推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-16 22:42 發表

熟ED~
小事 唔駛喊
小財唔出 大財不來
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

等唔到打比紐卡素啦

回復 唔易做 一塌糊涂 的帖子

寶珠午安   

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-17 02:26 發表
等唔到打比紐卡素啦
原來聽朝至打

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-17 11:51 發表

早上好,happycamel哥,老豬 ,各位大哥
copy & paste

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-9-17 13:34 發表

大眼古惑BB午安
大眼股滑都未定

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-17 15:00 發表

流鼻涕老豬午安
忽然閃出

保保午安

見唔到有人承諾既藍天白雲 污染得令人窒息

係銅鑼灣打邊爐 差自殺

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-17 15:08 發表

好彩你冇等咋
賺左半粒鐘

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-17 16:03 發表

香港地空氣質素每況愈下, 就蟑n去外地至見到藍天白雲~
亞屁就蟈垣I支青天白日

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-17 19:55 發表

我直接上去搵藍天白雲既機會重大
搭lift幾字

有煙霞的早上   
各位早晨  

回復 #15193 Air Supply 的帖子

你細極都仲有個細既一生一世跟你搵食  

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-18 17:36 發表

剪不斷, 理還亂~
別是一番滋味在心頭

好似好靜

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #15198 唔易做 的帖子

全日+3500 煲

各位午安...................
小睡片刻  

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-19 16:05 發表
各位午安~

我又上髐j陸喇,  
包左件乜水

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-19 17:31 發表

樂樂訓醒又眼仔碌碌
都係眼仔碌碌

冼毅力贏馬

回復 #15215 唔易做 的帖子

博友分
引用:
獨贏位置

R1 (3)呈祥

各500

好野

二場

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

點解柏寶要甘落力

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-19 19:48 發表

你之冇交帶聲, 柏寶唔識做
同佢真係唔熟
差捉佢上死狗榜

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。