推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-10 10:51 發表

休大哥,如果你食十三么诈糊,我睇佢地仲加笑死呀

早晨休大哥
早晨啦,小一豬!

我成日都食十三么架.......

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-10 10:55 發表

休大哥,冇野睇嘅

你唔係灌水呱
有, 靚女喎????? 你睇唔到咩???  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-10 11:01 發表

好耐先打得开
D女都唔係好靓0者,唔啱我
想問你屋企近唔近芳村呀????

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-10 11:00 發表

你成日比人食十三么咋呱
你又知, 上星期先出沖一鋪比金巴!  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-10 11:22 發表

唔近,芳村係广州,我地係佛山,不过以前就成日都出去,因为有个朋友係芳村做野.

我地出芳村都係一个钟左右啦
早幾日我到過芳村食野, 好好味!  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-10 11:23 發表

咁果铺输咗几多呀,你地係咪一家出冲,其它二家都要比架
香港人習慣打全沖, 意思係打出者一個人比哂三家!

一共HK$256.00!   

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-10 11:32 發表

芳村我去过一次酒巴街,都好贵
我去左食羊肉鍋, 好正!  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-10 11:33 發表

哗,咁果两家咪好着数,唔使食糊都有钱收
唔係, 係一個人比埋其餘兩位既錢.........

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-10 11:43 發表

咁都唔公平架,一家食0者,又唔係双响炮
全沖係咁架啦, 所以要好小心.........

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-10 11:42 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
好呀, 要返工啦, 晏少少再傾.......

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-10 11:42 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
個間好似叫做XX東山羊, 專食羊肉火鍋, 一流!   

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-10 13:08 發表

大陆食羊,多数叫痐s架啦,净係我度小小县城都四,五V
幾好味架, 有羊丸, 羊片, 羊心, 羊腩, 羊舌.........

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-4-10 16:49 發表
各位好, 小弟又報到啦!!  
今個星期有局喎, 你得唔得呀????

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-10 19:29 發表

食羊始终冇咁新鲜,我地度食牛肉全部都係好新鲜炳?1穧Z先有得食
咁又係, 我都係喜歡吃牛肉多!  

個間酒家聽講好出名, 幾乎坐無虛席!

引用:
原帖由 益力多 於 2007-4-11 02:02 發表

有冇我份先
你有性趣?????  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-10 23:12 發表

系咪係成条都係饭馆嘅食街呀
係呀, 就係芳村地鐵站下車, 走五分鐘就到啦!  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-11 09:02 發表

休大哥早晨
其实......我都想去呀我想食你一铺十三么
妖, 又黎搗蛋........

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-11 09:03 發表

我知边度喇,以前我都去食过饭,不过係食猪杂煲,都唔错
其實廣州都好多野食..........

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-11 09:15 發表

食十三么喎,几难得先得架,
我都係唔小心, 出左一次沖姐......

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-4-11 10:27 發表

果日最尾果鋪都比你自摸得手啦,位位 128 @ 3 = 384 ,計落有賺添。
咦, 咁好記性既???  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-11 09:19 發表

我地度都好多野食,有走地鸡,水库鱼,江鱼,蛇,猫,狗,兔.........多到数唔晒,

有一度地方係深山顶嘅,可以一边食一边欣赏风景,尤其係 ...
除左走地雞之外, 其他我全部都唔食架!!   

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-11 09:20 發表

我搏你唔小心多一次架
好彩打八番姐, 如果打十番就大鑊啦.....

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-11 10:40 發表

鱼都唔食,佢D一係水库鱼,一係江河鱼,唔係鱼塘养果D喎
乜野魚黎架, 係咪水魚架, 好似龜咁樣????

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-4-11 10:29 發表

我就試過比人雙响炮,打隻八筒兩家同時食糊,要比 256 同 128 。 
你試過三响未呀??

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-11 10:38 發表

我地打鸡糊嘅,唔准上,只准碰,乜野牌都可以做,唔使计番嘅
咁食一鋪要比幾多錢呀???  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。