推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

回復 #657 Air Supply 的帖子

柏寶梗係好啦!
賀賢六隻 除美好世界 柏寶四隻都有機會 兩隻初出馬陶醉及贏得寶(配鄭雨滇) 一熱一冷要留意
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

金津寶

有得甩下牌
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #666 Air Supply 的帖子

完了 見親光都死!

杜利萊好野 好!

回復 #669 Air Supply 的帖子

執到錢都唔好吉你大哥 質超但初跑仔 雖曾試谷閘不太差 雞肋!

柏寶真係志在贏馬  

回復 #675 Air Supply 的帖子

都係甘話
場馬係為大哥而設 無驚無險 好過收息    變倍

回復 #678 Air Supply 的帖子

我就博隻贏得寶  無衝突

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #685 小緣 的帖子

我博友投注有買吖!!!

引用:
原帖由 小緣 於 2007-1-17 22:26 發表

見到,我都有拖,不過無輕鬆出擊
輕鬆出擊係臨場心水 隻馬有實力 最緊要係上次認罪 甘又何來問題呢

回復 #690 小緣 的帖子

博博下甘啦 入Q贏在輕磅有運

引用:
原帖由 小緣 於 2007-1-17 22:32 發表
睇個勢,阿方個連勝記錄係時候告終~
我真係唔信紅皮柚縮程贏得

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-1-17 22:40 發表
八號馬喺外地一戰一勝, 會唔會跑馬變咗跑馬車?
無得估 11倍都買唔過啦

呵 贏得寶第七!!!!   

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-1-17 00:57 發表
方嘉柏能否延續快活谷十三戰不停贏馬紀錄?

明晚出六匹 (2場)快達 (3場)春風化雨 (5場)鴻霸之星 (6場)玩具雄心 (7場)馬友寶 (8場)紅皮柚

紅皮柚縮程 由贏馬配搭列高力執韁 其餘五匹皆有同程贏位 快達賴維銘曾入沙田冷位(Q) 春風化雨及玩具雄心初配杜利萊 鴻霸之星及馬友寶初配高雅志

排檔方面 快達及鴻霸之星俱為11位 其餘四匹皆5位內

我認為會斷纜 僅玩具雄心及馬友寶有位置希望

相關搜索目錄: 玩具

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-1-17 22:40 發表
八號馬喺外地一戰一勝, 會唔會跑馬變咗跑馬車?
原來跑第四呀

[fly]Game Over[/fly]

第八場 蓮華生輝 一面倒13蚊大熱

兩出兩捷同程同賽道(1000c+3) 輕鬆按韁贏兩馬位多 似起碼有三十分在手 用皇牌報名跑呢場 距上仗四週 晨課話ok 排12位好檔

但三歲負131磅 騎練都次一級及今季未贏過杯賽

值博嗎?

回復 #705 Air Supply 的帖子

唔出奇呀! 根本就唔值博!!!
韋達去馬及上次騎的太平福星都會係對手 尤其後駒配蘇銘倫 唔會係教馬

如果蓮華生輝真係好馬 我睇都好快轉倉

回復 #708 Air Supply 的帖子

今日 不如玩濕陰滑股

老巫放監騎七駒 錢順來牌面可win 新英路短 真叻仔夠準 可博冷位 大冷真奇妙

引用:
原帖由 KMY89 於 2007-1-20 12:15 發表

電子麒麟咁堅轉左倉都係1600贏過而已。

1.3死火只係韋達之類,列高力唔會既 ....

Sure win ,唔好抝
哦 我不是拗
只係話我唔會博

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。