推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-24 23:44 發表

我都唹咯~
早抖 四季夢你自己揀一個

豆 保 車 朱 各位早晨

各位晚上好   

你地講緊咩

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2007-7-25 14:28 發表

有咩玩呀! 
化身

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Chocolate 於 2007-7-25 12:07 發表

Hello, Good afternoon everybody  
你又係邊個

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-25 10:41 發表

朱乜唔N係小福王朱常洵呱佢下场好可悲斔{
無 我避諱姐

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-25 20:31 發表

今朝鰬[巴士度唻嚍a朦鬆鬆, 落車之後撞到個老友, 之後好似掛住同佢傾計唔記得食早餐~

各位晚上好~
見多幾個老友 伙食都慳番 話唔定做埋神仙

買左日本勝
去片睇波  

2:3 兩度追平 終於敗陣
沙地出奇的好

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-25 22:05 發表

我講你又信~
Too naive

回復 #12056 Air Supply 的帖子

He He 想起佢講話的尊容就想

今晚無豆        

回復 #12059 Air Supply 的帖子

早抖      

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-26 08:51 發表

今朝有豆今朝早(晨)
有豆的早晨就係 Good Morning

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-26 11:06 發表

咁咪變左..........
無變 只係話唔係M叔叔先有GM

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-7-26 12:02 發表

你錯啦

有保的早晨就係good morning
嘩  忽然閃出 
無錯 你果個係細楷字頭 

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-7-26 12:06 發表

車都有 GM ga
你都無錯 不過你係簡寫 

要去消暑去濕寧神養性啦    

各位晚上好     
變左karaoke房

回復 #12110 唔易做 的帖子

好主意
難得歌我都算識

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-26 22:32 發表

我地齋歡唱
同慶賀~~~

你地盡情唱
我涼先唱

回復 #12114 紅豆沙 的帖子

回復 #12117 紅豆沙 的帖子

記得叫佢提個妹搵我呀 ))))))))

甜夢靚豆

等開波             
各位午安

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。