推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-15 09:40 發表
豆豆, 保榮, 金巴, 樂樂, 火雞, 保保你地全部都好~
火雞保保今朝入過mei
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

執左7K番lu

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-6-15 14:29 發表

仙杜拉,我咁細,呀媽話我知  
我仲細 係你話我知

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-15 14:27 發表

休休醒就係人都知啦!
醒左先知

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-15 14:26 發表

BATMAN!!
BED-MAN出糧俾BED-WOMAN

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-6-15 14:41 發表

都算常規性,無出位呀  
常規性=一般性
明解

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-6-15 14:47 發表

邊度有得執,又唔CALL埋我

係尖東海皮 跑了七公里 出真汗
今日無江山美人

回復 #8840 chanpowing 的帖子

無錢去GYM 惟有lan街

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-15 15:16 發表

幾時打番場? 今次可以約埋隻雞同雞仔~
我做發球機

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-15 15:18 發表

長征係駱駝黿j項嘛~
結果成功變種做倦鳥

一個二個唔駛做丫?
知唔知都唔緊要 人工照支

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-6-15 15:42 發表

常記好野我唔知  
常記?
平平地果度
人間樂土

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-15 15:51 發表

邊度有瞇女郎, 我想要AS File~
你想搵林憶蓮

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-6-15 15:55 發表

加個瞇女郎雄馦y跳下跳下  
踢埋腿仲

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-6-15 15:55 發表

咁咪第一球就要抽囉
你話事啦 點樣我都接唔到

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-6-15 16:09 發表

我個D彈唔得好遠o者
不過兜口兜面兜心口姐

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-6-15 16:23 發表

點解有我個名既,要睇番前文先。 
係SN版番啦
笑死

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-6-15 16:27 發表

畀你發現左添,以為有得吹水,原來係畀人抽水。 
OPEN FORUM 變成抄家封艇之地

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-6-15 16:30 發表

我抽中張^喎,再反彈就唔關我事啦
係既 係既
快安排打番場

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-6-15 16:39 發表

又要睇下劇情發展成點,又有第幫人入埋去。
大契教落 : 耳聽三分假 眼看未為真

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-6-15 16:45 發表

我以為你係鱔稿調查局局長添。 
鱔係要食既 食食多 唔就唔好夾
放同捉都唔關我地事

去晒快地飛花

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-6-15 21:14 發表
Hi Hi Hi
Hi Hi Hi

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-15 21:21 發表

天日至去飛花
有飯食未

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-6-15 21:23 發表

去鞭?????
去勢 乜事甘大鑊

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。