推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[疑難] 放棄澳門,轉戰深圳

引用:
原帖由 diu2006diu 於 2007-11-11 19:13 發表
射射指教!

其實深圳的邪骨場會否有可能被公安掃場?

打機又會否被公安拉呢?
仲記得三沙一水嗎?
你話會唔會掃?
大陸,邊有鐵竇,有人話你聽有,你都唔好信喇!

個技師同你起機都係性交易,係照拉既。
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

引用:
原帖由 diu2006diu 於 2007-11-11 21:26 發表
三沙一水發生了什麼?
咁震撼都唔知?
大概係掃黄捉左幾個香港人,仲要上街示眾,報紙都有賣。

相關搜索目錄: 報紙

引用:
原帖由 diu2006diu 於 2007-11-11 23:44 發表
嘩! 咁大鑊?!
小弟就係怕咁衰法.就算唔洗游街示众,剩係刑事拘留都死啦...
咁又駛咁驚,自從個次,深圳公安當局被批評做法不文明,而家唔駛游街示眾,剩係行政拘留十五日同罰款。
你玩慣澳門,又要做獨行俠,簡單D講,你本身既時間配合得到;大可以由CP或CA開始玩,咁可能會好D。
大陸既夜場玩有樣野叫做見光死,深圳D夜場太張揚,個個禮拜D夜游雜誌、報紙廣告賣到咁行,當深圳公安盲既咁,唔係一件好事。

相關搜索目錄: 雜誌 廣告 報紙

引用:
原帖由 DrTea 於 2007-11-12 17:13 發表

Bro Anakin, NO more CP or CA la, goto find another new place la !
我自己都有鋪白老鼠瘾,梗贊成去多D新地方,
但樓主話一直以來都只去澳門的夜總會或桑拿,即係少番祖國;
CP係救國新手學堂,熟左D玩法,去邊度玩都得;
CA當頭起,玩法又多過CP,新手去呢兩個地方,係一個唔錯既選擇。
深圳雖然都有好多選擇,但係一黎較貴,二黎D夜場既經營手法良莠不齊,新手就唔建議。
當然,囡囡質素就睇自己彩數,冇話邊到最好。

引用:
原帖由 diu2006diu 於 2007-11-12 22:24 發表
小弟是蝙蝠俠一名,白天是一個平凡的上班族, 晚上戴起蝙蝠俠面罩去和邪惡勢力對抗,無人知我身份,有事都唔知搵邊個保我...

"打机断正轻好多,爆房就唔同了! "
掃起場上來,公安屈你係爆房你 ...
唔好話屈,係合理懷疑,跟據環境証據盤問..........

想玩得穩重D,去D四、五星級既酒店玩,唔係話D大酒店有勢力有後台,而係D大酒店一般係收到風後,會要旗下附屬既娛楽場所有限度地經營;例如K就熄灯,媽咪唔幫客攞客房;SN就唔開VIP房,普通房唔準掛毛巾....等等,有得睇。

係街捉游雞帶番酒店爆房就幾時都咁危險!

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 diu2006diu 於 2007-11-12 23:06 發表
有 dao li !
四、五星級酒店既桑拿有邊D??
係CP,講得出既四、五星級酒店都有東莞式SN。
滙尾、滙娃、尾而X、辛X幾、煩X菜、頭文字P、褲X......等等。

相關搜索目錄: 酒店

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。