会破戒

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-30 00:17 發表

其實佢頂多係少中女, 廿尾卅頭果隻.
值得留意的是她是本地技師,
間場本來無較後生的本地的.
佢做過唔少場, 包括悅沐及棕南海.
佢返早更,dup得好, 好夠力,
笑起來亦幾靚,
3/4技巧就弱左D
可能佢慣左唔係 ...
重做過碧麗湖及貓兄灣仔區主塲

白貓兄枕住咁多堤供 淨系安排時問都

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-13 07:26 發表

仲有一個新返據說幾靚女
number唔話你知,
等我試過先,
廢事伸人話ad.
邊個会話版主ad呀!! 甲乙 _ 丁呀!!

多謝白貓兄 正諗住週五mark邊個做呢? 又可試 試   5 好 定 生髮呢??

相關搜索目錄: 生髮

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-14 23:52 發表
昨日又見翻雙妹嘜Suki + Debbie  仲有米米....
因為近來都係夜晚8:30pm後去多.
不過就算係見唔到Suki, 佢幾咁忙都好, 都同我傾電話幫我度好一切.
記得有次去途中,同佢傾足三個字, 雖然去到佢都收了工.
真係覺 ...
佢好似在貴族做修甲 見佢吋d生客一樣走埋去聊聊 例如當初的我 超碼吾会比人受泠落感覺 所从我而家好少去第2度 唔多唔少同&debbie 留客有功

try % today , later report

引用:
原帖由 garylock 於 2007-11-16 11:58 發表
Forgot phone of SS, any idea - too lazy to call yellow page?

今天電ss 衹報上名稱 靚靚已醒目地問是否卜"那住" 她是否先知??  又靚ヌnice又醒扒所以話双妹為ss省靚招牌    入房見一身形高佻 (估計有167cm)形貌不俗 有少少似靚靚之bg 趴上床試按背都幾好 不過位置不太準確 健談 皮膚滑滑 長腿有肉不肥冇肚腩 好心机 用左好多時間做背及按pet pet 所以冇rpp已轉身 熄燈主动問需否vas 跟住用左好多時間... 手勢幾好 (不過都係向!^偷下師更好) 較為可惜的祇是床尾机 不過吾重要啦   臨尾夠鈡幫我穿衣時前後都醒我幾下波并 我亦輕Oop佢幾啖 亦再次近距離望真佢之靚樣   綜合各樣(樣``身形`態度`吹水` dup功`)以未見過(#計 "那住"是做過之中最省鏡  極力push 必定番嘜

相關搜索目錄: Pet
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2007-11-17 08:33
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2007-11-17 08:33

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-17 00:33 發表

做咩叫NG仔「拿住」?
細路時去大牌檔或荼居找數時 5蚊叫做.....開黎"那"住

再一次鳴謝白貓兒兄提供吾系又比人話版主ad

"奇袋"又"奇袋"

尋日又再落去 番dup!^ 可能系頭圍啦 有力左同比上次有進步 好好心机又好落力 攪到佢濕哂(d汗乍 吾好諗左第2度) 可惜佢番夜 同我慣常光顧時間吾多配合 所以要勞煩靚靚call佢番早d 真系吾該哂   出到黎食左碗牛肉粥  yummy yummy 最好就系多薑絲    尋日週5照計好旺吖 但我由5点幾入 9点幾走 但都系小cat34 真
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2007-11-24 21:06
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2007-11-24 21:06

引用:
原帖由 mpower 於 2007-11-28 16:18 發表

129定80呀?
80交左鎖匙
89??

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-29 02:12 發表
做了新出師6仔(不是之前那出了師的6仔, 走了),因為之前在counter附近見到佢
佢雖樣平平尚後生笑得尼幾俏slim長髮同我傾兩句幾親切遂揀了她.

在房內見和她好傾佢亦係好學無9仔shy就又於短短個半鐘教她不同手法 ...
Bro Whitekitty, what's shift??

will go again tomorrow, maybe re-mark %

靚靚又知我身份了 會否殺人滅口??

又再recall "那住" 手勢熟左做多 推肚時叫她如白貓兄教落由上向下 感覺果然爽好多 夠鐘她又big hug & oog 左幾啖  撓手送客 甜者兒又進步左  出到休息室飲左碗湯 次次都糸咁味嘅 唔知點解連續幾個黄昏都係得3 4個客 所以好得閒同双妹嘜聊聊applause:

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-12-1 15:41 發表

你又知人到現在仲未開?
有客麥佢四粒鐘喇.
4粒中 ?? 訓著左定嘞 邊有咁多地方按

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。