推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

33 12
發新話題

有個洗腳妹要我做佢男朋友, 各位師兄點睇

引用:
原帖由 tomdotcom 於 2007-6-23 13:22 發表

Sorry! Not yet! Don't even know how to get there!
TomDotCom 師兄, 今天我會去巡視吓朱古力廠, 你都未必決定來到啦! 不如下星期二同你去會一會那些女工友吧 !
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 chanchifai1234 於 2007-6-26 20:40 發表
近來老婆 check 得好緊, 成日問長問短 ! 想上去 soft 下 都好不容易! 各位師兄, 有冇計!!!!!!!!!!!!!
ChanChiFai 師兄, "男人出來做大事, 唔通每樣嘢都要同妳講咩 !", 咁樣就算啦 !
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 biscuit 於 2007-6-27 12:06 發表
chanchifai1234,想問問個洗腳妹知不知道你有老婆的?
Biscuit 師兄, 男人三妻四妾好平常, 點降唔話比個洗腳妹知呢 ? 何況 ChanChiFai 師兄都是得一妻幾妾, 算是很失禮架啦 !

引用:
原帖由 biscuit 於 2007-6-27 17:43 發表

因為我又有個差不多的情況, 當個洗腳妹知道我結左婚後, 而家佢唔知點面對我.
biscuit 師兄, 咁又點? 唔通佢想同你分身家乎 ? 她們始終是個 "過客" 囉 !

引用:
原帖由 biscuit 於 2007-6-28 23:51 發表

好一個  "過客"
Biscuit 師兄, 咁你過咗佢一楝未呢?

引用:
原帖由 biscuit 於 2007-6-29 10:08 發表

還沒有, 本來差不多, 就是她知道我有老婆後就出事.
Biscuit 師兄, 因為星期二晚被 "慌慌" 耍咗一晚, 昨晚去咗按正骨來鬆一鬆 ! 正骨女我一般都不抽水的, 但不知為什麼, 做咗異常之事, 就是使出 "揸波龍抓手", 條女當是有做 "格手黨", 但最終又被我抓到, 她更話我 "蝦" 佢, 不過唔知點解她又把自己嘅電話號碼加入我個手機上來 ? 女人有時真是很難理解的 !

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-6-29 13:39 發表

縮骨傘師兄, 話時話,講小小,比我估下邊間呀
ComeOn 師兄, 是一間舊場, 而且唔算大果種, 不過就好近皇崗!

引用:
原帖由 chanchifai1234 於 2007-7-2 12:03 發表

宏昌 or 匯港城 !!!!!!!!!!!!!!! 請問可唔可以 pm 個技師的 no. 給我?
ChanChiFai 師兄, 同你出過嚟玩先啦, 到時立刻付上她的電話號碼啦!

33 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。