推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-8 16:51 發表

吉小姐可能會講「唔~~ 好! ...唔~~ 好!.... (enjoying)」
deleted
小吉 講笑ja   

布柏來了 天昏地暗  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-8-8 17:08 發表

我都試過呀,係login個版要禁個唔知咩制先,再login 先無問題ga,唔係一禁回覆就變番遊客啦
教老豬制咪得囉

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-8-8 17:09 發表

我唔會介意..........

不過唔識搭嘴.........
小吉吉祥
多謝晒

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-8-8 17:50 發表
由放大蝦細關系 , 個風已被收身,有8球也是在明早1:00am-5:00am掛,
明天照常上班
果然好消息
幾驚要取消節目

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-8 17:59 發表

啊~~~!  你蝦總管
我係樂駝 唔係乜蝦總管

回復 #13257 唔易做 的帖子

小小風暴 無乜料到 連雨都唔多

回復 #13271 Air Supply 的帖子

搞掂左 和-和

回復 #13267 Air Supply 的帖子

跟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
又趕得切

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-8 20:42 發表
曾美華(凌晨新聞,蝦碌!)

岩岩係youtube睇到,又會咁攪笑鵅I
http://www.youtube.com/watch?v=2y1wPP4XqJE

2y1wPP4XqJE  
個嬌憨樣幾好

回復 #13275 Air Supply 的帖子

3:0           

玉乳蘊幽 欲語還休 只覺溫柔微香送

回復 Lighter, AS的帖子

火雞雞 AS 晚上好
剛剛經歷了一場空前豪雨 車子如飄飄欲跣

回復 保保 小吉 的帖子

你地打乒乓波? 一人一板甘差

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-8-9 22:53 發表

咁刺激跣住入小西灣
俾你笑屎   

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-9 20:39 發表
刀朋友及A朋友請去呢度發表作意見及投票啦

http://forum.timway.com/f/thread-120111-1-1.html
2007/08 年博友比賽形式投票區

我要慎重考慮

回復 #13322 Lighter 的帖子

甘多灣

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-9 23:18 發表
啊!!!

吉小姐原來係隱形版主!!
輝同學講乜

回復 #13327 Lighter 的帖子

暑假幫手黐下膠花

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-9 23:28 發表

只有高版主一級果種人(好似粒豆咁)先可以改人地篇文架

你地唔知咩?
唔係老師先改人作文mei
我明你講乜 點解會甘?

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-9 23:29 發表

叫火雞黐飽佢
講笑嘛     

[ 本帖最後由Orange+Fai 於 2007-8-9 23:46 編輯 ]

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-9 11:46 發表

列位大哥早上好
离别的刹那,干了,眼红红的,很想哭 心痛了,灰灰如尘, 天也灰了,好象我的世界一时没有了支, 离别虽短暂, 煎熬 ...
噢 恍如隔世 歡迎一哥回龜

回復 #13338 唔易做 的帖子

保保早晨     
甘早呀

回復 #13341 唔易做 的帖子

唔該晒 
我已在安全地方 行番個好運先  

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

帕布番兜 將會掛三號風球   

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。