推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

回復 #14059 紅豆沙 的帖子

豆豆午安      
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

唔見左牙擦保保

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-22 12:23 發表

收好平
將你嬴左果d 錢轉入我戶口就可以了

輸左果d負數唔叫架
pm戶口巴同密碼過我

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-22 12:25 發表

賣廣告姐....
做得好 獎分  

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-22 12:24 發表

岩岩俾豆豆捉佢錯字, 而家仲度緊點樣反擊, 所以未出現

http://forum.timway.com/f/thread-123463-1-1.html
錯得多就唔係錯ga la
話唔定有朝一日保保與倉頡齊名

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-22 14:26 發表

你打電話搵我個靚女秘書喇

佢電話係 9999 5354
記住用屋企電話打
溝
她叫我見面
你搵定第二個啦

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-8-22 14:54 發表

保保經常性打錯字,我捉佢錯字,保保唔會反擊喎
你愈捉佢愈開心

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-8-22 15:21 發表
HI Hi Hi
Hi Hi Hi
今日物理治療邊位靚技師當值

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-22 15:21 發表

...上次唔係同你講左喇咩, 劉亦菲同你反左面丫嘛

佢就係我秘書
係?
不過唔緊要 不見一日 如隔三秋 甘計我都好多年無見佢啦 話唔定再擦火花

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-22 15:22 發表

樂樂想撬左佢呀..
其實我係激勵你加多兩錢肉緊姐

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-8-22 15:35 發表

你唔係換左第二個秘書咩
你講邊個
佢有成籮甘多 籮底果個都有番甘上下ga

回復 #14085 Orange+Fai 的帖子

睇真 火雞係 HI Hi Hi
參詳下先啦

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-22 15:41 發表
學保長:   志驕
實扑 實扑  

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-22 15:48 發表

如何解讀當中奧妙之處?
願聽賜教
大I唔同細i囉

回復 #14098 Orange+Fai 的帖子

引用:
鬼妹暫時得一個
農曆七月 得一個

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-8-22 15:51 發表

嘻嘻,應該或者唔知
金山x      又甜又多汁

飯前出黎話先   

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-22 17:56 發表

呢輪你咁勇猛, 今日輪到你醒番兩場俾我買喇~
知恥姐 想搵番失去果三條曼魚  

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-22 17:57 發表

算你知機~
我真係落足眼力睇佢地邊個肉緊 球技反而次要 觀賞更是談不上

閃去扮扮先   

各位晚上好   

回復 #14116 Orange+Fai 的帖子

我無諗野woh? 佢估到佢叫我望果樣野姐
不過都唔明點解

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-22 23:04 發表

甘既問卷 分明係叫人
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-22 19:44 發表

happycamel哥闪去扮乜呀

一定唔係扮能者模
係講緊食飯飯

回復 #14123 Orange+Fai 的帖子

乜小吉甘叻
但我仍未想通 每次的圖樣不一樣呵

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。