推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

長安新sn,怡x酒店皇X會所

引用:
原帖由 will.rot 於 2007-6-9 02:07 發表
x頭酒店附近
小弟我同朋友2人, tmie:2 hours<===比一般SN多了30min
房費:0元<===新開幕~所以到月都免房費
(B牌)400 ; (A牌)500 ; (模特)600 ; 房間設施: .....
Will.Rot 師兄, 嘜唔是六月份才免費嗎?

相關搜索目錄: 酒店
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 太空貓 於 2007-6-10 12:00 發表
大陸的場好奇怪, 以高度定牌的.
個人識為是桑拿最享受是 BM, 吹奏口爆及出火都是其次, 所以應該以胸杯高度定牌丫嘛!
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-6-11 00:38 發表
硬件補充:除了以上師兄所說的外,還有空飛紅床;大汽球;仲有歡樂椅!
我在這個週未去了"宜冬"桑拿四次,都是帶師兄入去的,反而自己一次都無出火!!!
"七少"師兄, 難道朱古力囡囡已令你吃不消!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-6-11 14:19 發表

因為我又食齋囉!
"七少"師兄, 又食齋, 不如星期三都來開齋吧 ! 我有兩個青年人等你指導吓噃 !

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-6-11 16:07 發表

我的回鄉証給了雙飛男去攪兩地車牌的事,一句話,走不得!
"七少"師兄, 咁咪星期三晚見, 好嗎!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-6-11 16:21 發表

星期三去,星期四不用上班嗎?你以為我是你那麼好嗎?
"七少"師兄, 星期三上午返工, 下午巡廠; 星期四上午休假, 下午開工囉 !

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-6-11 16:30 發表

不敢答應!費事你小我話我放飛機!
"七少"師兄, 諗清楚囉, 兩三個後才可再出動喎! 有機重唔去盡 D!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-6-11 16:30 發表

不敢答應!費事你小我話我放飛機!
"七少"師兄, 明天邊兩個師兄同你去呀 !

引用:
原帖由 cyrusmo 於 2007-6-15 17:12 發表
晤该可否PM我部长电话,本人去惯ST酒店,我经过都见到呢间酒店,就系未去过,既然免房费谂住去睇睇
Bros CyrusMo, you just walk-in and ask for it !

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 mephistoples 於 2007-6-21 16:31 發表
請 PM 電話給我啦, Thanks !
Mephistoples 師兄, 你等得就等吓啦 ! 他要七月中才回港噃 !

引用:
原帖由 samluoII 於 2007-6-23 11:17 發表
娱栋SN我上星期都去咗,大战110号A牌东北妹,搞咗3Q,觉得星球大战都几过隐。
SamLouII 師兄, 有冇誇張咗呀 ! 是 "宜冬黃失" 可以大戰 3Q而不另收費 ?

引用:
原帖由 samluoII 於 2007-6-25 12:25 發表
无收多我钱啊,去之前同奖部长沟通过,我朋友系噶到噶签单客。
SamLuoII 師兄, 上次我去都是只須比小費咋, 房費全免 !

引用:
原帖由 kingsboy 於 2007-6-30 13:57 發表
想去,不過一個人.實在困難...
KingsBoy 師兄, 去桑拿就是一個人去都可以嘛! 那有困難呢 ?

引用:
原帖由 lgrlw007 於 2007-7-1 19:10 發表
一个人去也是比较安全的哈
Lgrlw007 師兄, 上過 * 號, 湖北嬌小玲瓏幾好切!

引用:
原帖由 lgrlw007 於 2007-7-2 10:38 發表

请伞兄提供号码M我,谢谢了
Lgrlw007 師兄, 收 PM 啦 !

引用:
原帖由 NJ801122 於 2007-7-2 23:14 發表
以前我每周去好几次  现在发现好的MM都不在了  现在的服务不好 上周去包夜  听到几起吵架纠纷  唉现在是要服务没有服务  要质量૜ ...
多謝 NJ801122 師兄嘅寶貴意見, 唔知你現時去咗邊間場呢 ?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。