推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

38 12
發新話題

又是巡廠報告

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-8-21 23:22 發表
唔記得左問,果晚約$200買一送一的紅酒好飲嗎 因為我成晚只係飲啤酒,無試過添
"抽水機"師兄, 應該同提子汁差不多!

相關搜索目錄: 紅酒 啤酒
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-22 12:39 發表

醉翁之意不在酒!根本都無可能有靚酒飲的喇!所以還是加七喜才飲得落口。
"七少"師兄, 其實除咗 92/93 嘅紅酒上盛外, 95/96 都幾好架 !

相關搜索目錄: 紅酒
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-22 23:18 發表
Do you really expect those "Great Wall" & " Dynasty" good enough ?
Bros 7-Siu, I don't know, it's because I didn't drink it for two (2) years!

引用:
原帖由 笑你老母 於 2007-8-23 00:09 發表

你係唔係G頭黎呀?   
笑你老母師兄, "七少"師兄是朱古力廠嘅 CEO, 你唔好亂噏啦 !

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-23 00:35 發表
彼人以為是GTO添。。。
如果 "七少"師兄是 GTO 嘅話, 我地一定有肥雞餐食啦 !

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-23 14:41 發表

叫很咗你唔好亂九禁搭訕,現在做了大魔頭
只要有 "大魔頭", 間廠就 "大堆頭"!

引用:
原帖由 焦器勃勃 於 2007-8-23 23:15 發表

笑你老母師兄, "七少"師兄是朱古力廠嘅 CEO, 英文全寫係 Chief Enterainment Officer!! 唔好亂噏!! "尊重別人, 尊重自已"!!
焦器勃勃師兄, 今明兩晚會去看看新工衣嗎 ?

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-24 10:06 發表

個棚真是要搭得好好炭?
"BT"師兄, 我就驚你搭完個棚唔識落番嚟唧!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-24 10:26 發表

現在上棚時間真係密和耐咗.不過我都識自動自覺落棚.
"BT"師兄, 我就是怕你又上又落, 好易發生意外唧!

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-8-28 14:47 發表

大海哥, 我只可以同你講1號係比較俊俏果位.....
惡魔少年1號師兄, 你話俾我知, 你前個星期 "食咗" 邊條囡, 我地咪知你是誰囉!

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-8-28 17:20 發表

死仔又玩我我都有d怕,因為佢而家已經問我新年會放幾日假,佢好似想捉我返鄉下呀
"羔羊"師兄, 你想繼續 FOC 咪冇問題囉! 如果唔想就不如改過另一個電話號碼吧!

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-8-30 00:14 發表

我從來冇諗過foc,因為我比錢佢唔要,咁我咪用另外d方法去比囉
"羔羊"師兄, 我真看不穿你呀 ! 你一方面又唔想 FOC, 一方面又維持咁嘅關係, 但又怕她纏住你, 真是令人肺解 ?

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-8-31 00:25 發表

我一個人悶悶地果陣咪想佢陪我囉,但係同你地去廠果陣又唔想搵佢,就係咁之嘛 我不嬲都唔想foc,但係同佢果時幾好feel咪唔閃住囉,不過都係有d驚,怕我走果時唔知佢會做d乜,可能係之前果次o既 ...
"羔羊"師兄, 我真唔信是廠裡找不到另一個有 "感覺" 嘅女工!

38 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。