推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-16 22:18 發表

奸人堅額頭上夠無個奸字咯~
係既 世途兇險 人心叵測
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-16 22:17 發表

算喇, 等大家知道你的真性情唔係仲好咩?  
聽朝登啟示
輝同學晚上好

回復 #13718 Air Supply 的帖子

我很贊同~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-16 22:26 發表

哎....其實大家都唔細啦! 開開心心又一天, 佢又何必為讕毛蒜皮翵か朘晥鬊h呢~
所以我叫開心 係提醒自己

回復 #13721 Air Supply 的帖子

我以為你女仔做人工呼吸ja
本帖最近評分記錄
  • Orange+Fai 體力 +20 我很贊同 2007-8-16 22:57
  • Orange+Fai 威望 +20 我很贊同 2007-8-16 22:57

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-16 22:23 發表

尋晚我就中一注輸一注, 贏鱆悼[餐晏~

今晚曭i唔識玩, 現金交易暫停一天~
甘叻唔玩英超

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-16 22:40 發表
Air Supply大哥,我冇茯肊O瓮{,入到去都唔识ヾA你识唔识入侵m脑呀,不如你入我部m脑度同我が捸A我听人讲得斔{。 ...
你要用IE先裝得

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-16 22:53 發表

我嫌英超痗}咧, 參考數據仍然未夠, 寧願買分唔買現金~
依家更要避 個script可能寫到去耶誕

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-16 22:54 發表

原來樂樂識o架?
我都無用既
不過click左入去睇 但法輪大法會唔會敏感?

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-16 23:02 發表

仲貢大聲? 驚屎無人知呀?
以後搬佢簽名打番佢  

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-16 23:04 發表

淨係一隊曼聯已經輸屎唔少人啦~
我係樣板   

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-16 23:08 發表

會, 但係我並非叫老豬去醉心研究法輪功, 我係叫佢試下用無界隈

不過細心諗下, 如果唔係有呢纗恓鵀s在, 又邊有人咁熱心不斷更新呢瓥n件鮕 :s ...
唉 大禹已知洪水不可堵

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-16 23:08 發表

會, 但係我並非叫老豬去醉心研究法輪功, 我係叫佢試下用無界隈

不過細心諗下, 如果唔係有呢纗恓鵀s在, 又邊有人咁熱心不斷更新呢瓥n件鮕 :s ...
相信老豬都識避忌

回復 #13741 Orange+Fai 的帖子

呢幅就係佢趕我走時的英姿 亦係我見佢最後一面之時
以後就要看你的造化

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-16 23:21 發表

如果玩週中波會輸埋阿積士......我果個比賽就係靠拉素、阿積士、曼聯呢個鐵三角橫掃所有人
叻啦 叻啦        :bird:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-16 23:25 發表

咁你張車頭.....唔係....大頭相都係佢黎架?
係卦  
但求就手 我也攪不清楚

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-16 23:30 發表

啊....動作不雅, 等ban喇你
呢段野依家通街都係

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

回復 #13753 Orange+Fai 的帖子

多謝 收藏了

相關搜索目錄: 收藏

回復 #13757 Air Supply 的帖子

我很贊同
十幾億人 bang 得幾多個

回復 #13758 Air Supply 的帖子

邊個邊個  

回復 #13765 Air Supply 的帖子

早抖 AS

回復 #13768 一塌糊涂 的帖子

明啦 明啦
你兩樣都唔得

回復 #13772 Orange+Fai 的帖子

我無話過乜
我係小心閱讀老豬寫既野解讀後簡單寫番出來

回復 #13774 一塌糊涂 的帖子

引用:
地方官员与不法商人合谋疯狂掠夺ヴa资源和百姓利益,在种现象在中リ荋飪M了!

回復 #13777 Orange+Fai 的帖子

有未經證實消息話依家有類似豬瘟疫情 雖非規定通報病 但亦應早公報

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。