推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[建議] 戲院奇遇

引用:
原帖由 大蘿少婦 於 2008-11-14 00:07 發表
哈哈你話我唔夠羗我下个星期落去睇吓不過我會同老公去
大蘿少婦您patpat好正...一路睇戲一路坐o向度咁扭法 您老公一定好快爆 ...唔緊要...記得叫埋我去6x100接力 ...

引用:
原帖由 lapy 於 2008-11-14 03:14 發表
其實有我一個問題想問各位 C Hing , 去三級戲院玩嘅情侶係唔係全都上左年紀

嘅中年夫妻or情侶 ? 因為我時時經過官X戲院 , 見到 d 都係上左年紀嘅夫妻or情侶

係度買飛睇戲 , 但後生嘅 ...
後生仔女入去實死無生 ...

引用:
原帖由 大蘿少婦 於 2008-11-14 22:26 發表
大師請問你今年過5○未
妳太高估我啦 ...開始步入中年 ...應該同你個蘿圍差唔多 ...或者仲細過 ...不過尚算血氣方剛精力旺盛 ...所以成日上黎 ...

引用:
原帖由 10022 於 2008-11-28 04:04 發表
同老婆無玩呢樣嘢有成十幾年,不過前同分別同女同事及一個師奶,分別去太子戲院玩,隔離D男人睇到流晒口水,我仲暗示俾前面個男人,俾佢摸吓對波。
尋晚有兩對 ...唔知係咪c兄 ?

引用:
原帖由 巨籮 於 2008-12-2 01:56 發表
是真事,好像10022廣一右女人入場個啲男人都望到實,我同老公一齊入去都一樣 不過在戲院玩真的好剌激又黑又多人望,我老公個心跳聲好勁;,無去個啲夫婦不放去玩吓當見色吖。P :butwig ...
但我就唔太鍾意o個度愈黎愈多人o羅 ...愈黎愈無o左o個種偷偷摸摸o既感覺 ...加上而家發掘到新地方 ...所以都係一個禮拜去一次(仲要少人時間先去 )...

引用:
原帖由 夫妻 於 2008-12-2 14:22 發表

•師兄有咩新地方等我地都去玩下
邊度唔講啦 ...講o左太揚唔好 ...但對前輩黎講應該係"老"性地至o岩 ...

引用:
原帖由 巨籮 於 2008-12-2 20:09 發表
大師你常常講有新地方不防介紹一吓,等我地可以一齊去玩吓先得架,有機会見識吓或者一睹你的真人,大師我好想跟你做朋友因為只有你是第一時間知道我是大籮少婦,果然明乎其實大師敬佩。:lov ...
邊度唔講啦 ...講左太揚唔好啦 ...幾時再同老公去官涌呀?

你想玩 ? pm(發短消息)我啦 ...o黎緊禮拜六日晚都得閒 ...我好後生咋 ...係咪好耐無試過後生仔呢 ?

梗知妳係大蘿少婦啦 ...化左灰都認得妳個"蘿" ...妳個蘿真係好正 ...著緊身褲+t-back(丁字褲)真係殺死人 ...而家晚晚發春夢幻想o向地鐵火車巴士電車俾妳個蘿磨爆我條野 ...射左好多 ...

仲有...妳影d相唔夠好 ...我o個部影得靚d ...等我幫妳影再post上黎啦 ...

引用:
原帖由 funnyslave 於 2008-12-16 11:07 發表
昨夜(MON)去左,只見尾座得幾個大隻佬涉嫌同志物體。$15入場。
認同 ...

引用:
原帖由 夫妻 於 2008-12-19 17:23 發表
戲院太多人了  轉移地方某公共浴室(二樓男女同層分左右)
比戲院刺激得多  不過要好大胆同小心
公共浴室 ?! 係咪好似日本o個d咁 ?
唔太明白可以點玩 ...願聞其詳 ...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。