推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

抬頭只見荷蘭月亮   
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

背脊寒風陣陣

現實世界都已經眼見未為真 耳聽三分假
虛擬的網絡世界會好嗎?
穿梭兩個世界........................

回復 #13841 Air Supply 的帖子

AS 午安
等緊你提供

回復 #13841 Air Supply 的帖子

引用:
近來呢個科林怨氣太重喇, 搞到個個都無咩心水~
改一改 都係一個輸波理由

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-8-18 17:01 發表

梗係傾唔埋喇,駝兄鍾意賭冷門馬,金巴喜歡熱門二串一.一個買走地盤,另一邊預早買定跟住北上,根本就係兩個世界ga人,點會同一心水與觀點,又怎會合資買波買馬呢
拿,我就唔同喇,我可預早買定又買臨場,冷熱並重, ...
無間道

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-18 16:59 發表

你今日穿梭左未呀
好彩用月票
八達通就破產都唔掂

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-18 16:58 發表
快到黃昏才叫早晨,午安的一天, 大家好
去冰處黎 路邊好多野花採mei

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-8-18 16:53 發表
乜都E , 真谷爆
收隊食飯
一貫順口留

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-8-18 17:12 發表
一係就唔寫,一寫就成篇。 
人地青春嘛 要幾多有幾多

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-18 17:17 發表

可能重未寫完, 隔一間重長都有
甘就唔多恭喜喇
銅壺滴漏 必有暗病

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-8-18 17:27 發表

俾你嚇一嚇,即刻縮左
留得青山在 無傷肝

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-8-18 18:09 發表

旺都無錢贏

拜神射利物浦 2x1
全力推薦
投了信心一票   
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #13872 Lighter 的帖子

樸 3 : 保 1
先拔頭籌

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-18 21:43 發表

話唔定已經.....虧了...
你有經驗   

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-8-18 22:41 發表

我去排隊收錢先
東尼仔好野
恭喜 恭喜
可以去唱歌鬆骨沖涼

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-8-18 22:49 發表

有point
North Point?
斷估唔會係係West Point

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-18 22:06 發表
熱刺食錯藥, 11分鐘已贏 2:0
份量係重左 無錯

回復 #13888 Lighter 的帖子

引用:
中埋利物浦至夠三飛
當然 當然

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-18 23:37 發表

份量係 x 2  = 4:0
弗得

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-8-18 23:38 發表

你好鬼衰 , 篤爆人地

我係衰鬼

各位早晨
飲過茶 食過包 依家 ...............................         

相關搜索目錄:

回復 #13898 紅豆沙 的帖子

靚豆早晨      

輸左兩條曼魚 今朝見到都

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-19 11:37 發表

happycamel哥早晨

今次]驉A下次赢番嘛,唔使咁火
你講得好
果係虛火

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。