推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-7 21:46 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
本帖隱藏的內容需要積分高於 22000 才可瀏覽
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-7-7 21:57 發表

但未係時機

樂樂周六晚上好,
保保好

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-7-7 21:57 發表
我試左新通道啦, 由屯門市中心去搭城巴 B3x, 11 元,15 分鐘車程。

加埋之前搭 60x, 10.7 全程 21.7 元可以過深圳, 即日來回仲有 9.5 折, 可惜我冇得享用。
班期如何? 過關快嗎?
如果適合我即日穿梭就好

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-7-7 22:03 發表

班期密, 過關快, 返來重快
真既
立即預備ABC計劃

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-7-7 22:03 發表

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-7-7 22:15 發表
報告係個井到。
臨渴掘唔切啦 快講

各位早晨

想講午安 又驚糊塗豬扑頭
靚豆 一哥 AS 大家好
無馬跑的日子怎真難過
頭先借機玩左4圈 三娘教子局都執小小 但真係悶到嘔

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-7-8 16:50 發表

回復 #11048 唔易做 的帖子

引用:
各位光仔會所既朋友好
邊個係光仔

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-8 23:46 發表

大家好! 我都係琤揮僱P番薨Q~ 陪朋友打最大自摸位位三十二, 眼唻儦穩X~
人工都未夠  

回復 #11056 Air Supply 的帖子

誰知盤中飧 粒粒皆辛苦

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-9 00:07 發表

甜夢樂樂~
甜夢      

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-9 09:15 發表
列位官人早晨

班友冇赌,呢度即时冷晒场
一哥早晨
枕冷衾寒 點算                 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-9 10:03 發表

等~~~~~寂寞到夜深...........
靚豆早晨  
等乜

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-9 11:04 發表

一人难顶天呀
或者豬得呢

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-9 11:44 發表

happycamel哥好

枕冷衾寒当然要围取暖啦,若果你尝未取妻话
今日尚未

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-9 11:44 發表

起码要加只骆驼啦
要獨一無二快樂果隻

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-7-9 14:52 發表

你會唔會記錯左兩三年前,當時就係假日長者只收 1 元,而家係 2 元。 
幾錢都唔關我地事啦

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-7-9 15:33 發表

開會開到傻
開完無結果
火雞雞 好
有糧出話知佢

過了個懶洋洋的下午
又夠鐘

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-9 21:45 發表

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-9 21:46 發表
我都要準備堐掖! 聽朝八點鐘機, 五點就要起身, 哎.....香港人~

咪走住  傾下先啦

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-7-9 21:47 發表
但我係度喎寠~~~~~~~~~~~~~
你整d蝦碌烏龍野黎丫

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-7-9 21:52 發表

我大個仔, 冇烏龍野架啦
會唔會愈大個烏龍愈大   

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。