推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-27 11:54 發表

就係咁先显得我出s

这首歌叫《|江南》听茈O人有如痴如醉的感觉,江南的清新和美F,宛如在脑海里~绕,挥茪ㄔh ...
江南不是泛指長江以南地域

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-27 11:42 發表

老豬呀 

你唱d歌我地唔識呀
叫老朱教你咪得囉  

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-7-27 11:56 發表
也不知今夕是何夕的睡蓮 .....................
坐茠犖彖

回復 #12166 紅豆沙 的帖子

Good Morning Leng Dau & Everybody

回復 #12168 紅豆沙 的帖子

引用:
...一粒字母...

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-27 21:55 發表

有機會我唱多幾次你聽,你就熟ga la
我都要聽

無左兩個頭一對手三對腳一條尾 真係有失落感覺
最弊係要食自己

係  站長

倒數開始

回復 #12172 茶水站站長 的帖子

站長你身在何方 ?

甘熱 唔飲茶 要冰凍啤酒

相關搜索目錄: 啤酒

回復 #12177 happypanda606 的帖子

好 一於對飲

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2007-7-28 15:51 發表

睇黎我勤力過你喎。 
熊貓係國寶 賣點係懶洋洋 唔係勤力

相關搜索目錄:

回復 #12183 Air Supply 的帖子

AS & 各位晚上好
脫了色的大戰 不看也吧

回復 #12182 紅豆沙 的帖子

本帖隱藏的內容需要積分高於 23000 才可瀏覽

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-28 21:03 發表

樂樂好~

買鷞q車男所以至睇隈

不過話時話, 呢場波似乎係四強以螺抮繯鴾@場~
我本來都想甘買 不過慳番俾拜人
應精彩不過沙日之戰 南韓仔做晒濕水爆仗

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-28 21:10 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****

回復 #12197 Air Supply 的帖子

我買左1:3同[-1]

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-28 21:36 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****

回復 #12198 happycamel 的帖子

好耐無貼野  
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

保 豆 大家好
又是炎熱的一天 飲完茶就回來嘆冷氣 迷迷洋下像化了石般

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-7-29 12:12 發表

....我一早知你們的對話, 只是沒有回覆....
  RAMBO 懶保

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-29 13:01 發表

所以後尾去左訓
夏日炎炎最好眠

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-29 00:26 發表
28' 0:1 Klose~
唉 跟住+62'蛋都無隻

回復 #12229 唔易做 的帖子

保保午安好

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-29 16:27 發表

咁你都估中
閤埋眼就估到啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。