推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

單棍闖珠海

單棍闖珠海

我尋晚 去左珠海 9州港附近一間叫   “X州water會”  的sn. 間場好豪,十足又大又正氣的正骨。入面我仲見d 一家大細的客人。不過我同事話我聽間場有野玩,所以慕名而來。
落Taxi 之後,就有個manager 物體走來問我係唔係sn, 我話係,佢就同我講1條龍488。我話好呀,
之後就帶我上3樓d 房度。間房好大好靚,有水床,有空飛設施等。
由於我7點就去到,飯都未食,個經理就FOC 我一個飯同一個drinks, 仲叫定女上來等我食住飯揀。
女分為普通同model, model 就加兩舊。

來第一round 3個,有兩個我都覺得好唔錯,但第一次來唔甘心,要再睇多轉,第二轉又來3個,其中一個重慶妹勁靚!實在彈唔到。可能佢唔高,約160 cm, 所以唔算model, 仲好,平兩舊。
女女面尖尖眼大大咀細細個種,生得可以話係精緻來形容。身形好瘦,但都有波,
似十足d 17,8歲港女身形。如果佢著起便服,我擔保佢靚過大部份 hk 雜誌上面個d 乜乜model 仔。

佢好乖咁等我食完飯,之後佢就跳左5 mins 艷舞,嘩!睇住佢怕怕醜醜咁跳,頂,我頂唔住啦,就先來一劑,佢都好聽話。插入感覺極緊,應該係新入行。(事後問番原來只做左半個月,剛從重慶出來)

好滿足咁完左一劑之後就開始係水床沖下涼, BM 呀,再上床玩BM 呀,冰火之類,由於佢實在太靚,我都唔捨得叫佢玩獨龍x (加上本人都不太好) 。可能新做,吹功就麻麻,但望住佢吹,都睇到小弟雄風再現,拿拿林上馬,佢仲問我玩唔玩空飛,我話唔使啦,就來個推車,佢個條小蠻腰都唔知有冇22寸,開心到我呀…
大家都知第二劑有排砌ga la, 結果砌到佢飛起先收工。冇唔耐,仲好high 咁,抵錫。之後就十分滿足地埋單走人。

由於小弟食到好野先出report, 上次出report 已經係4-5 個月前的二人勇闖朱古力廠的事了。
可惜身在珠海工作,好難約到7少,s pimp 兄一齊玩,所以唯有係珠海來個單嫖….

相關搜索目錄: 雜誌
本帖最近評分記錄
  • JM168 體力 +6 精品文章 2008-1-8 10:56
  • JM168 威望 +6 精品文章 2008-1-8 10:56

其實珠海大把場好似金葉咁,都係$300有找至$360,我都去過好多次。不過老實講,金葉d 房差兩班,d 女都差兩班 wo......
個d 女係平,但係食完之後唔會有回憶,過兩日都唔記得左lu.....
但今次雖然貴兩舊,但係真係會回味同會的起心肝寫report 想同人分享下個種喜悅law。

引用:
原帖由 aduck1 於 2008-1-7 17:40 發表
水會...剛剛開一條龍會俾你享間房過夜,家陣唔知得唔得呢? C HING有冇問過佢地????
我珠海有宿舍住,所以冇問佢可唔可以過夜wo. 我估應該過12點就得,珠海大部份場都係咁。

引用:
原帖由 rsf123456 於 2008-1-8 01:16 發表
係唔係 九洲 water 會?
係九洲港打的要幾多錢度? 點同的士司機講?
就係呢間law,
係九洲港打的去,d taxi 佬仆街d 唔起標,就屈你$20
如果照打標,肯定$15以內。
就同的士佬講話去九洲 water 會,個個都識ga la
係大場來ga,

引用:
原帖由 求其 於 2008-1-8 16:39 發表

呢个场豪就唔讲得了,有点陈旧就真(跟深圳玛雅X有点像),我前年去那次结果叼妈拆蟹而回,唔通以家改善了?
讲真,收500楼下 ...
其哥,可能小弟係珠海見識少,冇去過度假村呀個d 頂級場,之前都係去下金葉呀,豪天呀,步步高,昌安呀咁,所以我覺得都算豪啦,同埋我都係第一次去,係唔係裝修過就答你唔到啦!
不過房就真係几唔錯,有梳化有大washroom 連水床,plasma, 電視個面牆仲有光管咁的裝飾,所以睇艷舞個時個視覺效果好唔錯。

女我都只係睇左兩轉,共6件,都係著see through 黑色裙咁,入面有3件我都覺得ok. model 我都冇睇過
也有可能係我嫖運好,遇到都係好女掛。

如果其哥你係珠海,都可以入下去睇下女,唔對路就走人,我成日都係咁係珠海掃下場睇下女咁。
總結而言,近拱north 個邊d 場我覺得就係差少少,行遠小小吉大會好d 。

相關搜索目錄: 裝修

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。