推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

醉貓幫

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-7-22 22:28 發表

搵金田七丫~ 佢會解開一切既謎團架
呢期唔係興 "恰你波大" 咩??

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-7-27 20:51 發表

好似 "變型今光" 仲勁喎
果班茂李係叫 "病完根乾" 呀!!?

致各位親愛的幫徒:

近日天氣反覆,工作忙碌,煙酒過多,睡眠不足,喉嚨痛,聲音啞............

現誠徵請大假妙計,重酬!

引用:
原帖由 小潔 於 2007-8-16 13:34 發表

有冇三幾千..??
用錢買假.....???  

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-8-16 21:39 發表

回港探親囉

去馬爾代夫 hea 下丫~
車~~~~都話要撚計請假囉!??

引用:
原帖由 RacoRaco 於 2007-8-20 12:04 發表

唉...... 呢間酒吧生意難做...D客又買少見少......大業主又趕客人...
向好果方面諗......家陣可以有間酒吧貢清靜,矛人猜枚劈骰都幾好丫!

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-8-20 21:56 發表

詐死丫~

咪話有怪病, 要搵神e 攪攪佢...仲係要去四川搵既, 咁咪......
果然有計......! 不過老細話青山仲有位喎

引用:
原帖由 RacoRaco 於 2007-8-22 17:01 發表

佢會唔會叫你去"青城山"......姣D芳呀
應該唔係喇,因為佢仲講左幾句野,但係唔出得街......

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-8-22 21:25 發表

去得青山就係放長假啦喎
係咪好羨慕呢

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-8-23 22:12 發表

簡直令人妒忌啦...
唔好喊啦......至多送張口水堅過你喇

引用:
原帖由 小潔 於 2007-8-24 15:03 發表

俾我去買六合彩...
中左就兩份啦

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-8-24 22:15 發表

冇喊喎~
係唔抵得啫
預埋你喇.....多個人多雙筷麻

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-8-26 20:33 發表

要唔要斬料加 (食送) ??
要燒鵝脾拚西冷牛扒

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-8-27 23:49 發表

要唔要多兩, 三隻三頭鮑魚呀?? 老細
好!! 不過低調d,至緊要威 

引用:
原帖由 益力多 於 2007-8-28 01:18 發表

加多半打青豆或難妹
.....................要凍既

尋人

尋醉貓幫一眾幫徒,自唔知幾時失 __ 晒蹤,矛人交會費!

見字者速買船飛過大海請忍走,萬事可商量!

死肥貓字

引用:
原帖由 益力多 於 2007-9-17 23:50 發表

大3巴對出有個大空地
黑沙沙灘有沙灘蓆賣....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。