推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

引用:
原帖由 ikh630 於 2007-12-2 15:41 發表
銀泉4大美人

到目前為止,我曾按過的技師,得到的評價

%,(,#),(#

她們的詳細報告等我下次回覆,

希望有參考價值!!!!
請問師兄#)有何評價 返セ更? tks

吾制呀!又吾預我

靚靚我今個礼拜六先落黎呀 你估吾估到我mark阿水呢??

引用:
原帖由 newkid 於 2007-12-7 06:53 發表
"拿住"今日好旺, 開始左唔夠10MINS, 就有客CALL佢幾次,
炸型話一早電MARK佢(12:30), 但都要排第三, 重有個客係出面等緊
而夠鐘時電話更要佢快D過去 A1 房, 想傾多陣都唔得
可能d客知佢明後二天休息 所以焗哂今日 本來明天想揾佢都吾得 咁.....#*好定鴨仔呢......
mewkid 兄 下次揾那住 叫佢由頭推落好好多..........爽好多 亦忙好多......
多謝版主建議

Report o ...

rec'd PM tks.

尋日Y姐及debbie放假 適逢週6 d客絡繹不絕 靚靚行單必 耍叫埋阿文入黎幫手 後生女都招架得住   mark 定新bg鴨仔 入房見外型個孑不高 清湯掛面 無論外貌及身型好似前太子東方紅牌%仔 始終在別齋場浸過  手勢純熟 有一定功架 勝過好多新学師 但對我而言 稍嫌不夠力 健談問我好多別骨場的情況 吾經吾覺轉身 (有好心机按patpat 但好似冇rpp) 在Y區纏繞好耐 但可能未做過2制場 動作較為生硬 需版主多作指点手勢 可上遊雙峯 但涉水免問 整體來說可以一試 but not deeply impressed 包膠鉛笔
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +60 精品文章 2007-12-10 00:34
  • 白貓兒 體力 +60 精品文章 2007-12-10 00:34

y姐3日 debbie今日返工

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-12-9 16:37 發表

我今日猶豫了一陣
落去都係唔麥佢
今日debbie, Y姐繼續放假.
咁終於做呀セ水??

期待中

賣飛佛

星期日有空檔 電卜#*入房見樣貌 dup方面版主都話得嘅 當然ok啦 佢問邊個介紹dup佢 我話你honey囉! 佢笑而不語 無可否認 佢係後生個班之中最dup得的一個 加上食頭圍 所以好舒服 都好健談 攪到rpp都分左心 轉身熄燈.....攪到欲仙欲...  重請食提子tim  .不過個人認為part II 以手勢計 都糸!^最好 overall 一定encore
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2007-12-19 10:05
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2007-12-19 10:05

走嘅時候在走廊撞見(仔 樣標緻後生煞食

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-12-19 10:39 發表

9返夜唔係返日.
以我見過日班bg來講 的確佢最 個樣好斯文 內裹吾知 O 吾open?  版主 (糸返夜 但個日我五点撞佢入房)

引用:
原帖由 meltykiss 於 2007-12-19 12:11 發表
原帖由 newkid 於 2007-12-19 18:35 發表
2 仔都好耐冇返 (都唔知返左幾多日)

heard that she was leave ........
吾糸呀 返左冇幾耐?? 不過個日佢刀有嗔左勻:估吾到呢度幾難做 ヌ要dup得又要vas...........

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-12-19 07:03 發表
93也已交了鎖匙.
夜班轉日班 日班轉交鎖匙

引用:
原帖由 meltykiss 於 2007-12-19 14:16 發表
actually 12 also good looking but ...........something strange !!!

今日去SS再做那住 DUP得十分有心机 攪到汗流浹背 大家熟落左之後 熱情左好多 PART 2 超乎以往表現
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +10 精品文章 2007-12-21 09:08
  • 白貓兒 體力 +10 精品文章 2007-12-21 09:08

confirm @ 已經..............吾系到

平安夜下晝可能落去

今日平安夜 去左XX 落到去好靜 碰見XXX 但見吾刻XXXX XX 和 XXy埋黎吹水好開心 今日ヌMARK xx佢•話早兩日dup XX 好好傾 好仔 我問佢吾驚YYY知咩 雖然YYY and XX 都唔系公家人物 ヌ冇人識 但始終系男人一個 会有人唱喎 咁就侵犯个人私忍啦 我即刻收口 轉身做part 十分XXX 同水吧各人 XXXX XX XXy 講merry xmas 仳
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +20 原創內容 2007-12-24 17:34
  • 白貓兒 體力 +20 原創內容 2007-12-24 17:34

梗系啦 吾系会比人話冇口德 揭人私隱

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-12-24 09:33 發表

可否私傳個decoded版本給我?

我話你知
一陣間我約了XX去XX.
XX都有話我知 我除夕先約佢同YYY一齊吾去XX再去xXx 你得閒叫埋xyxy一齋叮
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +10 精品文章 2007-12-25 18:12
  • 白貓兒 體力 +10 精品文章 2007-12-25 18:12

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-12-31 00:38 發表
夜更win姐返埋今晚, 就不會和我們在SS過08年了, 她要去進修了.

祝win win 生活愉快.
早兩日落去 双妹都放假 從夜班調了阿雪上黎幫手

今曰靚靚又吾喺度

希望佢放完假后返工チ祈吾好調落夜更 吾系少好多見佢机会

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。