推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 好波獻給你.

引用:
原帖由 btpower 於 2007-4-23 12:53 發表
常平x泰k囡.好波奉獻給你. 跟她過夜全晚自動波,她整夜不用睡是習慣跟她做完兩次後睡到十點左右,她主動幫妳吹攪醒你再拮一獲便叫她走.
BTPower師兄, 華泰囡囡似癲雞就多, 估唔到有好嘢喎? 邊個媽咪嘅囡囡呢?
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 冤魂不散 於 2007-4-26 07:31 發表
已經唔錯喇... 次次有咁質數都還得神落
冤魂不散師兄, 你可從 "阿鼻地獄" 走到出來, 更是要還神啦!
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 cheng3932 於 2007-5-28 19:16 發表
在 哪里的????????????
Cheng3932師兄, 是中國呀 !

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-5-28 20:12 發表

這位師兄,一是根本沒有看這條項目,不然就是連中文也看不懂!樓主開宗明義說了"常平X泰"!如果連常平在那裡的也不知的話,又Google也不懂得查的話,算了吧!你就做 CD Com 喇!
他可能問 x泰在那裡呢, 所以我就回中國啦!

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-5-28 22:12 發表
老實講...cp對我黎講實在唔想再去喇....因為度度o既k都好似變晒機場....好彩先唔駛比人放"放飛機", 所以...我都係比較喜歡食朱古力多d
回歸的小羔羊師兄, 話時話, 你有幾喜歡食朱古力呀 ?

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-5-28 23:35 發表

我只鐘意食"金莎",唔喜歡吃"三角嘜"
"七少"師兄, 我更知道你愛吃嘜朱古力啦, 我現在是問緊"回歸的小羔羊"師兄呀!

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-5-29 10:37 發表

我同七少一樣口味...都係鍾情"金沙"朱古力
回歸的小羔羊師兄, 你真是咁鍾意嘅話, 不如星期六再去啦, 還點星期五都拉倒咗啦 !

引用:
原帖由 btpower 於 2007-5-31 14:30 發表

x泰王菲媽咪身形好,幾年前樣子都得得地架.但我在年頭見過她已走晒樣.她說壓力大
BTPower 師兄, 你不如叫她返去老家"揪"囝"揪"囡吧!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-5-31 20:38 發表

k場之狼.抵受不住朱古力的引誘.下午來電宣佈投降.今週六上戰場,連續兩個星期六都出現
他確是我們的好戰友!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-5-31 20:25 發表

傘兄,不如同你穩日去x泰玩.
BTPower 師兄, 泰仔嘅囡囡暫時就唔使啦, 我現時情歸 "朱古力" 喎!

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-6-2 00:51 發表

你地班魔鬼呀.....
BTPower 師兄唔是魔鬼, 是教父至真! 壞我地之囉 !

引用:
原帖由 迷失 於 2007-6-2 02:49 發表
btpower 兄:恭喜 恭喜 吟好玩既女女都被你遇到 真善慕啊!她是哪組媽咪的女女 有無資料給我去會她一會呢!如有:真是感激萬分,我都末遇過吟好玩的女女
迷失師兄, 朱古力廠嘅家教好好, 而且他們不論邊組媽咪都服侍"周"到架 !

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-6-2 12:02 發表

重含"周"答答潻
含"周"答答梗是要, 今晚重要揾個主動嘅 !

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-6-5 21:48 發表

死仔包!是不是想我俾公安拉?拉了實供你出來!
Oh my God ! 你們原來是 "知蓮會"架? 好彩我都唔弱, 我是 "塔你班" (之) 友唧!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-6-7 10:08 發表

塔你班" 成日帶套上電視,你的小傘帶不帶套上呀
BTPower 師兄, 你看咗我 "如妃" 第三部份未呢 ? 我是一個理性嘅師弟嚟架!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-4-23 14:08 發表

是王菲,最多囡的媽咪在x泰
BTPower 師兄, 我用咗成百個 SMS, 終於約咗"唐寧"是 19/6 見面囉!

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-6-10 18:26 發表

BTPower 師兄, 我用咗成百個 SMS, 終於約咗"唐寧"是 19/6 見面囉!
最後都是見唔到"唐寧"呀 ! "BT"師兄救命呀 !

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。