推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-14 04:03 發表

我?我梗系中意中リH啦,鬼妹ㄕリH如此酮X敦厚
咁又係呀, 外國人囓祧坐騆差, 中國人就白雪雪好多!  

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-4-14 10:25 發表

老豬豬你係豬喎, 你梗係鍾意豬謚!
豬當鵰嬋!   

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-4-14 16:00 發表
午安呀!

菜衣林你都鐘意呀?!
唔錯呀, 不過梗係唔夠十姑娘靚啦!  

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-4-14 17:47 發表

咁就梗啦!

我地收得屈sir錢....實落足嘴頭既!
放心啦, 收左錢, 一定做野既!  

十姑娘, 人靚聲甜!   

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-4-14 17:57 發表

好!

十姑娘,美艷動人、沉魚落雁!
容貌靚過李嘉欣, 身裁勁過彭丹!  

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-4-14 18:03 發表
琠韙u無耐......埶}先!

抖足精神......今晚先去阿屈間「屋」度搞事!......

nite....nite........
一於咁話, 去亞屈間屋度打牌, 煲煙, 講粗口~~~  

引用:
原帖由 forever more 於 2007-4-14 22:31 發表

我都去, 我都去!!
條友仔好寸, 一於玩死佢!  

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-4-14 23:30 發表

你搬左入圍村呀?....唔好 唔理就走人呀
怕左你啦, 唔反啦!  

矛哂人!  

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-4-16 06:15 發表
各位早晨!!  
Good morning, everybody!!  

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-4-16 21:28 發表

做乜鬼隉H!
咪就係, L大個口又走左去!   

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-4-17 01:59 發表

4 人打白板 ...
即係典呀?????  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-17 08:37 發表

乜唔係三个人食休大哥只白板咩一个十三么,一个就大三元,另一个就唔知乜野嚟嘅

各位大哥早晨好
唔知係咪比你講得多, 最近打牌輸錢喎!  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-17 09:05 發表

係咪休大哥你得罪得多人呀
比你咒得多, 衰豬!  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-17 09:13 發表

休大哥,你错喇,係阿屈大哥佢地几个约好要砌低你架
咁你又錯喎, 今次係三個輸一個喎!  

送個靚女比你!

清純!  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-17 09:26 發表

果三个肯定有你份
都係第一次姐, 唔使笑咁大聲!  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。