推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

回復 #12323 Sax 的帖子

Sax兄 早抖   

阿仙奴贏得似仲有 不過係對住半隊國米

伊拉克唔知又死傷幾人的早上
各位早晨  

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-30 12:48 發表

從今朝新聞片段中所見, 暫時只見笑臉未有血跡~

各位午安~
Glad to hear that!
Good Afternoon

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-30 13:04 發表

各位午安
午安 Leng Dau    

回復 #12334 茶水站站長 的帖子

茶水站站長午安

相關搜索目錄:

呢個世界無冷氣會點

各位晚上好

回復 #12353 Lighter 的帖子

火雞雞好
聽朝幫我問侯AS

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-7-30 20:50 發表
cBAjipT-Nyw
她是誰 ?

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-7-30 21:21 發表
火雞雞好
聽朝幫我問侯AS
唔係你個招牌打人簽名 我重以為鬼妹都
橙輝晚上好

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-7-30 21:22 發表

可能無冷氣呢個世界就唔會好似而家咁熱....
係既 但現在已無得返轉頭

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-7-30 21:27 發表

曾美華呀~

我頭先已經係交友版俾保長dup左一鑊
係? 唔似o既!
睇多次先

回復 #12366 唔易做 的帖子

我想 ......  又想 ............

回復 #12369 Orange+Fai 的帖子

保保就係貼俾我地睇ga ma

回復 #12373 紅豆沙 的帖子

大個仔喇 睇下女仔 拖下手仔 拍下拖仔 好正常

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-31 12:17 發表

仲有打下  仔呢

happycamel哥早晨兼88
驚我打你 甘快閃

回復 #12380 紅豆沙 的帖子

Anything that goes up will come down
只怕就像伊拉克人向天開槍慶祝

回復 #12382 紅豆沙 的帖子

呢首歌唔識   

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2007-7-31 17:06 發表
有咩睇!  
變身去睇囉

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-31 17:10 發表

無野睇
你甘講 佢就更加要睇

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-31 21:50 發表

尋日上鬙h, 琣僄巡f, 睇鴾U一個星期就唔就到啦!

皇后碼頭清場的晚上大家好~
AS 晚上好
滄海桑田 四十年左右的集體回憶

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-31 21:52 發表

無老虎批准, 我係唔可以接觸任何雌性黻坁卻架~
Only Close encounter of 3rd kind is forbidden

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-31 22:03 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****
本帖隱藏的內容需要積分高於 23000 才可瀏覽

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-31 22:14 發表

樂樂晚上好! 我都試過同曭B友仔響齙薴W船出海遊船河o架~
我也有不少腳毛留在那處 還有很多的甜美回憶 但斷唔會攪無謂野

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-31 22:47 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
本帖隱藏的內容需要積分高於 24000 才可瀏覽

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。