推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-7-29 15:36 發表

一個靜英英 + 懶洋洋的下午
英英

到我落場啦

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-29 16:55 發表

有d咩表演咁呢?
攻城掠財
有美搶都無妨 可惜係無既

回復 #12241 紅豆沙 的帖子

飽飽-ed 依家睇   

引用:
原帖由 Sax 於 2007-7-29 20:24 發表
呢邊有無人睇決賽?!?                     ?
Sax兄點解甘問?   

回復 #12244 Sax 的帖子

哦 我以為伊拉克出飛毛腿導彈

其實場波正路都係沙地贏

回復 #12249 Air Supply 的帖子

好 賭牙較

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-29 21:16 發表

一言為訂.....老鬫辰ぁ炷穻傰蒆ㄜ蠵臒
甘維修保養邊個負責先

引用:
原帖由 Sax 於 2007-7-29 21:16 發表

賭埋我棚牙   
請答埋上題   

回復 #12257 Sax 的帖子

沙地埋門把握及效率高 必勝

回復 #12281 Sax 的帖子

Echo !!!!!!!   
No fxxking sense!!!!!

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-29 22:34 發表

好! 我老鱆藀捘棫黈伬啈釵谷夆忖仔玩~
你個口有幾大

我睇得下半場 伊拉克表現果然好

回復 #12289 Air Supply 的帖子

彈一粒 散兩粒 好快玩完

睇阿仙奴lu
有無推介

回復 #12294 一塌糊涂 的帖子

引用:
....我操他妈的ヮ.......
國足計隊員都廿個過外 那麼多的媽 你慢慢來呀

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-29 23:01 發表

呢排手風麻麻, 連續俾巴甲咬鰲X啖, 今晚打算割禾青咯~

阿仙奴無鬫諤Q, 新隊形唔知夾唔夾, 友賽對國米要讓平半唔值搏, 寧買下盤國米客勝, 友賽買波膽更加制唔過~
我博友要和

回復 #12300 Air Supply 的帖子

無興趣 唔關我事

回復 #12304 一塌糊涂 的帖子

可能更淋漓盡致呢

回復 #12308 Air Supply 的帖子

早抖            
北伐順利

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-29 23:20 發表

以前都睇架,而家少髐F,我仲试过估中九场,买8蚊中256蚊添

要中九场    

引用:
原帖由 Sax 於 2007-7-29 23:25 發表

一哥晚安

團結的力量真的很強大   
話說回來 沙地又奇怪地走了樣 落後下也不甚著緊

回復 #12319 Sax 的帖子

同上季無乜兩樣 見身郁唔見米熟

回復 #12321 一塌糊涂 的帖子

一哥 早抖

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。