推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

70 123
發新話題

東施效"貧" 七少貨架

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-8 09:00 發表

傘兄,你有所不知啦,24/6 星期日我傱橋頭回廠,27/7星期五我們巡完廠去了橋頭.F 媽作証.你見唔到我並不代表我沒有巡廠嘅只是回歸前個星期沒去遮.
"BT"師兄, 咁你就獨食啦, 有好嘢都唔叫埋其他兄弟去!
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-9 10:13 發表

係播,以後再要飄忽多些.等她估我唔到
"BT"師兄, 要搵你容嘜易吖, 有大波妹嘅地方就有你嘅踪影啦 !
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-10 16:11 發表

好嘢到時又多一對大波揸
"BT"師兄, 那晚如果成行, 我諗你連飲酒嘅時間都冇, 因為實在太多波要你檢驗啦 !

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-10 19:56 發表

點會唔成行呀.最多都是人數問題.但你說得對.個日一定要剪指甲唔係找親d女個波就唔好啦
"BT"師兄, 你去邊處 "修指甲" 呢 ? 比我就唔去啦 ! 可以試吓她們有否 "裝假狗" ? 如果是的話就抓破佢 !

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-10 20:36 發表

你咁很殘忍架波係要黎揸和
假波就不可 "姑息" 吖嘛 ! 難道你唔介意嗎 ?

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-13 12:14 發表
在常仔,深仔那些比較發達的地方就很多!
"七少"師兄, 所以你現時唔去 "常仔" 及 "深仔" 啦 !

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-13 14:43 發表

我就覺得這兩個地方"散波"最多.所以選美時一定要揸吓散唔散先要.順便可以睇吓是否黑加侖子
"BT"師兄, 世事難如人意呀 ! 那會次次都比你搵到又大, 又挺, 又粉提吖 !

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-17 11:01 發表

三哥!很祈待你啞!狗遺了!
"七少"師兄, 我都好想見吓傳說中嘅 "三哥" 呀 !

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-17 11:53 發表

他是"朱古力廠"車神!把個靚靚 DJ 車左去"拉殺"!
所以咪要看看其 "蘆山真面目" 囉 !

引用:
原帖由 par3 於 2007-8-17 17:31 發表
plan to leave after lunch tmmr, is there any shuttle bus to tiger gate from 'wong kong'? where should i take it? and usually how much does it cost. thx...
Par3 師兄, 你去 "苦悶" 做嘜呢 ? 難道是去 "褲浪" 乎 ? 我明天下午才去 "苦悶"嘅"褲浪", 大約三點三是皇崗囉 !

"七少"師兄, 快些上貨架啦 !

引用:
原帖由 par3 於 2007-8-23 23:20 發表

當贈品,攪特惠酬賓週,唔知聽晚酬倒幾多呢
Par3 師兄, 玩埋星期六晚, 我這個 "校工" 奉陪喎 !

相關搜索目錄: 贈品

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-24 00:05 發表

最少有我的週週!趁它還未要摞去風干,掛起,多用幾次!
你想用多幾 "萬" 次至真!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-24 00:17 發表

好趁青春留"鱔"影!
好趁青春留"鱔"影, 莫待無"精"發空炮!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-24 00:34 發表
人生得囡應盡"小",莫使金莎空對"啫"!
如果 "七少"師兄開朱古力廠, 可能都是最好嘅老闆!  <改編自嘉士伯廣告>

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-24 00:49 發表

係啞! D 囡無台坐我做埋大爺!無囡坐冷板!
記著俾台費喎!

引用:
原帖由 par3 於 2007-8-24 00:56 發表
小弟決定放棄電腦展,聽日都係大局為重,最衰佢上晝唔對外開放,如果唔係就fit晒.
Par3 師兄, 星期六見嗎?

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-24 09:47 發表

唔俾台費又怎叫做"大爺"?
"七少"師兄, 你咁口甜舌滑, 囡囡好易被你 "霖" 到 FOC 架嘛 !

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-8-24 11:44 發表

我仲以為係 "Fuck & Orgasm Comes"
ColorBhk 師兄, 升上嚟嗎 ? 成三個月冇見喎 !

引用:
原帖由 seafood40342 於 2007-8-30 00:38 發表
不過百忙之中亦有乘出差之便到清溪萬X洒店桑拿一遊. 食左一件極度清純妹妹仔. 波路身材亦可以.
"小獅佛"師兄, 重唔出帖子 ?

70 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。