推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-16 21:53 發表

我历来为自己所讲说话负责
呢樣我知 你只係唔為自己所做翵负责

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-16 21:58 發表

你又會咁了解老豬既
庖丁解牛 刀仔豬

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-7-16 22:00 發表
好明顥刀仔拎住把刀去睇xx風雲, 頭先一賣廣告,先作回應
你最好做spellcheck先post

相關搜索目錄: 廣告

點解忽然上唔到馬會網

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #11461 一塌糊涂 的帖子

都好 阿曼都阿門左
一哥早抖

閃晒
各位慢慢嘆冷氣早抖

又是熱Q死人的一天
各位早晨  

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-17 17:43 發表
樂樂呢?

有無買紅魔?
到   )))))))))))))))))
乜都無得買 入唔到馬會網頁

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-17 18:04 發表

可能去左搵盈盈
無事搵夏迎春好   

回復 #11491 Air Supply 的帖子

一Q樣       
出句甘既野
引用:
1^LIBraB lGvl8i~Ci)~Iyjlk5{B~SLIB5C

應該係部腦過度濫交 中左毒

回復 #11495 Air Supply 的帖子

試左 一樣唔得  
有人話同?快顯?有關

回復 #11497 Air Supply 的帖子

Done.          無用   

回復 #11501 Air Supply 的帖子

但我無改過野 應該唔關事
打算遲重做window

最奇上XOCAT或yahoo無問題woh

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-17 18:52 發表

真奇怪! 如果唔得就真係要重裝咯~
唔該晒
要出去報到啦 今晚再見

我又入黎叫聲早晨先  

回復 #11526 紅豆沙 的帖子

我都係甘話  
靚豆午安

回復 #11525 一塌糊涂 的帖子

有人   痕掛
其實多拉A夢係取音直譯

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-7-18 09:26 發表

其實陽光空氣.....................
車榮午安
污染左變晒一點點牙

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-7-18 09:16 發表

走頭都要入黎叫聲早晨先  
走頭都好平常 男兒志在四方嘛
番頭就唔好 女人就更忌

好夢易醒
惡夢嚇人
夏秋冬同A夢未發過

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-18 13:54 發表

你係保保唔係叮噹
食藥前可能係叮噹
食藥後都只係可能係保保 要份量適中

神保早晨
原來地上唔係得神鳳

(為XOCAT慳兩蚊) 各位早晨

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-7-19 12:46 發表
叫完叫午安就去食飯                              .
叫完叫黃昏安就等食飯

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。