推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-8 09:49 發表

成十点钟囉喎,休大哥呢啲係咪就叫弹性上班呀
唔係, 公司基本上接近全日運作, 由早上11時到晚上11時!  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-8 09:55 發表

早上11点先上班,哗,怪唔得你成日睇波睇通辽宵啦
但係又收得夜啦, 成11點!  

睇波係我既最大娛樂!   

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-8 10:03 發表

咁都可以训晏啲呀,係呢,你成日话眼训,点解唔训耐阵
眼瞓既最大敵人就係要上班!   

如果唔使上班就一定唔會眼瞓!  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-8 10:09 發表

上班纵合症休大哥你返工使唔使坐好耐车架
唔係好耐, 大約30分鐘車程就到啦!  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-8 10:15 發表

咁都好耐啦,我做咁耐野未试过返工要坐车嘅
你用自行車上班嗎???   

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-8 10:32 發表

以前就开摩托车,而家就行路,因为部车就停係车场,车场离我住果度都係得100米左右
開摩托車方便好多, 消費都低啲!  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-8 10:46 發表

低得过行路开摩托车遇啱落雨都几麻烦,天冷时仲惨
如果近就可以行路姐, 遠就要坐車啦, 開摩托車都好方便!  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-8 10:59 發表

初秋开摩托车最舒服,青黄相间的田园,展示着一大片一大片渐趋成熟的诱惑,天空是那样晴朗,恬淡,高远,犹如一弘无痕的秋水,透出蔚 ...
香港就唔可能有啲咁既風景, 除非到新界!   

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-8 11:04 發表

下次返大陆要感受一下喇,真係好好架,乘着秋意上路令人豪情满怀
休大哥祖家何许人
我爸爸係順德人........

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-8 11:13 發表

很好,渔米之乡,我而家都经常去,顺德鱼生驰名佛山,休大哥试过未
咁讲,我地算半个老乡囉
唔怪得之老爸成日食魚生啦!  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-8 11:26 發表

唔係呱.休大哥连家乡盛产乜野都唔知,你好少返去嘅咩
老爸既父母親老早就去左賣咸鴨蛋!   

老爸食鯇魚片魚生時, 真係生食!!  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-8 11:38 發表

我地都係生食架,好鲜甜架
你地唔兴返去祭拜嘅咩
生勾勾, 血淋淋........  

幾時死, 死係邊樹都無 人知........

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-8 11:50 發表

唔会有血架,係"白雪雪"晶莹剔透,点啲油同"时"油不知几清甜
咁你地知唔知边条村架
都係唔好攪我, 我怕生虫!  

老爸出世不久, 第二次世界大戰剛開始, 天下大亂, 老爸是由他的姊姊養大的........

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-8 11:56 發表

咁休大哥你而家年纪都好大下囉喎
咁你即係話我老姐!  

要上班了!   

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-8 12:01 發表

男人越老越有味呀
咁你咪有好多種不同味道!  

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-8 13:09 發表
唔小心跌髐J黎添...當無見到我
時運高????  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-8 13:15 發表

除鼵N臭弧之外就乜味都有
咁你自己文唔文到架??   

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-8 13:21 發表

唔小心又覆鬻A個煲屎 ...繼續當我透明呀
喂, 想問你呢個星期六得唔得閒呀???  

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-8 13:31 發表

你唔係唔知我尼排要拍拖架? 閒日啦!好冇?
當然知啦, 星期六下午到夜晚都唔得呀???

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-5-8 13:46 發表

我得,係咪有局呢?
係呀, 你係咪成日都得閒呀???  

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-8 13:44 發表

下晝要去接十姑娘家姐,然後食晚飯喎! 係咪過大海隉H
妖, 死佬, 你唔記得星期六晚約左我咩???  

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-5-8 13:49 發表

咁好節目。  
你咪聽佢吹水呀!  

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-8 13:52 發表

唔係化?有 d 咁既樹?...情義倆難存喎
我上個星期打電話比你, 約左你12號食晚飯架!  

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-5-8 13:50 發表

下午一時半後,先食個午飯,跟住直落,你去到幾點呢,會唔會順便北上埋。 
唔好大我喎, 我份人唔大得喎!  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。