推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

大型正骨場我搞咗位技師三次~

引用:
原帖由 天使之施 於 2007-6-23 15:55 發表
大型正骨場我搞咗位技師三次~ 我吾想影響間場同位女女,所以我吾會講係邊間。
大型正骨場一間,我當時按緊正骨,見位女女幾可愛,手多多摸佢,開頭左閃右避,慢慢又吾多閃避,我見咁就緊係得寸進尺啦, ...
天使之施師兄, 是一型正骨場比簽 200 小費, 我諗個場只可算是中場囉!
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-6-25 11:16 發表

扑嘢姐, 唔洗玩到咁毒呀
ColorBhk 師兄, 打真軍噃!
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 天使之施 於 2007-6-25 23:28 發表
諗落都係我錯,我吾應該分享呢個經歷,我一心諗住分享下開心野,想吾到人嘅天性喺乜野聊天區都存在,吾好意思咁多位大哥,我以後都吾會再喺到分享任何野,打擾晒! 我再講最後一次,我以上經 ...
打真軍! 天使之施師兄, 祝你仁者得仁囉!

引用:
原帖由 whatido2002 於 2007-6-26 01:14 發表
点解这个故事似曾相识,之前,有某个C Hing 也写过这样的故事,他在福田上沙遇上的。
WhatIDo 師兄, 人地話是大場喎, 上沙邊間算得上是大場呢 ?

引用:
原帖由 yankumi 於 2007-6-28 23:24 發表
我知道有開大記錄既正骨場(中型偏小), 係因為宿舍就係間場同一層樓隔離, 可以無聲無色番去沖涼, 你間咩正骨大場, 有咁好設備比技師淨身咁把閉?
仲有, 咩開左名會影響其他技師簡直不合邏輯, 一個咁開放可以係 ...
Yankumi 師兄, 算吧啦! 你咪當故事囉!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。