推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

嘩 厚利多瘋狂落飛   
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

零用錢今季兩出兩捷   

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-15 17:41 發表

都叫你唔好咁大注
我買媽寶姐      
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

今日賭到身水身汗

肚飽 波餓
曼聯-1 和 繼續係甘就發lu

回復 #15108 唔易做 的帖子

你睇甘多波對眼仲甘精靈

睇下新特籣點輸被班丁仔先

回復 #15113 唔易做 的帖子

呢班曼聯係甘上下 就算趙多粒都會俾廢滴敗埋  
今場打成點?

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-15 22:13 發表

但衰在時常眼大睇過籠
睇到要既就得啦 睇多傷神

完全無落盤

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-15 22:13 發表
睇下新特籣點輸被班丁仔先
2:0 條阿仙奴利密浦3x1叮硬啦

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-15 17:47 發表

我又要靠班鬼佬幫我找數咯~
唔知收唔收到數呢

回復 #15119 一塌糊涂 的帖子

一哥早晨  
又攻完城 ? 有無搶  

灌完茶 嘆埋咖啡

仲未轉身

各位早晨 )) )))  ))))    )))))

相關搜索目錄: 咖啡
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-16 21:37 發表
費倫天拿  1-0  阿特蘭大  -  
熱拿亞  0-0  利禾奴  -  
國際米蘭  1-0  卡坦尼亞  -  
祖雲達斯  0-0  烏甸尼斯  -  
拿玻里  1-0  森多利亞  -  
巴勒莫  1-0  拖連奴  -  
里賈納  0-0  羅馬
場場買

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-16 21:30 發表

費倫亦都入髐@粒~
好野

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-16 20:47 發表

荃灣空氣指數差, 身體唔好就要少去
全香港都係
白濛濛 又翳熱

今晚又自摸紅中

未打招呼
各位晚上好

回復 #15147 Air Supply 的帖子

甘有無中呀? 一定有
我乜都無買

回復 #15150 Air Supply 的帖子

對住你就割鬚棄袍  
對住班C9就割禾切菜

回復 #15153 Air Supply 的帖子

仲有無森巴筍盤  

回復 #15155 Air Supply 的帖子

我錢係俾晒你   
你事後俾左邊個唔關我事

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-16 22:18 發表

貼鷒阬場, 不過信心並非十足~
我係果邊唔見   
番過去睇下先

如果班丁仔生性就好啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。