推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

咁都冇咁驚又可以見多d

吓?!放長....................長.............長假 伊人冇野嘛

但...我都要月下旬才有胸出动

bring your own bag....o! sorry   should be towel

引用:
原帖由 Penfriend 於 2008-1-4 06:50 發表
All Ching , good news , Suki is beack !!

Have tried ^ , new in SS , one month only

Face : 70
Part 1 : 85
Part 2 : VAS skill is good , served with hig ...
真系要揾晚試下先 如果返日更就好嘞

引用:
原帖由 mpower 於 2008-1-5 16:55 發表
呢間場d女好鐘意讚客靚仔,唔知係唔係學師果陣要學埋呢
佢地都系講事實啫 我地真系靚仔嘛

冇計啦 靚仔真系着數d架 尋晚祇不過系5号 兄已再三發炮礼 可憐我重系零雞旦 睇黎破坏左兄之save up 大計
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2008-1-6 14:25
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2008-1-6 14:25

我祇不過出部消息啫

引用:
原帖由 mpower 於 2008-1-7 11:28 發表

可以PM我內部報告嗎
哎喎 delet 左tim , 遲下再send 好嗎? 老虎乸在附近

應承左又縮沙 争嗰六兜野 重好意思講出黎

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-9 06:
今晚我又落去也.
吾通又系.........呀セ水
再過5日我就出冊 要見識貓兄之............呀セ水

引用:
原帖由 newkid 於 2008-1-9 06:14 發表
終於搵到post #815 有講 ** 既, fitman 兄既評論都好正面, 下次一於試下佢先
原來夜晚有個侍仔都幾靚女wor~~
系啦 多謝newkid兄堤醒 我刀有印象做過 如冇訖錯 part 1 好過part 2 好多
newkid兄幾時有鉛在下底碰頭

引用:
原帖由 Penfriend 於 2008-1-9 06:10 發表
Ching Newkid
BG ** is good , a local girl with good bone skii , come from Windsor sauna with traditional training , worth trying , but VAS time on part 2 is quite straigforward !
好似在碧麗湖做過 佢重透露左dセ水 and セ水tim  睇吾出佢地道貌岸然都打jj sorry 吾可以開名 有d師兄話要磚重過滛屍忍

引用:
原帖由 newkid 於 2008-1-10 08:43 發表
SUKI 終於放完假啦
hurray!!hurray!!

倒數...重有4曰

靚女是也 又好滛 sorry ......好人 當然debbie 都好
師兄未去過SS 嗎?

引用:
原帖由 tallbg2008 於 2008-1-12 01:58 發表
心思思, 48小時後再出發.
目標#*, 又miss target.
為有做番上次的bg.
leg 非常 fit 及滑.
part 2: 全程做腳 (我同佢做)
快快樂樂的好快又2粒鍾
吾通尋日攔頭截左師兄糊??昨天提早假釋一早book定#* 入房先來一個熱情big hug及淺車 跟住摸身摸勢在所難免 啜左幾分中到己起頭 都系趴低dup左先 同往常一般 力水足夠又好心机 無論part  1 and part 2 都very ok 沿途都有 sweet sweet.........
估吾到近期吋象( % 及 #*)同師兄一般 非始即彼 可見豬雄所食略同 不過聽講ヌ有d"L"樣應承左bg jj比$200代支 埋單時比5草算數
尋日去到見吾到雙妹嘜 一個例假 一個病左 得Y姐一个担大旗 2-3星期冇去 來左2個新侍應tim
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2008-1-12 14:05
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2008-1-12 14:05

引用:
原帖由 tallbg2008 於 2008-1-12 09:01 發表

師兄是否4:30入房?
下次一定要電mark#*.
100%中 本來%仔為my favourite, 不過太耐冇做#* 所以....

咦? 貓兄吾系約左d fan去 karaoke 咩?早知落去撞你啦

某晚諗住mark(仔 話放假祇好book第2個 點知去到Y姐話call左佢番黎 問駛吾駛改 我話吾駛第次先試 (貓兄都知我食dup阿水)
又見吾到靚靚   放假 帳甚
两個待應調升做主任 日更(吾記得名tim ) 夜更阿儀 可能新位置 見佢地做野冇平時咁自然 不過其怪shadow咁快冇做
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +10 精品文章 2008-1-18 07:36
  • 白貓兒 威望 +10 精品文章 2008-1-18 07:36

引用:
原帖由 newkid 於 2008-1-24 07:53 發表
中午偷跳最0岩我, 老闆又唔會係lunch time搵我既

講番孖*,
一般野唔講, 睇post #785同#815啦.

只講 dup, 真係唔差wor, 比&*更有力,
又細心, 知我右腳筋唔係好好, 花好多時間心機幫我推鬆 ...
相對黎講 年紀較大 你估佢貴庚

引用:
原帖由 meltykiss 於 2008-1-24 12:11 發表

early 30 ...........
:我相信nono:

never tried, no comment

go tomorrow try try

天寒地凍 落兩絲濕 落左去dup dup 都冇セ客 suki 冇番 得debbie 單打 出黎食埋rice 至走 同老總寒喧好耐至扯  佢重介紹左d夜班dup得嘅bg 揾机会試下

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。