推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-5-28 16:51 發表

生活習慣改左  
點改? 為乜? 看破紅塵
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-5-28 16:54 發表

格林蛋治幾錢我就知  
隔離蛋治幾錢我就知

倦鳥上歸途了 今晚見

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-5-28 17:13 發表

你會我至跟  
我好想看穿紅顏件衫

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-28 17:02 發表

咁早放工
彈性下班

回復 #7541 紅豆沙 的帖子

講你就信 ~   

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-29 19:10 發表

黃昏好
晚上好

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-29 19:08 發表

你食彈簧
保保能人所不能

回復 #7556 Air Supply 的帖子

嘩 我差報失縱     
安樂晒

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-29 20:49 發表

樂樂晚上好,唔知程亮送唔送到件禮物俾常在心呢?
等我今晚又睇下先

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-29 21:14 發表

我都唔係睇左好多集,最鍾意睇李司棋,o岩o岩琴晚常在心同程亮好好睇,好感人ga
我尋日第一集
費事俾人話out  

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-29 21:05 發表

你怕我俾人擄髐W深圳呀?
我係驚你快活到唔番落黎

回復 #7572 紅豆沙 的帖子

我鐘意首主題曲 歌詞好有意思 關菊英演繹好好

回復 #7574 紅豆沙 的帖子

唔知邊處有歌詞同首歌呢?

回復 #7576 Lighter 的帖子

多謝火雞  

回復 #7578 Lighter 的帖子

能得到你的幫助是我的榮耀

回復 #7581 紅豆沙 的帖子

多謝靚豆   

回復 #7580 Lighter 的帖子

多謝火雞       
想問你

下次有乜行差踏錯被老虎問話 我可以講 : 我只不過偶爾受了驚 於是才遺忘本性

回復 #7585 Air Supply 的帖子

hehehe 一於等新版出現

回復 #7589 紅豆沙 的帖子

佢都好奇怪我會睇劇集
我要扮好唔在心甘睇

回復 #7590 紅豆沙 的帖子

本帖隱藏的內容需要積分高於 18800 才可瀏覽

回復 #7592 Air Supply 的帖子

你有無買意甲 報紙話放水頻頻woh

相關搜索目錄: 報紙

回復 #7596 紅豆沙 的帖子

又怕人話out 又驚佢話八
莫非真係要我遺忘本性

燦爛陽光的早上 各位早晨

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。